Reviews van Bruidsparen

Simon is een ervaren fotograaf die onze bruiloft op een prachtige manier heeft vereeuwigd! Hij weet de mooie plekjes op Kasteel Wijenburg!

Ook het fotoalbum is schitterend geworden en super snel geleverd!

Bedankt Simon, ga vooral zo door!

Paco & Valleria - Vlaardingen

Wij kwamen Simon tegen op Kasteel Wijenburg waar we een van zijn albums aan het bekijken waren. Vanaf moment 1 waren we enthousiast. De gesprekken die we met Simon hadden voelde fijn en vertrouwd, en het klikte goed!

Op onze grote dag voelde Simon als een extra gast op de bruiloft. Hij is enthousiast en grappig! Al onze gasten vonden hem een gezellige toevoeging, zo gezellig zelfs dat je soms vergeet dat hij ook nog foto’s maakt.. 🙂

Maar juist die foto’s zijn geweldig! Niets dan lof over het werk dat Simon levert. Al een paar dagen na onze bruiloft kregen we de slideshow en we waren verbluft van het eindresultaat. De foto’s zijn zo waanzinnig mooi, echt alle 1023 foto’s waren stuk voor stuk geweldig. Simon hield rekening met onze wensen en wist alles perfect op beeld vast te leggen. Wij kijken nog dagelijks naar de foto’s van onze bruiloft en zijn enorm dankbaar voor de manier waarop Simon deze bijzondere dag heeft vastgelegd.

Simon dankjewel!

Ian & Lozanne - Benschop

Simon is een fantastische trouwfotograaf die ons op de dag gerust stelde en veel sfeer gaf aan de dag. De foto’s zijn echt prachtig geworden. Hij heeft zo veel oog voor details en alle foto’s zijn fantastisch. Heel fijn is dat hij het preview filmpje heel snel deelt en de foto’sook super snel klaar zijn. Wij zijn heel blij dat hij onze trouwfotograaf was en zouden hem aan iedereen aanbevelen. Dankjewel Simon!

Danielle & Niels - Dinterloord

Woorden schieten te kort voor wat Simon doet! Echt prachtige foto’s. Denkt en helpt mee om alles mooi vast te leggen. Daarnaast is Simon super leuk, gezellig en grappig. Als je een fotograaf zoekt stop dan met zoeken, want beter als Simon zul je niet vinden.

Mandy & Michael - Nederhemert

Simon is een superfotograaf! Prachtige foto’s en een topgezelschap op je grote dag. Hij geeft duidelijke aanwijzingen, weet de mooiste plekjes en laat je helemaal op je gemak voelen. Hij zorgt ervoor dat de mooiste dag van je leven op de mooiste manier mogelijk wordt vastgelegd.

Anne-Wil & Maik - Veenendaal

Simon was een geweldige fotograaf! We hadden niet beter kunnen wensen. De vriendelijkheid vooraf en tijdens de dag, we klikten gelijk met hem. Ook klikte hij met alle gasten en liet iedereen op zijn gemak voelen. Hij zorgde voor nog meer gezelligheid en liet ons ook op ons gemak voelen om voor de camera te staan. De foto’s waren heel snel geleverd en zien er prachtig uit (alle momenten zijn vastgelegd). Simon, bedankt voor het vastleggen van herinneringen die voor altijd blijven!!!

Nancy & Zev- Almere

Simon heeft onze bruiloft op 24 juni 2022 een op geweldige manier vastgelegd! Laten we beginnen met uitspreken: iedereen zou Simon op zijn bruiloft moeten hebben!

Het contact met Simon is heel persoonlijk het hele traject. Het klikte meteen bij de eerste ontmoeting, maar dat is niet moeilijk, want Simon is een enorm gezellige vent. 
En, hij maakt fantastische foto’s! Heeft oog voor detail, staat op elk moment ‘aan’, hij mist niets! Hij heeft momenten voor ons vastgelegd die ons voor de rest van ons leven zo dierbaar zijn! Met hem hoef je je over de fotoshoot ook geen zorgen te maken. Door zijn heerlijk droge humor creëert hij een relaxte sfeer en zijn de foto’s zo gemaakt!
Daarnaast is hij echt een aanwinst om op je bruiloft te hebben. Hij is gezellig, relaxt, maakt met iedereen een praatje en staat in de avond lekker op de dansvloer. Je zou haast vergeten dat het je fotograaf is… Maar door deze persoonlijke aanpak maakt hij de meest spontane en geweldige foto’s! Simon was voor ons de fotograaf, maar ook een daggast, én een soort extra weddingplanner. Door zijn ervaring op onze locatie vond ik het een enorme geruststelling dat hij er was en meedacht over alles. 
Ook onze gasten blijven complimenten over hem uitspreken, want oh wát een gezellige vent is het he?!
We hadden heel snel een slideshow met de mooiste foto’s en ook het album kwam snel. Aanpassingen die we gedaan wilde hebben zijn super vlot verwerkt. Inmiddels is het album binnen en geweldig van kwaliteit! Heel blij mee!
 
Aan iedereen die een fotograaf zoekt: stop met zoeken, je moet Simon hebben!
Aan Simon: bedankt voor alles! We zijn je eeuwig dankbaar!
 
Liefs Lau!
Laura & Simon - Schiedam

Simon is een gezellige fotograaf met veel humor, waardoor hij het ijs snel weet te breken. Hij zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelden met prachtige foto’s als resultaat. De communicatie was vlot, hij dacht graag mee en levert echt kwaliteit. Ook ons trouwalbum is prachtig geworden én werd snel geleverd. We zijn enorm blij met het eindresultaat en kunnen hem dan ook echt aanbevelen!

Thieme & Maaike - Veenendaal

Wij kunnen niet anders dan Simon de maximale score geven. Wat is hij voor ons een absolute aanwinst geweest voor een onvergetelijke dag. Simon heeft echt talent om emotie en energie vast te leggen in een plaatje. Onze foto’s zijn prachtig geworden, en daar bouwen onze herinneringen zich toch op voort voor de komende jaren.

 
Daarnaast is Simon ontzettend gezellig om bij je te hebben gedurende de dag. Hij haalt spanning weg en zorgt ervoor dat er lekker gelachen wordt. Hij was echt onze buddy tijdens de bruiloft.
 
En als laatste willen we zijn flexibiliteit prijzen. Noem een aanvangstijd en Simon zal er zijn. En hij blijft gezellig tot laat in de avond foto’s maken op het feest. Ja, Simon is gewoon een +1 op je bruiloft, die zich makkelijk in de groep mengt en alle gasten op hun mooist weet vast te leggen.
 
Een van onze goede vrienden heeft na onze bruiloft Simon direct geboekt voor zijn aanstaande bruiloft. Dat zegt alles, toch?
Peter & Nadine - Apeldoorn

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een fotograaf die echt wat bijzonders weet neer te zetten. Na enige speurwerk en verschillende online portfolio bekeken te hebben kwamen wij het portfolio van Simon tegen. Wij waren direct verkocht aan de hoge kwaliteit van zijn foto’s en het waanzinnige oog voor details.

 
Vanaf het eerste moment voelde het contact alsof we elkaar al lange tijd kenden. Bij vragen, onzekerheid of stress konden we Simon onze vragen voor leggen en kregen we altijd snel een antwoord of geruststelling.
 
Op de dag zelf was het vanaf de eerste minuut gezellig met Simon en voelde alles erg fijn en natuurlijk. Ook de shoots zelf waren erg leuk om te doen. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren blij met de aanwezigheid van Simon door zijn enthousiasme, persoonlijk contact en humor. 
 
Vlak na onze bruiloft mochten we al de photoslideshow in ontvangst nemen en waren we erg blij en verblufd door de waanzinnig mooie foto’s.
 
Niet veel later kregen we een link om het eerste concept van ons album te bekijken. Het doorgeven van suggesties en aanpassingen was zeer eenvoudig en werd snel door Simon doorgevoerd.
 
Het eindresultaat is een waanzinnig mooi album die we vol trots en met veel vreugde aan onze gasten tonen. Het album zit in een mooie houten box met plexiglas waarop we ons eigen logo hebben kunnen laten graveren, net als op de omslag van ons album.
 
Wij zijn erg blij dat wij voor Simon gekozen hebben, het resultaat van de foto’s is waanzinnig en zijn aanwezigheid voelde vanaf de eerste minuut fijn en vertrouwd.
 
 
Nogmaals bedankt voor de waanzinnige foto’s en het fantastisch mooie album!
Corne & Shirley - Tiel

De fotograaf is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je bruiloft, je wilt dat een van de mooiste dagen van je leven perfect wordt vastgelegd. Het is een van de weinige tastbare herinneringen die je er daarna aan je dag hebt. Via Kasteel Wijenburg kwamen wij bij Simon uit en waren al snel onder de indruk van zijn portfolio en stijl. Het kennismakingsgesprek was meteen erg gezellig en we hadden meteen een klik. Simon maakt prachtige foto’s en weet iedereen met zijn enthousiasme mee te nemen. We zijn zo ontzettend blij met het resultaat en laten iedereen met trots ons album zien. 

