Alvast een toost op jullie aankomende huwelijk op kasteel Wijenburg!

Leuk dat jullie via de leveranciers pagina van Wijenburg bij mij terecht zijn gekomen waarbij jullie op zoek zijn naar een geschikte fotograaf  om jullie dag vast te leggen.

Ik kom met regelmaat op het kasteel en weet inmiddels elk hoekje en plekje om prachtige foto’s te maken. Inmiddels ben ik goed ingeburgerd onder al het personeel en de nauwe samenwerking met Johan Huisman en Marjel Joosten-Speklé en de ontspannen sfeer samen met het personeel zorgt voor een geweldige wisselwerking wat het werken op deze locatie tot een feestje maakt!

Dat vrolijk gezicht op de foto dan ben ik.. Simon Meindertsma.. “Professioneel, vakkundig en enthousiast… maar bovenal lekker mijzelf”

Deze pagina is speciaal voor jullie gemaakt zodat je niet door de hele website hoeft te zoeken naar de informatie die nodig is.

Jullie vinden hier een impressie van mijn werk, wat je kan verwachten van mij, wat het ongeveer gaat kosten en een handig contact formulier om na het zien en lezen van al dit moois contact op te nemen met mij 😉

In de impressie kan je goed zien wat er op en om het kasteel allemaal mogelijk is qua fotoshoot van jullie samen, maar ook hoe het gebruik van de verschillende zalen die het Kasteel biedt te benutten zijn. Zie het als een stukje inspiratie voor jullie grote dag.

De kostenpost in jullie begroting

Jullie hebben al een complete reportage vanaf  €2295,00
Hierbij zit het volgende bij inbegrepen:

  • ​1x 20x20cm album* met 30 pagina’s excl. omslag en opdruk
  • Kennismakingsgesprek via Teams meeting.
  • Vervolg gesprek om jullie dag nog even tot in de details door te nemen.
  • Super mooie online slideshow (na 1 week online)
  • Online Gallery met al jullie foto’s (na 2 weken online)
  • Concept versie van het album (na 2 weken online)
  • Hele dag vast gelegd door mijzelf inclusief het feest tot 22:30u
  • Alles incl. btw

*Uiteraard zijn grotere formaten albums ook mogelijk.

Trouwen jullie op maaandag, dinsdag of woensdag of in de periode van november t/m februari?
Dan krijgen jullie op de vanaf prijs €150,00 korting

 

Impressie in en om het kasteel

Om een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is op het kasteel kunnen jullie een impressie bekijken via de slideshow.
Verderop staan ook nog twee slideshows van volledige reportages van voorbereiding t/m feest.

Alvast veel kijkplezier en voorpret voor wat jullie te wachten kan staan op kasteel Wijenburg!
Klik op de slideshow voor grote foto’s!

 

 

Awards… altijd gaaf om ze te winnen!

Inmiddels ben ik het bezit van 32 awards. Die je hier ziet afgebeeld zijn op het kasteel gemaakt. Allemaal leuk en aardig natuurlijk  maar ik ben niet de hele dag bezig met een award in de wacht te slepen.. Ik ben er om jullie dag perfect vast te leggen en dat jullie een ongedwongen en ontspannen dag hebben met een fotograaf die bij jullie past en dan komt de rest vanzelf goed.

Iedereen is anders en toch vaak ook weer niet. Want hoe dan ook zijn jullie geen fotomodellen die dagelijks voor de camera staan. Ik hou ervan om veel lol te maken tijdens de shoot zodat jullie lekker ontspannen zijn en vooral niet gaan nadenken of je wel leuk lacht.  En die lach… die is dan altijd goed!😁

Een mooie weddingclip óf extra foto’s op jullie bruiloft?

 

Nog even iets over deze kanjer!

Ik werk vaak samen met Wendy op het kasteel. Je kunt haar boeken voor een super mooie wedding video die je tijdens het feest samen met jullie gasten gaat kijken. Hoe gaaf is dat!  Of je boekt haar erbij als tweede fotograaf. Wij werken echt super tof samen op jullie mooie kasteel.
 
Interesse in video? Stuur haar een appje voor beschikbaarheid telnr: +31641299147 of via www.myweddingvideo.nl
 
 

Wendy: “Omdat Kasteel Wijenburg écht de tofste locatie is om te trouwen en ik daar heel graag kom, heb ik een speciale Wijenburg deal voor jullie! Met een korting van maar liefst €300,00 op het normale tarief ben ik er graag bij om een super mooie weddingclip voor jullie te maken!”

 

  • investering voor het same day edit pakket is €1499,00
  • investering voor second shooter is €500,00 (vanaf voorbereiding tot diner)

 

Dit zegt Wendy over zichzelf

Hoi! Ik ben Wendy! Ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel en ben mom of three én heel veel leuke diertjes, waaronder onze instafamous alpaca’s Guus, Joop, Ted, Freek en Bloem (@AlpaCasa.nl). 🙂 De trouwwereld is voor mij geen onbekend terrein. Ik heb vanaf 2010 meer dan 200 bruiloften mogen filmen.
 
Naast film heb ik altijd een grote passie gehad voor fotografie en daar vul ik Simon graag bij aan wanneer gewenst. Samen hebben we al talloze bruiloften vastgelegd, we weten wat we aan elkaar hebben en dat maakt een wedding met twee fotografen zo waardevol! Samen nóg meer emotie vangen op jullie dag, het mooiste wat er is! Wie weet zien we elkaar snel, lijkt me leuk! -x- Wendy

Is jullie interesse gewekt? Vul snel het contactformulier in voor beschikbaarheid

Wanneer jullie interesse hebben dan kunnen we een Zoom meeting inplannen zodat ik alles over jullie grote dag kan horen en vertel ik jullie alle “ins & outs” over mij en over mijn werk wat ik met veel enthousiasme al 16 jaar doe!

 

Let op! Zien jullie hieronder geen contact formulier?
Neem dan contact op via info@photos4ever.nl of via whatsapp!


Open chat
1
Hi! Heb je een vraag? Stel hem gerust!