Trouwen op Kasteel Wijenburg. Een echte Winterbruiloft!

Huwelijk van Bas & José 30 januari 2016

 

Mijn eerste bruiloft van dit jaar was op Kasteel Wijenburg. Bij aankomst waren de haarden al gezellig aan het knetteren en de zachte geur van brandend hout deed gezellig aan. Na de ontmoeting in de authentieke bibliotheek was het tijd voor een kleine fotoshoot, buiten en natuurlijk binnen in het kasteel. Bas en Jose hadden mij drie kwart jaar voor hun bruiloft benaderd voro hun winterbruiloft op Wijenburg. Na een gezellige avond op bezoek te zijn geweest was het dezelfde avond al voor hun duidelijk dat ik hun mooiste dag ging vast leggen.

Als bruidsfotograaf ben je op kasteel Wijenburg helemaal in je element. En aangezien ik ook nog eens veelvuldig hier te vinden ben, is er ook geen plekje meer onbekend voor mij, en dat vinden bruidsparen erg fijn. Na de super gezellige shoot, was het tijd voor een lunch die in de Heeren salon werd geserveerd. Na de ceremonie was het tijd voor bruidstaart om aansluitend de wijnkelder in te duiken voor een wijnproeverij om een keuze te maken welke wijn er gedronken ging worden tijdens het diner.

Enjoy the Photos!
Simon Meindertsma

 

blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0001 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0002 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0003 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0004 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0005 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0006 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0007 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0008 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0009 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0010 blog_bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_trouwen_in_echteld_fotograaf_photos4ever_bas_jose_huwelijk_winterbruiloft__0011

Open chat
1
Hi! Heb je een vraag? Stel hem gerust!