Arnie & Janneke - Wijk & Aalburg

We hebben een poos geleden al kennis gemaakt met Simon. Door corona is de bruiloft 2x een jaar uitgesteld maar Simon bleef flexibel en kon gelukkig onze mooie dag vastleggen.

We hebben goed contact gehad van te voren over wat we graag wel en niet wilden. Dit contact verliep heel makkelijk en prettig. We kregen snel antwoord op onze vragen. 
Tijdens de dag zelf verliep alles heel fijn. We hebben nauwelijks gemerkt dat hij er was en toch hebben we prachtige foto’s precies zoals we ze graag wilden. Vrij en ongedwongen. Hij gaf vele tips tijdens de fotoshoot waardoor we super mooie foto’s hebben waar we nog graag naar terug kijken. Gedurende de dag was het gezellig en nooit saai. Hij mengde zich prima tussen de gasten waardoor het heel natuurlijk verliep.
Mark Anton & Annelies - Lexmond

Op 08-04-’22 was onze grote dag. Hiervoor zochten wij een fotograaf die niet de standaard statige portretten maakt, maar iemand die je juist meeneemt in de beleving van de dag.

Na wat online onderzoek kwamen we al snel kwamen bij Simon uit. Zijn foto’s en manier van mensen en objecten vastleggen sprongen er voor ons uit. Je ziet veel verschillende soorten foto’s zoals de wat serieuzere momenten, maar ook zeker dé lach en dé traan komen voorbij in zijn fotogallerij!

Het eerste kennismakingsgesprek met Simon gaf voor ons meteen de doorslag dat hij de fotograaf was die wij voor onze dag wilde hebben. Pieter en ik zijn allebei niet zo fan van op de foto gaan. Simon gaf ons het gevoel dat het allemaal goed zou komen en dat we niet nerveus ervoor hoefde te zijn. We hebben tijdens dit gesprek ontzettend gelachen, ook hierdoor kregen wij een goed gevoel bij Simon en voelde wij de welbekende klik.

Op de dag zelf was Simon er vanaf het moment bij dat mijn haar en make-up werd gedaan tot en met de start van ons zes-gangendiner. Wij vonden het leuk als hij ook bij de intieme momenten aanwezig was, zoals het aantrekken van het pak en bruidsjurk. Naast overzichtfoto’s zijn er ook veel detailfoto’s gemaakt zoals van de strik op de bruidsjurk tot en met de schoenen.

Na wat foto’s gemaakt te hebben in en rondom ons huis, kwam Simon met het idee om het moment van elkaar voor het eerste keer in bruidskleding bij ons in de tuin te doen. Het resultaat daarvan is intiem en zo mooi!

Hierna zijn we naar een festival in Deil gegaan genaamd Festivate. Hier hebben wij diverse foto’s mogen maken. Wie gaat er nou foto’s maken op een tentfeest? Nou wij dus! Een keer wat anders dan anders en dat zie je terug in de foto’s: vrolijk, sfeervol en gek!

Hierna zijn we naar Neerijnen gereden om in het bos met onder andere onze trouwauto foto’s te maken. Bij deze locatie zijn de foto’s weer heel anders dan het festival qua sfeer en precies zoals wij ze in ons hoofd hadden.Aansluitend gingen wij naar de Heeren van Soelen in Zoelen waar onze trouwceremonie en diner plaatsvond. Hier zijn er ook verschillende foto’s gemaakt qua settings en sfeer. Naast foto’s van de ceremonie zijn er ook foto’s gemaakt van het toast-moment, foto’s met familie en vrienden, foto’s van de locatie (ook dronefoto’s!) en de opstelling van onder andere tafels, bloemen etc.

Simon voelde voor ons als een echte toevoeging voor onze dag. Het voelde alsof hij een goede vriend was met wie je ontzettend kan lachen en waardoor poseren totaal niet erg is! Dankzij zijn aanwijzingen lijken wij (bijna) wel volleerde fotomodellen!

Liefs,

Pieter & Milja - Geldermalsen

Simon weet met humor en professionaliteit alle mooie momenten vast te leggen, van kleine intieme momenten tot groepsfoto’s. Aan alles merk je zijn ervaring en creativiteit. In ons geval toverde hij een vrij gewoon straatbeeld om tot een super romantisch decor voor onze foto’s samen. Echt prachtig. We voelden ons  helemaal op ons gemak bij Simon, die ons ook hele duidelijke aanwijzingen gaf. Het was heel leuk om die shoot samen te doen. Ook de rest van de dag, met de ceremonie en de kerkdienst, was Simon op zeer professionele wijze bezig om alle spannende, grappige, bijzondere en liefdevolle momenten op beeld te krijgen. De foto’s brengen het gevoel van die dag weer helemaal tot leven.

Mike & Anneleen - Rotterdam

Bij Simon, Photos4ever terecht gekomen in onze zoektocht naar de perfecte fotograaf om onze trouwdag vast te leggen. Na het eerste kennismakingsgesprek was het voor ons duidelijk: Simon moet onze trouwdag vastleggen. De (online) presentatie van zijn werk en de manier waarop hij over zijn vak praat gaven voor ons de doorslag. Simon is de hele dag in de weer geweest en heeft er een fantastische reportage van gemaakt, die bestaat uit een mix van ‘traditionele’ trouwfoto’s en ongedwongen herinneringen. Hij liep op zijn gemak tussen de gasten en viel nauwelijks op. Wij hebben er een prachtig album aan overgehouden en kijken met plezier terug naar de foto’s. Simon als huwelijksfotograaf is een absolute aanrader!

Cees & Marionne - Rotterdam

Simon is vanaf de eerste kennismaking ontzettend behulpzaam en denkt met je mee en zal ook aan je wensen voldoen. Simon is daarnaast ontzettend goed bereikbaar en reageert snel, zowel voor als na de bruiloft. Ook de samenwerking met de videograaf en met de ceremoniemeester liep als vanzelf. Hij heeft veel prachtige foto’s gemaakt en kwam al snel na de bruiloft met een concept van ons trouwalbum. Bij het samenstellen van het trouwalbum had Simon vaak enkele uren nadat wij onze opmerkingen hadden gemaakt, de wijzigingen alweer doorgevoerd. Ook dan werkt hij dus snel en hard voor je als klant.

Op de bruiloft zelf mixt Simon met je gasten en is hij simpelweg een gezellige gast om erbij te hebben. Simon houdt zelf wel van een feestje en blijft daarom ook tot laat hangen en blijft foto’s maken. Je merkt nauwelijks dat hij ondertussen foto’s (heeft ge)maakt. Wij zijn dus hartstikke blij geweest met Simon en ook met ons prachtige trouwalbum en de andere foto’s als eindresultaat.

Roy & Carijn - Schijndel

Simon is een topfotograaf! We hebben genoten van zijn aanwezigheid (en dat is hij ook echt ;-)), van zijn kennis en ervaring, maar vooral van de momenten die hij heeft vastgelegd. De foto’s laten zien hoe onze dag was en hij heeft iedereen op het juiste moment vastgelegd. Twee meiden die vol spanning genieten van de trouwjurk van mama, een emotionele vader, een moeder die met de laatste details van de jurk bezig is, een vriendin die giert van het lachen of een dierbare knuffel van familie. Geen poses, geen herhaling van wat je deed maar gewoon het juiste moment!

We hadden naast Simon nog een videograaf waar hij graag mee samenwerkt en dat merkte je! Ze gunden elkaar de juiste momenten en wat wij vooral heel leuk vonden was dat ze zelf ook een leuke dag hebben gehad. Dat zie je terug in de foto’s (en de film)! En hoe leuk was het dat we een dag later al een slideshow te zien kregen van Simon en die we gelijk konden delen met onze gasten. Het uiteindelijke trouwalbum kostte even wat tijd (vanuit ons) maar het resultaat was overweldigend! We hebben onze huisstijl van het drukwerk door kunnen voeren op de buitenkant van het album en de bewaar box (lettertype en logo). Elke keer als we de foto’s terugkijken beleven we weer even onze dag! Simon bedankt voor alles!! Liefs, Leon & Sylvia

Leon & Sylvia - IJselstein

Met Simon als fotograaf ben je verzekerd van geweldige foto’s én een gezellige daggast! Voor de kennismaking hebben wij gebeld via skype en het komt maar zelden voor dat je bij een kennismaking pijn aan je wangen hebt van het lachen na ruim een uur videobellen. We voelden meteen een klik en het was geen seconde ongemakkelijk. Dit was voor ons een belangrijke eis voor een (bruiloft)fotograaf.

Op de dag zelf was het ook niet ongemakkelijk. Simon is super enthousiast en vrolijk, waardoor er snel gelachen wordt. Best belangrijk voor bruidsfoto’s haha. Er was goed contact tijdens de voorbereiding en op de dag zelf.

Onze gasten hebben het nu nog over Simon; “wat een leuke man is dat!” En de foto’s die we ontvangen hebben.. wauw! Onbeschrijfelijk! We zijn ontzettend blij dat we voor Simon hebben gekozen en zouden hem iedereen aanraden. Bedankt voor alles Simon 🙂

Jimmy & Cynthia - Eindhoven

Simon, een fotograaf én sfeermaker in één! Toen we zijn plaatjes zagen en 5minuten met hem spraken, waren we direct verkocht. We hadden een hele toffe klik en dat bleek ook wel op onze dag! Alle gasten hebben de foto’s ter inzage gekregen en zeiden; wat een toffe en gezellige fotograaf en wat een prachtige plaatjes, het is net een sprookje waar je naar terug kijkt! Wij raden Simon zeker aan voor mensen die zelf ook van de gezelligheid zijn, van humor houden en na een top dag hele mooie foto’s als herinnering te krijgen! Bedankt Simon voor de topdag en het lachen!

Gerard & Nicky - Rhenen

Wij hebben een super mooie bruiloft gehad, de dag gaat zo voorbij, en met deze fotograaf mis je niks van je bruiloft hij legt alles vast !
Een leuke spontane maar ook wel grappige fotograaf waarmee de sfeer heel ontspannen is!
Waarmee als eindresultaat prachtige foto’s !
En de foto’s krijg je super snel! En het album !
Simon is een topper! Zeker aan te raden.

Sem & Elise - Waardenburg

Met Simon hebben wij een gouden greep gemaakt, 

een top fotograaf die makkelijk omgaat met de te fotograferen personen, 
iedereen in de juiste pose weet te krijgen en altijd een lach op je gezicht kan toveren, 
een man met oog voor detail, en ook het album was een kers op de taart.
Leonard & Janneke - Middelharnis

Op een trouwbeurs maakten wij Kennis met Simon. Niet alleen door het mooie werk wat wij hier zagen maar ook door zijn enthousiasme waren wij meteen om, deze top fotograaf moest bij onze dag aanwezig zijn!

 
Mede dankzij Simon was onze speciale dag nog mooier. 21 mei 2021 in coronatijd mochten wij elkaar (met de nodige aanpassingen) het ja-woord geven. Door de maatregelen werd onze dag nog intiemer en persoonlijker. Daarom deste belangrijker om een fotograaf aanwezig te hebben die matchte met ons gezelschap. Simon zorgt dat zowel het bruidspaar als alle gasten zich op hun gemak voelen met als resultaat schitterende foto’s!
 
Ook na het huwelijk verleent hij top service. Zowel de foto’s als het fotoboek volgen snel waardoor je als bruidspaar echt kunt nagenieten.
Jimmy & Chantal - Zevenbergen

Wauw! Wat hebben wij een mooie zonnige bloesembruiloft gehad! Nu zijn we heerlijk aan het nagenieten en de dag aan het herbeleven met de prachtige foto’s. Simon legt precies de spontane momenten en mooie herinneringen van de dag vast. Echt super knap hoe hij die momenten weet vast te leggen. Dit bewijst maar weer dat hij een echte professional is in zijn vak.
Zijn fotografiekunsten en hoe hij is als persoon is in één woord ‘fantastisch’! Wij zijn fan van hem! We hebben ook erg veel complimenten gekregen van familie en vrienden over de prachtige foto’s, zowel in de slideshow als het fotoboek.
Simon, bedankt voor je gezelligheid en kundigheid!

 

Mark & Eline - Boxmeer

Vrijdag 28 augustus 2020 zijn wij getrouwd. Wat was het een geweldig mooie dag, ondanks Corona en ondanks wat spetters. De keuze voor Simon als fotograaf was vorig jaar op een bruidsbeurs al snel gemaakt. We waren erg onder de indruk van zijn foto’s en hebben een heel fijn kennismakingsgesprek daarna gehad. De maanden hieropvolgend hebben we veelvuldig contact met elkaar gehad, ook vanwege de Coronamaatregelen. Simon dacht voortdurend met ons mee, dat was heel fijn in de toch best lastige tijd. Op de dag zelf was Simon al vroeg in de ochtend aanwezig. Door zijn gezelligheid, maar ook humor is hij echt onderdeel van de bruiloft geweest en mengde hij zich heel natuurlijk tussen onze gasten. Hij heeft echt alle facetten van de bruiloft zo mooi en kundig vastgelegd dat we Simon van harte kunnen aanbevelen. We kregen zelfs na een kleine week al een eerste slide-show met foto’s! Het album is inmiddels binnen en die ligt met trots te schijnen in onze woonkamer. Simon, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt weten vast te leggen!

Jelle & Laura - Almere

WToen wij begonnen met het plannen van onze bruiloft, waren wij op zoek naar een fotograaf. De stijl van Simon sprak ons meteen aan. Na een eerste kennismakingsgesprek klikte het meteen en wilde wij Simon op onze grote dag erbij hebben. Simon is open en spontaan.

 
Maar toen kwam daar het corona-virus. Een tijd met veel onzekerheden, maar aan Simon hebben wij nooit getwijfeld. Hij stond mij altijd netjes te woord en probeerde mij via de telefoon gerust te stellen dat het een mooie dag zou gaan worden. En dit is zeker waar! Simon wat zijn wij blij met jou als onze fotograaf. Jouw enthousiasme is aanstekelijk en wat paste je goed bij onze gasten! Het leek geen moment dat je eigenlijk de fotograaf was.
 
Wij zijn erg blij met het eindresultaat! Na een aantal dagen konden wij genieten van het resultaat via een slideshow, PRACHTIG! En dan nog niet te spreken over ons album.
 

Simon, wij willen je bedanken voor jouw spontaniteit, gezelligheid en jouw flexibiliteit tijdens deze corona tijd.

Jan & Sharida - Waalwijk

Wij zijn ervan overtuigd dat Simon de beste fotograaf is die je je maar kunt wensen op je bruiloft! De foto’s zijn in één woord geweldig geworden met heel veel kleur net als ons fotoalbum. Met zijn humor en ontspannen persoonlijkheid voel je je meteen op je gemak en dat is terug te zien. We hebben enorm gelachen op onze dag en hebben daardoor hele spontane foto’s van alle mooie momenten. Ook details weet Simon prachtig vast te leggen zonder dat je het doorhebt. Kortom, een man met enorm veel passie, kennis en kunde voor zijn vak!

Michiel & Annelies - Nijkerk

Wij hebben Simon leren kennen via Kasteel Wijenburg, onze trouwlocatie, waar hij gast aan huis is. Simon kwam bij ons thuis voor een kennismaking en er was meteen een klik! Simon is een enorm enthousiaste leuke vent die je meteen op je gemak stelt. Meer fotografen hebben we ook niet leren kennen, het was voor ons wel duidelijk dat we aan Simon een perfecte hadden! Omdat we allebei niet zo goed zijn in ’spontaan’ op de foto gaan hebben enkele maanden voor onze bruiloft een pre-weddingshoot gedaan. Een super goede manier om te wennen aan het foto’s maken en om Simon te leren kennen! En uiteraard hebben we daar super mooie foto’s aan over gehouden!

En dan over de dag… als gast aan huis bij het kasteel kent Simon werkelijk elk hoekje en gaatje en weet hierdoor de meest prachtige foto’s te maken! Simon krijgt het voor elkaar om elk emotioneel, mooi en grappig moment vast te leggen zonder dat je hier erg in hebt! Hij heeft oog voor details, geeft hele goede tips en maakt het foto’s maken meer dan ontspannen! Ondertussen stelt hij ook alle gasten op hun gemak en is in voor een dolletje.  Hij is er van het begin tot het eind bij, geen gezeur over het aantal uren, hij mengt zich tussen de gasten en drinkt een drankje mee! We hebben een super gaaf trouw-album gekregen, werkelijk alles is mogelijk! Een prachtige herinnering aan deze prachtige dag!

Max & Sara - Amersfoort

Tijdens het kennismakingsgesprek was er direct een klik. Simon denkt met je mee, geeft je tips en is erg gezellig! Tijdens de grote dag was Simon als eerste aanwezig op Kasteel Sterkenburg. Vrolijk zoals altijd kwam hij ons opwachten bij de grote deuren. Met oog voor detail heeft hij alle momenten van deze dag perfect vastgelegd. Zelfs onze (bijna) onmogelijke wens om vanaf de kasteeltoren een foto met de grootste kerstboom te maken werd vervuld. Iedereen is dolenthousiast over de mooie foto’s en de professionaliteit van Simon. Wij zullen je bij iedereen aanraden als ze ons om advies vragen 🙂

Marcel & Angela - IJselstein

Ruben & Maria
Kasteel Wijenburg

Op de open dag op Kasteel Wijenburg, zijn we in contact gekomen met Simon. Het klikte direct. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij lijkt net zo, nee hij ís, net zo enthousiast over je aanstaande bruiloft als je zelf bent. Een fotograaf is aanwezig op de meest intieme momenten (zoals de voorbereiding) tot aan het feest, ofwel, de daggast die het meeste ziet van alles. Dan is het belangrijk dat je de fotograaf zonder camera eigenlijk ook zou uitnodigen, aangezien hij zo’n belangrijk onderdeel is van de grote dag. Tot zover over de persoon. Dat Simon een leuke vent is, dat was duidelijk. Maar dan moet ie het ook nog kunnen! We zagen in zijn demo-boeken dat hij verschillende stijlen meester is, met als absolute trade-mark de bijna eclectische wijze waarop hij het feesten vastlegt. De kleuren spatten uit het album! Overigens, een prachtig album. Simon en zijn 2e shooter, Brenda, hebben onze wensen meer dan begrepen en zijn een absolute aanrader voor je grote dag. Je zou het bijna jammer vinden dat je, als het goed is, maar 1x trouwt..

Benieuwd naar onze super toffe dag? Bekijk dan onze slideshow!

Ruben & Maria - Poortugaal

Roy & Charina
Finley the White House

WWij hebben Simon leren kennen op een trouwbeurs. Meteen was er een klik en zijn enthousiasme sprak ons zeer aan. Simon is open, heeft humor en hart voor zijn werk. Tijdens onze trouwdag stelde Simon iedereen op zijn gemak. Hij mengt zich tussen de gasten en weet leuke details van de dag vast te leggen. Het trouwalbum heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Door het fotoboek kunnen we onze fantastische dag weer herbeleven en nagenieten. We krijgen heel veel complimenten over de foto’s en over Simon. Dank je wel Simon; je bent echt een aanrader!

Benieuwd naar onze super toffe dag? Bekijk dan onze slideshow!

Roy & Charina - Kockengen

Tom & Joanne
Kasteel Heeswijk Dinther

De mooie foto’s vielen meteen op op de trouwbeurs en zijn enthousiasme hakte bij ons de knoop door om hem te kiezen voor onze mooie dag. Hij dacht de hele dag met ons mee en pakte onze wensen goed op. En dit met veel positieve energie 🙂 Wij zijn super blij met de foto’s die onze dag en de sfeer goed weerspiegelen.

Tom & Joanne - Veenendaal

Wouter & Claire
Geofort Herwijnen

Wij waren erg blij om Simon als fotograaf te hebben tijdens onze bruiloft. Hij heeft oog voor detail, zorgt ervoor dat hij alle mooie momenten vastlegt van begin tot eind. Het was fijn dat hij het initiatief nam om op het laatste moment toch een andere fotolocatie te kiezen, dit was even schakelen maar met een onwijs mooi resultaat. Simon is prettig in de omgang, dit hoorden we ook veel terug van onze gasten. Na de dag hadden we heel snel onze foto’s en een leuk filmpje om gelijk te delen met familie en vrienden. Verder was het album ook erg vlot voor elkaar. Simon bedankt!

Wouter & Claire - Meteren

Pascal & Elouise ,br> De Landgoederij Bunnik

Na onze verloving hebben wij een aantal beurzen bezocht, waar we op de ‘’Love and Marriage’’ Beurs Simon zijn tegen gekomen. Na het bekijken van een aantal fotoboeken en een gesprek van meer als 30 min waren wij gelijk al enthousiast en gelukkig was hij op onze datum nog beschikbaar.
Na een gesprek bij ons thuis waar we al onze wensen en ideeën konden bespreken waren we overtuigd dat Simon de perfecte keuze was. Wij waren op zoek naar een fotograaf met een stijl die bij ons past, die de hele dag aanwezig was tot in de late uurtjes.
Voor onze bruiloft gekozen om een Loveshoot te doen, alvast wennen aan de fotograaf en uiteraard leuk voor de uitnodigingen. Simon is onzichtbaar, je voelt je op je gemak en toch geeft hij goede aanwijzingen voor leuke foto’s en niet gek opkijken als hij op de grond gaat liggen.
Alles voor het perfecte plaatje!

Op 5 juli 2019 was dan de grote dag. Samen met twee videograven die hij heeft aanbevolen was hij de hele dag aanwezig en wat hebben wij een lol gehad. Een echt feestbeest die zonder dat je het in de gaten hebt geweldige plaatjes maakt.
Ontzettend spontaan en tijdens onze huwelijksreis op ons verzoek al drie foto’s ontvangen. ‘’Was mijn moeder ook weer blij’’. Ook bij het maken van het fotoboek onze eigen wensen mogen doorgeven. Waardoor het perfect past bij ons, die hij ons ook nog persoonlijk kwam brengen.
Wat een beleving en ervaring, niets was te gek. Bedankt dat jij bij onze trouwdag was. Het was in een woord fantastisch.
 

Pascal & Elouise - Bunnik

Mark & Anneke
Buitenplaats Amerongen

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en Simon heeft precies de juiste momenten vast gelegd. Natuurlijk de officiële momenten maar juist ook de momenten tussendoor, net even dat geintje of die gekke bek die getrokken werd. Wij zouden Simon omschrijven als een echte professional die naast de foto’s ook voor de nodige humor en gezelligheid zorgde. Het is dat we maar één keer trouwen maar anders had ik zeker Simon er weer bij willen hebben!

Mark & Anneke - Purmerend

Richard & Shirley
Residence Rhenen

In juni 2018 zijn wij verloofd op Mallorca. Na de verloving zijn we direct alles gaan regelen, want wij zijn zo’n stel die niet 3 jaar verloofd wilden zijn… 1 Februari 2019 ging onze dag worden. Deze datum hebben wij bewust gekozen omdat wij 3 februari ons jubileum hebben. In 2019 zijn wij 13 jaar samen. Door rondom die datum te trouwen blijft het ons weekend! Bij het regelen van onze grote dag hoort ook het zoeken naar een fotograaf bij! 

 
Wij zochten een fotograaf die niet aan vaste uren fotografie zou doen. Je leest overal 6 uur, 8 uur of 10 uur fotograferen. Nee, dit wilde wij dus niet. Zo 1 die op zijn of haar horloge kijkt en stopt zodra de tijd om is. En toen kwamen we via The Perfect Wedding bij Photos4ever terecht. En daar lazen we al gauw dat Simon niet doet aan bepaalde uren. Nee, Simon is anders dan alle andere. Simon bepaald zelf wanneer hij denkt dat hij de mooiste, beste, leukste, grappigste foto’s erop heeft staan, en gaat dan pas weg. 
Daarnaast vonden we het belangrijk een goede klik te hebben, aangezien de fotograaf de hele dag in je aura staat. 
 
En bovenstaand heeft Simon dubbel en dwars waargemaakt. Hij begon om 09.45 uur op een andere locatie (waar ik als bruid en mijn moeder opgemaakt werden). Daarna ging Simon naar onze trouwlocatie om daar foto’s van mijn man te maken. Tussendoor zijn we nog naar een fotolocatie gereden in de buurt van Residence Rhenen (waar wij getrouwd zijn). Simon kwam zelf met het idee om naar die fotolocatie te gaan overigens. Simon ging pas ‘s avonds tegen de klok van 23:15 uur weg. Dit heeft geresulteerd in prachtige foto’s van onze gehele trouwdag, inclusief de meest geweldige foto’s van de feestavond!  Daarbij was het enorm gezellig met Simon. Simon is een grappenmaker en wij houden daar enorm van. Daarbij heb ik het zelf als zeer prettig ervaren dat we geen moment het fotograferen in de gaten hebben gehad. We konden optimaal genieten van elkaar en van onze gasten zonder dat we het gevoel hadden continu iemand met een camera om ons heen te hebben. 
 
We kregen binnen een week al alle foto’s toegezonden en toen wij 1 maand getrouwd waren hadden wij het album al in huis. Het contact met Simon verliep altijd zeer snel. Heel fijn. 
 
Wij zijn ontzettend blij dat jij erbij was, Simon. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Ga zo door zoals je nu doet. Chapeau, vriend! 
Richard & Shirley - Vinkeveen

 

Boy & Stephanie
Dordrecht

Vanaf het eerste (telefonische) contact hadden we direct een goed gevoel bij Simon. Zijn enthousiasme en vriendelijkheid geven je namelijk een vertrouwd gevoel, alsof je elkaar al heel lang kent. Simon is in totaal twee keer bij ons thuis langs geweest om de mogelijkheden te bespreken en te laten zien wat alle opties zijn. Hierbij luistert hij goed naar de wensen die je hebt en denkt hij ook met je mee. Door zijn enthousiasme voelden wij ons ook erg op ons gemak tijdens het maken van de foto’s op de dag zelf. Samen met zijn kundigheid zorgt dit ervoor dat we echt ontzettend mooie foto’s, in een onwijs mooi album, hebben van onze trouwdag!

Simon, ontzettend bedankt! Je hebt er met ons twee ambassadeurs bij, want door de wijze waarop jij jouw vak uitvoert, kunnen wij niet anders dan anderen te adviseren om voor jou te kiezen als hun bruidsfotograaf!”

Echt top!
 
 
 
Boy & Stephanie - Dordrecht

Wouter & Rifka
Bennekom

Via onze trouwlocatie (Kasteel Wijenburg) zijn wij in contact gekomen met Simon. Hij had al heel veel ervaring met deze trouwlocatie en dat was voor ons een pre. Vrij snel konden wij een afspraak met hem maken en is hij savonds op de koffie geweest. Van “even wennen aan elkaar” was geen sprake. Het leek net of hij kind aan huis was, heel open en gezellig! De afspraak zou 1,5 uur duren maar volgens mij zat hij na 3 uur nog bij ons aan de keukentafel. Het ging allang niet meer over onze bruiloft maar over series die we moesten kijken en leuke filmpjes op YouTube. We waren er dan ook al snel uit dat hij onze fotograaf zou worden, zowel voor de loveshoot als op onze bruiloft.
 
Op onze trouwdag hebben we het ontzettend leuk gehad met Simon! Hij stelt je echt op je gemak met zijn grapjes en zo krijg je hele spontane en vrolijke foto’s! Onze gasten waren helemaal verliefd op hem en we hebben diverse keren de vraag gehad hoe we aan Simon kwamen en of we hem al langer kenden. 
 
Omdat Simon kind aam huis is op Kasteel Wijenburg ging de samenwerking met het personeel daar ook super goed! Hij wist precies waar hij alles kon vinden en ook waar je de beste foto’s kon maken qua bijvoorbeeld licht inval. Weer een zorg minder! 
 
Kortom: geweldige kerel waardoor je zeker weet dat het op jouw trouwdag beregezellig zal zijn en met prachtige foto’s als resultaat zodat je met veel plezier kan terugkijken op jullie dag. 
Wouter & Rifka - Bennekom

Eric & Geralyn
Filipijnen

Mijn eerste contact met Simon was middels een video call. Er was meteen een klik, het was net of wij elkaar al jaren kenden, en wist ik dat het goed zat. Simon is een enthousiaste en spontane fotograaf, die naar jouw wensen luistert en met zijn persoonlijkheid weet hij iedereen op zijn gemak te stellen. Hij heeft een gave om de mooiste momenten en emoties op foto vast te leggen. Het door Simon samengestelde album was al snel klaar. Het is een lust voor het oog en geeft het verhaal van de dag met al zijn emoties perfect weer. Het is een plezier om het album door te bladeren en deze bijzondere dag te herbeleven. Simon is gewoon een top fotograaf, wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.” Bedankt Simon!

Eric & Geralyn - Filipijnen

Gerjan & Jolande
Meteren

Simon is van te voren bij ons thuis gekomen en toen hebben we de dag doorgesproken. Hij dacht mee met locaties voor de foto’s en de planning, hij kwam gelijk enthousiast over. Op de dag zelf heeft hij mooie foto’s gemaakt. Hij heeft de dag goed vastgelegd. Van kapper, van gemeentehuis tot aan het eten. We hadden soms bijna niet in de gaten dat hij er bij was. Na de bruiloft kregen we snel het album en de foto’s. We zouden Simon zeker aanbevelen aan anderen. Een fijne vriendelijk en professionele fotograaf!

Gerjan & Jolande - Meteren

Niels & Kayleigh
Oostburg

Onze fotograaf hadden we al gevonden, voor er überhaupt sprake was van een verloving. Op de beroemde trouwbeurs in Utrecht stonden ontzettend veel fotografen, maar er was maar één fotograaf die ons bijbleef. En niet alleen om de prachtige foto’s die uitgestald lagen. De fijne en uitbundige persoonlijkheid van Simon werkte aanstekelijk en dat was zeker een reden om -toen de trouwplannen concreter werden- in gesprek te gaan met hem. Tijdens ons eerste gesprek was het helemaal duidelijk, deze man moest en zou onze fotograaf worden.

 

Zijn open en eerlijke karakter zorgde ervoor dat we ons beiden gelijk op ons gemak voelde bij Simon. Dat is de foto’s alleen maar ten goede gekomen. Geen statische portretten of standaard kiekjes. We hadden van tevoren aangegeven dat dit voor ons een dooddoener was. We wilden foto’s die spontaan waren en gezelligheid uitstraalden. Simon heeft onze karakters op de foto naar voren doen komen en toverde de hele dag een ontzettend grote lach op ons gezicht (voor zover die er nog niet was natuurlijk). Het maken van de foto’s voelde dan ook zeker niet geforceerd, en dat zie je.

Op 19 mei 2018 moest Simon voor ons ‘helemaal’ naar Zeeuws-Vlaanderen afreizen, maar ook dat deed hij met veel plezier. Zelfs het vroege tijdstip, was voor hem geen enkel probleem.

Binnen een week hadden we de foto’s digitaal binnen en gelijk daarmee de opzet van ons album. Ook het invoeren van persoonlijke voorkeuren in het album was geen enkel probleem en daar had Simon erg veel geduld mee, niets was te gek.

Onze mooiste dag is op de meest geweldige manier vastgelegd en het kijken van de foto’s is dan ook elke keer een feestje en daar kunnen we geen genoeg van krijgen.

Lief bruidspaar, zoek niet verder. Aan Simon heb je de meest fantastische fotograaf die je jezelf kan wensen. Wij hebben geen seconden spijt gehad en een hele dag ontzettend gelachen en genoten.

Bekijk hier, ons foto blog op de website

Niels & Kayleigh, Oostburg

Jan & Lotte
Meerkerk

Op 07-07-07 leerde ik Jan kennen en gelijk wist ik dat dit de man zou zijn met wie ik wilde trouwen! Om te trouwen heb je 2 mensen nodig die dat willen en Jan vond het niet zo nodig, hij sloot het niet uit, wilde het ooit wel maar kon niet aangeven of dat op de lange of korte termijn zou zijn. Na 10 jaar verkering en 2 prachtige dochters verder had ik de hoop op een aanzoek inmiddels opgegeven.

Voor Jan was dat anders, hij vond het moment dat niemand het meer zou verwachten het aller beste moment om een aanzoek te doen en vroeg me op 18 juni 2017 in het Scheveningse Kurhaus ten huwelijk. Een fanatisch moment om nooit meer te vergeten en dat was gelijk de aftrap naar een heerlijk jaar van voorbereidingen. Voor vele zal het plannen van een datum het eerste zijn wat ze doen in de voorbereidingen, voor ons was dat anders. Wij kennen Simon al jaren, Simon zijn vrouw is één van mijn beste vriendinnen en is er altijd bij op de belangrijke momenten in mijn/ons leven. Voor ons stond dus al vast dat Simon onze fotograaf moest en zou zijn en met Simon zijn agenda erbij hebben wij onze trouwdatum geprikt!

Simon is op een avond in de winter langs geweest met zijn voorbeeld boeken, hebben gekletst over mogelijke locaties om foto’s te maken en vooral lekker gekletst en gelachen met mijn vriendin die gezellig mee gekomen was! Wat betreft de locaties om foto’s te maken kon ik me niet voorstellen hoe mooi en groen de natuur zou zijn in juni en zonder enige moeite is Simon een paar weken voor de bruiloft nogmaals geweest om een rondje door de polder te rijden en binnen een straal van 5 km hadden we gelijk al voldoende mogelijkheden. Aan het einde van de rit lieten we nog even zien waar de ceremonie gehouden zou worden en daar werd Simon even stil van……………………..

Jan is afkomstig van de boerderij, zijn ouders hadden een melkveebedrijf en wij wilden de ceremonie van ons huwelijk in de oude melkstal met het prachtige vergezicht de polder in op de achtergrond. We hebben hiervoor iemand ingeschakeld om de stal prachtig aan te kleden maar dat was uiteraard nog niet het geval toen we Simon de stal lieten zien. Simon schrok van de kale, grauwe betonnen sfeer die de stal had en vroeg of we het wel meenden en hem niet in de maling namen……………………..nee Simon, hier gaan we echt trouwen.

Op de ochtend van ons huwelijk is Simon gaan kijken in de stal en wist hij niet wat hij zag! Prachtig aangekleed, grote bloemstukken, wit meubilair, kortom precies zoals wij voor ogen hadden en toen begreep Simon wat we bedoelden. Het was een hele toffe locatie geworden en hebben dankzij Simon hele mooie foto’s opgeleverd! Foto’s in de stal, in het hoge gras, bij de acrobaat (landbouwwerktuig), tussen de stangen van de silo’s, een oude muur en de zwarte strobalen. Allemaal elementen die gewoon aanwezig zijn op de boerderij heeft hij gebruikt waardoor ze voor ons heel persoonlijk zijn geworden.

Simon zijn kracht is de humor die hij meeneemt. Ik heb niemand kunnen betrappen op een gemaakte glimlach op een foto. Simon weet iedereen zo op zijn/haar gemak te krijgen en met een grap een natuurlijke lach te creëren, een vakman! Voor iedereen een gemiste kans als Simon je fotograaf niet is geweest.

Jan & Lotte - Meerkerk

Sander & Franca

Na een huwelijksaanzoek als “kerstcadeau” onder de kerstboom zijn wij op 3-8-2017 getrouwd. Waar wij beide in eerste instantie een hele simpele bruiloft in gedachte hadden (geen poespas of gedoe, gewoon gezellig) liep het toch even anders. Toch kwam ineens een jurk ter sprake, dus ook een pak. En dan is iemand die de make-up en het haar doet ook wel leuk. Misschien is een klein feestje ook wel leuk. Zullen we dan ook maar eens kijken voor een fotograaf? En ja hoor, op zoek naar een fotograaf. Beetje zoeken op internet en toen bedachten we ons ineens dat we de fotograaf van Davy en Ilse (zusje van Sander) wel eens konden benaderen. Daar was Simon ook de fotograaf tijdens de bruiloft. Zo gezegd, zo gedaan! Afspraak ingepland op een warme ochtend. Simon zijn kinderen naar het skatepark in Amersfoort gebracht en door naar Zeist voor de koffie. Een heel erg goed en vooral gezellig, wat voor ons het belangrijkste was, gesprek gehad. De foto’s die hij liet zien waren echt top , dus de keuze was snel gemaakt, Simon it is! Tussendoor veel contact gehad over hoe de dag eruit zou komen te zien, waar Simon ook gewoon in mee dacht.
De grote dag is aangebroken en het regent al de hele morgen. Ja hoor, stress! Om 12 uur een fotoshoot buiten bij Slot Zeist gepland. Maar om 10 uur ineens een appje van Simon, die eigenlijk ‘vakantie’ had met de weervoorspelling. Vanaf 11.45 droog en het klopte ook nog! Leuke, maar toch wel wat lange shoot met super foto’s en weer een hoop humor. Wat hebben we gelachen met Simon. Vanaf de fotoshoot ging alles ineens erg snel. Voordat we naar het gemeentehuis gaan horen we Simon nog vragen “zal ik de ringen meenemen?”. Maar die zouden niet vergeten worden volgens Sander, dus wel! Gelukkig stond de auto voor het gemeentehuis. Vanaf dat moment was Simon niet alleen maar de fotograaf, maar meer één van onze gasten met een extra taak. Hij voegde zich tussen alle andere gasten en maakte een praatje zonder dat het ten koste ging van de foto’s. Wel ging het bijna mis bij de niet geplande openingsdans (geintje van de band), maar zelfs dat had hij snel genoeg door en schoot nog een paar mooie foto’s. De avond ging nog even door en Simon ook tot in de vroege uurtjes. De dag was in ieder geval geslaagd!
Na ongeveer een 2 weken kwamen de foto’s en best veel ook. De sneak preview zag er echt super uit en Simon had ook al een eerste opzet voor het album gemaakt welke we nog mochten aanpassen. Veel viel er niet aan te passen eigenlijk, echt vreselijk goed gedaan! Hele mooie en gezellige dag gehad waar Simon zeker zijn aandeel in heeft gehad. Het album is nog onderweg, maar daar maken we ons totaal geen zorgen over. Simon is echt een top fotograaf, super flexibele vakman en een geweldige man met veel humor. Simon nogmaals bedankt!

Voor alle lezers en aanstaande bruidsparen, het is een aanrader om sowieso het gesprek met Simon aan te gaan. Spijt ga je er niet van krijgen!

Sander & Franca - Zeist

Wing Ho & Sandra
Kasteel Wijenburg – Echteld

We zijn heel blij met Simon als persoon en fotograaf op onze bruiloft. Het is nu al meer dan 3 maanden geleden dat wij zijn getrouwd en we kijken nog steeds superpositief terug naar zijn toegevoegde waarde op deze bijzondere dag. We zouden hem aan ieder aanstaand bruidspaar zonder twijfel van harte aanbevelen.

Onze eerste ontmoeting met Simon voelde al meteen goed. Hoewel wij 1,5 uur rijden van Tiel wonen, vond hij het geen probleem om vrijblijvend helemaal naar ons toe te komen. Simon kwam over als een vrolijk, open en eerlijk persoon die bovendien (niet onbelangrijk) zeer indrukwekkende foto’s kan schieten. Dit gevoel bleef tijdens onze latere besprekingen (bij ons thuis en via de mail).
In de loop van onze huwelijk heeft hij zich werkelijk verdiept in ons als personen en als stel. De prachtige foto’s die hij maakte tijdens onze bruiloft weerspiegelen daarom perfect het gevoel dat wij die dag hadden.
Simon is niet alleen onze bruidsfotograaf geweest. Hij heeft meegedacht over het verloop van onze dag, advies gegeven over welke series we moesten kijken in afwachting van onze bruiloft en Wing Ho bijgestaan in de zenuwachtige uurtjes voor de daadwerkelijke eerste ontmoeting met Sandra. Hij is van nature een allemansvriend (in de meest positieve zin van het woord). Dit kwam bijvoorbeeld naar voren tijdens onze bruidsrapportage, waarin hij heel leuk omging met alle goedbedoelde adviezen van moeders en vriendin. Wat hebben wij toen veel plezier gehad, trouwens!

Binnen 1 week na onze bruiloft waren alle foto’s reeds bewerkt, geupload en kregen we al een eerste voorstel voor ons album binnen. De kleine wijzigingen die we in etappes wilden aanbrengen, konden gemakkelijk worden aangegeven en werden snel verwerkt. Het eindresultaat is daadwerkelijk prachtig!

Professioneel hebben wij niets op Simon aan te merken. De communicatie verliep altijd zeer vlot. De zakelijke afhandeling van alles was verzorgd en duidelijk. Simon is enorm flexibel en levert enorm veel kwaliteit voor de prijs die hij vraagt.

Er zijn nog wel meer dingen die we over Simon zouden willen zeggen (creatief, leergierig, modern, kundig doch bescheiden, aanstekelijk enthousiast, …), maar voor elk van de 2 doelgroepen die deze testimonial lezen, willen we nog maar één ding zeggen:

Beste aanstaand bruidspaar, wij hebben geen moment spijt gehad van Simon als onze bruidsfotograaf en weten zeker dat jullie dat ook niet zullen hebben!

Lieve Simon, dankjewel! Je was een aanwinst op onze bruiloft!

Wing Ho & Sandra - Diemen

Roy & Joyce
Kasteel Maurick – Vught

Op 5 mei 2017 was onze grote dag en wat was het heerlijk om Simon daarbij te hebben. Na drie maal persoonlijk contact te hebben gehad (een keer op de beurs en twee keer bij ons thuis) voelde het zeer vertrouwd toen Simon om 08.15 op de stoep stond. Hij tovert een grote lach op je gezicht zowel bij het bruidspaar als bij de gasten. De foto’s zijn dan ook prachtig geworden. Niet alleen maar poserende mensen, maar echte gezichtsuitdrukkingen! Heel mooi! We hebben heel veel complimenten gehad over Simon.
Binnen een week na de bruiloft konden we de foto’s al digitaal inkijken. Daarna kregen we vrij snel een opzet voor het foto-album. De contacten verliepen super, zowel qua app als per e-mail. Simon laat je niet lang wachten! We hebben ook echt samen kunnen overleggen over de inhoud van het boek. Hij heeft heel veel geduld en niets is hem te gek! Uiteindelijk is hij het foto-album komen brengen en hebben we de foto’s digitaal gekregen. Wat zijn de foto’s prachtig en wat hebben we gelachen! Simon is een top-fotograaf en een heerlijk persoon! Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie foto’s, jouw geduld, gezelligheid en humor!

 

Bekijk hier de supercoole slideshow!

Roy & Joyce - Rosmalen

Koen & Yujuan
Kasteel Wijenburg

Simon was really a great photographer!  He stuck with us from before sunrise to when only a handful of people were left standing after the party… and captured all the special moments in between.  It was really important to us to have someone who not only took great shots, but could blend in with the guests and made everyone comfortable.  This really showed in all the pictures, with great candid captures, big smiles and lots of joy and happiness…and epic drunken dancing shots too!  Simon was also super responsive with all our requests and finally, we got a ton of gorgeous photos and a truly beautiful photo album which we will treasure for life.  Thanks for the wonderful memories, Simon!

Koen & Yujuan - Singapore

Daan & Renske
Villa Maasdonk

Op 14 oktober 2016 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven. Ongeveer één jaar eerder was de verloving een feit, en begon het ‘weddingplannen’. In de kerstvakantie hadden we de tijd genomen om met een aantal fotografen een afspraak te maken. Voor ons was vooral ‘de klik’ erg belangrijk, het gevoel wat we bij de fotograaf zouden hebben. Gelukkig was die bij Simon meteen aanwezig. De eerste afspraak duurde al gelijk anderhalf uur, waarbij we de mooie albums die Simon bij zich had konden bekijken en waar we vooral ook al meteen veel lol met elkaar hadden. De keuze was gemaakt, Simon werd onze fotograaf!  Kort voor de bruiloft hadden we nog een afspraak gemaakt om de dag en onze wensen door te spreken en de fotolocaties definitief te maken.  Op onze grote dag is Simon vroeg begonnen om de dag vast te leggen, en is gebleven tot in de late uurtjes. Hierdoor hebben we van de gehele dag prachtige foto’s. Vooraf hadden we aangegeven dat we vooral niet teveel geposeerde foto’s wilden.  Zijn humor en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat het juist ongedwongen was, we voelden ons op ons gemak. Hoewel Simon ook van de nodige gezelligheid en klets houdt, kon hij ook onzichtbaar zijn. Toen we de foto’s kregen zeiden we soms tegen elkaar dat we echt niet doorhadden dat hij daar een foto van had gemaakt! Een kwaliteit van een goede fotograaf vinden wij.  Tijdens onze huwelijksreis kregen we alle foto’s, we konden niet wachten tot we thuis waren om ze te kunnen bekijken. Toen ons album ook echt klaar was heeft Simon deze persoonlijk afgeleverd, en deze was echt prachtig geworden. Na bijna 2 uur bij gekletst te hebben, hebben we elkaar gedag gezegd. We zouden Simon echt bij iedereen aanbevelen!

Bekijk via deze link ons fotoblog!

Daan & Renske - Oss

recensie_bas_jasmijn_kasteel_ophemert_ophemert_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Bas & Jasmijn
Kasteel Ophemert

Beste Simon,

Op 29 oktober 2014 ben ik bij thuiskomst van een maand Zuid-Afrika door mijn ‘toenmalige vriend’ ten huwelijk gevraagd. Wat vliegt de tijd! We hebben besloten om lekker ruim de tijd te nemen om alles te plannen.. ergens zomer 2016 zouden we gaan trouwen. Wisten wij veel dat wij al op vrijdag 20 juni 2014 een leuke trouwfotograaf zouden treffen op de bruiloft van vrienden. Dat leek ons wel wat en we raakten later op een verjaardag aan de praat. De tijd verstreek echter en Bas en ik waren nog helemaal niet bezig met de bruiloft plannen.

Ruim een jaar later, op vrijdag 10 juli 2015, hadden Bas en ik wederom een bruiloft van vrienden. We stonden wat te kletsen, wat slap te ouwehoeren met een gezellige trouwfotograaf. Ergens kwam hij ons bekend voor.. maar we konden de link niet leggen. Even buiten een ‘luchtje scheppen’ en daar vielen de stukjes in elkaar! Dezelfde fotograaf als ruim een jaar geleden, Simon Meindertsma! We waren eigenlijk al om, door je enthousiasme, je gezelligheid en je humor.

Bij toeval trof ik je NOG een keer, je was de trouwfotograaf bij kennissen van mijn familie. Nu MOESTEN we wel wat afspreken. Voor het gesprek kwam je bij ons thuis en nam je een aantal prachtige trouwalbums mee. Het klikte nog altijd goed en de trouwalbums waren onwijs mooi! Afspraken gemaakt en gaon!

Op 26 augustus ben jij ‘s morgens vroeg al bij Kasteel Ophemert aangekomen om foto’s te kunnen maken van onze voorbereidingen, de aankomst van Bas, de aankomst van de gasten en eigenlijk ieder detail van de bruiloft. Je was af en toe net een spring in het veld, overal dook je op om de juiste foto’s te maken. Gasten ervaarden je als een gezellige fotograaf en je maakte met iedereen wel een praatje. Aan het eind van de avond  konden we je nog een paar keer weg trekken op de ene plek om een foto op een andere plek te laten maken. We hebben je hard laten werken! 🙂

Na de bruiloft was het natuurlijk tijd voor een huwelijksreis en kon jij even tot rust komen! Je hebt hierna veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat wij ons trouwalbum wat sneller konden ophalen. Mogelijke kaften van het trouwalbum werden meegegeven naar verjaardagen, zodat wij de mooiste uit konden kiezen. We mochten het boek zelfs te pas en te onpas bij jouw thuis op halen. We konden simpelweg niet meer wachten!

Bedankt voor het geduld, je tijd en aandacht voor onze bruiloft en je liefde voor het vak. Dit wordt onwijs door ons gewaardeerd!”

Veel lieve en wat gekke groeten,

Bas & Jasmijn - Tiel

recensie_johan_henrike_parkhotel_hugo_de_vries_lunteren_heli_harskamp_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Johan & Henrike
Parkhotel Hugo de Vries
Lunteren

“Wat een geweldige dag hebben wij gehad op 13 oktober 2016. En wat hadden wij een geluk met jou als fotograaf. Je professionaliteit en gezelligheid is wat ons erg aansprak. De voorbereidingen liepen erg prettig en je dacht lekker met ons mee. Daarnaast stond je ook altijd voor ons klaar en open voor onze vragen. Wij hebben op een ontspannen en lachwekkende manier foto’s kunnen maken, wat gezorgd heeft voor een geweldig resultaat! De samenwerking met Angelique en Silvester van State of Dreaming was perfect! Wij vinden jullie een topteam! Wat zijn wij blij dat jij ons geholpen heb bij het vinden van een goede videograaf! Heel erg bedankt voor alle mooie beelden.. Wij konden geen beter team bedenken!”

 

Benieuwd naar ons foto blog? Die bekijk je via deze link.

Johan & Henrike

recensie_gerben_ilse_kasteel_vanenburg_putten_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Gerben & Ilse
Kasteel Vanenburg Putten

Toen wij op facebook de berichtjes van Photos4ever langs zagen komen, waren wij al snel enthousiast. Na een eerste ontmoeting met Simon, waren wij er al van overtuigd dat dit onze trouwfotograaf zou worden. We hadden “een klik”. Simon is een spontane en vrolijke fotograaf, met oog voor detail. Hij zet niks in scène, maar krijgt door zijn geïmproviseerde opmerkingen, toch de briljantste foto’s.
Tijdens de 2e ontmoeting was ook de videograaf, Wouter, mee. De samenwerking tussen hen verliep op onze grote dag vlekkeloos. Wouter is wat meer op de achtergrond, waardoor je van hem juist niet altijd doorhebt wanneer hij filmt. Dit levert de mooiste shots op. Wij hadden best veel wensen voor de foto’s en video, waar het eindresultaat helemaal bij past. Wij zijn hier dan ook super blij mee en tevens zijn onze familie en vrienden super enthousiast over de resultaten. Een dik album met 40 spreads en een super gave weddingclip die persoonlijk bij je worden afgeleverd.
We bevelen Photos4ever dan ook bij iedereen aan!”

Gerben & Ilse - Putten

recensie_ingo_jetty_kasteel_doorwerth_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Ingo & Jetty
Kasteel Doorwerth

Op 16 juli 2016 zijn wij getrouwd op het Gelderse Kasteel Doorwerth. Toen wij Simon voor de eerste keer aan de telefoon hadden nadat we zijn gegevens tegenkwamen tijdens het surfen op internet, hadden we meteen een klik en een goed gevoel om hem te kiezen als fotograaf. Snel na het telefoongesprek kwam Simon persoonlijk kennis maken en zijn mogelijkheden toelichten. De keuze voor hem als onze fotograaf op die speciale dag was vervolgens snel gemaakt. Naast zijn fantastische vakkundigheid en creativiteit is Simon ook een ontzettend sociaal en gezellig persoon; een echte sfeermaker. Dit is niet alleen voor het bruidspaar erg prettig maar ook voor alle bruiloftsgasten en daarmee het resultaat van de foto’s. De foto’s zijn niet ‘gemaakt’ maar ‘echt’. Simon weet waar hij moet zijn en precies op het juiste moment. Dankzij zijn onuitputtelijke enthousiasme, energie, flexibiliteit en drive legt hij de mooiste momenten vast op de meest speciale wijze. Simon denkt echt na over hoe en wanneer hij momenten vastlegt. Na afloop van de bruiloft kregen we ook van veel gasten te horen dat we zo’n fijne, goede en gezellige fotograaf hadden uitgezocht. Leuk om te horen! Wij zijn ontzettend blij met onze reportage en het album dat Simon voor ons heeft gemaakt. Wij hadden Simon niet willen missen op die voor ons zo bijzondere dag!”

Ingo & Jetty - Aalst

recensie_laurens_willemijn_kasteel_middachten_landgoed_rhederoord_drone_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Laurens & Willemijn
Kasteel Middachten – De Steeg

Via vrienden kregen wij de tip om Simon als fotograaf te vragen voor onze bruiloft. Na een kennismaking werd het al snel duidelijk dat we eruit zouden komen qua wensen. We hebben met het gezin eerst nog geoefend want dat werkt erg fijn. Op de dag zelf heeft Simon goed aan gevoeld welke belangrijke momenten we vast gelegd wilden hebben. Daarna hebben we zelf op een makkelijke manier het album kunnen samenstellen. En het album is erg mooi geworden. Het was moeilijk kiezen maar het is uiteindelijk gelukt.”

Laurens & Willemijn - Velp

recensie_sven_denise_villa_des_beaux_arts_heeze_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Sven & Denise
Villa des Beaux Arts – Heeze

Voor onze bruiloft waren we al een tijdje aan het rondneuzen voor een fotograaf. Aangezien het trouwalbum een fysieke herinnering is aan de grote dag, vonden we dit erg belangrijk. Tijdens de Love & Marriage beurs stond Simon er met zijn stand. Hij was op dat moment zelf erg druk met andere geïnteresseerden, maar de voorbeeld albums die er lagen zagen er schitterend uit. Na meerdere fotografen vergeleken te hebben, hebben we uiteindelijk een afspraak gemaakt. Simon had op dat moment eigenlijk vakantie, maar wilde toch graag even langskomen om kennis te maken. Tijdens dat gesprek werd al snel duidelijk wat voor persoon hij is: gezellig, enthousiast en een echte vakman. Dat was voldoende om met hem in zee in te gaan.

We vonden het zelf erg lastig om te beslissen waar we onze fotoshoot zouden houden. Gelukkig vond Simon het geen enkel probleem om op een zaterdagochtend met ons een paar plekken te gaan bekijken! Zo wisten we zeker dat we twee leuke locaties hadden voor de foto’s.

Op de dag zelf zorgt Simon er met zijn vlotte babbel en humor voor dat je ontspannen blijft. Ook tijdens de fotoshoot hebben we, samen met de ceremoniemeester en het bruidsmeisje, veel gelachen. Het is is dus alles behalve stijfjes foto’s maken! Juist door die ontspannen sfeer krijg je uiteindelijk ook de spontaanste en mooiste foto’s.

Na een aantal weken kregen we het conceptalbum toegestuurd. Onze aanpassingen werden snel verwerkt en het eindresultaat is echt prachtig geworden. We kunnen Simon dan ook aan iedereen aanraden!”

Sven & Denise - Velthoven

recensie_jeroen_annemarie_kasteel_wijenburg_echteld_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Jeroen & Annemarie
Kasteel Wijenburg Echteld

Na vele jaren samen hebben we dan toch besloten om te gaan trouwen. Uiteraard komt dan eerst het moment waarop de grote vraag gesteld moet worden en het positieve antwoord op deze vraag. Dan denk je, en wat nu! Allereerst maar eens zoeken naar een mooie, unieke, locatie en afhankelijk van de locatie een trouwdatum zoeken waarop het grote moment plaats gaat vinden. Nadat je dit allemaal geregeld hebt moet je dan verder gaan zoeken naar alle andere dingen zoals trouwjurk, trouwpak, band voor tijdens het feest en natuurlijk een fotograaf om deze onvergetelijke dag vast te leggen. Al voordat we van Kasteel Wijenburg de lijst van “hofleveranciers” hadden ontvangen was ons oog gevallen op Photos4ever door de stijl die Simon hanteert.

Op basis van zijn stijl, en vanwege zijn kennis van de trouwlocatie, besloten om een afspraak te maken met Simon. Zoals Simon tijdens het maken van de afspraak aangaf zou het kennismakingsgesprek een uurtje duren, maar dit bleek uiteindelijk een gezellige middag te worden waarbij Simon uiteindelijk pas na bijna 4 uur weg ging. Eigenlijk al meteen toen Simon weg ging wisten we het zeker, hij zou de foto’s op onze bruiloft gaan maken, maar we waren er nog niet precies uit wat we allemaal wilden hebben vanwege de vele mogelijkheden die Simon biedt, zoals bijvoorbeeld de Same Day Edit. Wel hebben we tijdens het gesprek aangegeven dat Annemarie het moeilijk vindt om te poseren voor foto’s en Simon gaf aan dat een loveshoot altijd tot de mogelijkheden behoort.

Na het gesprek (en eigenlijk het besluit om Simon als fotograaf te selecteren) maar eens naar zijn website gegaan om alle mogelijkheden nogmaals te bekijken. Uiteindelijk hebben we enkele dagen later Simon definitief laten weten dat hij onze fotograaf werd op de bruiloft en we ook de hele dag een videograaf wilden hebben via Photos4ever. Snel daarna kregen we de bevestiging van Simon dat de boeking rond was en Simon, samen met Wouter als videograaf, onze bruiloft vast zou komen leggen.

Een aantal maanden voor onze bruiloft hebben we de loveshoot gedaan zodat Annemarie vast kon wennen aan het foto’s maken. Deze dag was 1 groot feest waarbij we naast een aantal hele mooie foto’s ook een bevestiging kregen van de kwalitieiten van Simon achter zijn camera. Door een aantal simpele, vakkundige, “trucjes” had Annemarie er totaal geen moeite meer mee om te poseren en hebben we er alle drie een ontzettend gezellige dag aan overgehouden. De foto’s van de loveshoot waren zo ontzettend goed dat we deze zelfs hebben gebruikt voor onze uitnodigingen!

Ongeveer twee weken voor onze bruiloft kwam Simon, die in de tussentijd goed het contact onderhield over de invulling van onze dag (al was dat voor hem gesneden koek, omdat hij de verschillende programma’s van Kasteel Wijenburg goed kent), samen met Wouter op bezoek om nogmaals de hele dag door te lopen en een gedetailleerde planning te maken van de dag en de verschillende foto momenten.

Op 26 april was het dan zo ver, onze trouwdag. Al heel vroeg waren Simon en Wouter aanwezig bij Annemarie om foto’s te maken van de visagie en het aankleden van de bruid. Tussendoor ook nog even snel op en neer naar de bruidegom om ook daar het omkleden vast te leggen. Vanaf het eerste moment was er een goede klik tussen de fotograaf, videograaf en iedereen die bij deze momenten aanwezig was. Ook tijdens de dag is er met alle gasten een goede klik die er voor heeft gezorgd dat er echt fantastische foto’s van de bruiloft zijn gemaakt. Tijdens de avond en in de late uurtjes waren Simon en Wouter ook aanwezig om van het feest foto’s en beeldmateriaal te maken, wat er voor heeft gezorgd dat het hele feest vast is gelegd op zowel foto als video.

Tijdens het feest hebben we vervolgens de Same Day Edit laten zien, waarbij de avondgasten in ongeveer 5 minuten een impressie kregen van de dag die er aan vooraf was gegaan. Dit heeft voor alleen maar lovende woorden gezorgd en is een aanrader voor ieder bruidspaar die zich zorgen maakt over de vele vragen van avondgasten hoe de dag was. Door het laten zien van de video kun je al deze vragen in 1 keer beantwoorden.

Ongeveer een week na onze bruiloft, tijdens onze huwelijksreis kregen we al de link doorgestuurd naar onze foto’s en de eerste opzet van het album. Tijdens de huwelijksreis konden we dus al samen nog een keer genieten van onze fantastische dag en kijken naar het album zodat we dit snel na terugkomst in ontvangst konden nemen.

Simon is een TOP fotograaf die alle leuke en mooie plekjes kent op Kasteel Wijenburg en zijn ongedwongen, lekker gekke, voorkomen heeft er voor gezorgd dat iedereen zich de hele dag op zijn gemak voelde.

Namens het bruidspaar, de familieleden en alle andere (dag)gasten, dank je voor het vastleggen van onze trouwdag en de fantastische foto’s en video’s die we er aan hebben overgehouden!

Benieuwd naar ons fotoblog? Klik op deze link.
We hebben ook een super leuke wedding clip. Klik op deze link.

Jeroen & Annemarie - Druten

recensie_testimonial_lianne_martijn_kasteel_wijenburg_echteld_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Martijn & Lianne
Kasteel Wijenburg – Echteld

Tijdens een afspraak op Kasteel Wijenburg kwamen wij Simon tegen die daar op dat moment een huwelijk aan het fotograferen was. Druk in de weer met zijn drone buiten, vroegen wij hem of hij een visitekaartje bij zich had. Enkele weken later zochten wij contact om een afspraak te maken om verder kennis te maken. Totaal hadden wij met 3 verschillende fotografen een afspraak gemaakt en was Simon de eerste die op bezoek kwam. Na een lange en gezellige avond sloten wij af met de belofte er snel bij hem op terug te komen, de andere fotografen zouden immers nog langskomen. Maar snel op terugkomen werd eigenlijk meteen. Wij deden de voordeur dicht en keken elkaar aan, wat ons betreft hoefde er geen andere meer te komen. Meteen belden we Simon, die net de straat uitgereden was, terug en hij dacht dat wij belden omdat hij iets vergeten was. Ja inderdaad, de opdracht! 😉 Andere fotografen afgebeld, wij waren eruit.

Er volgden nog twee zeer gezellige avonden om alles door te nemen en op vrijdag 25 maart jl. was het dan zover. Al vroeg was Simon aanwezig en met veel enthousiasme startte de dag. Vanaf het eerste moment was het vertrouwd en ook met onze bruidsmeisjes was Simon heel natuurlijk in de weer. Overal was Simon, zonder dat iemand er last van had. Het voelde meer als een extra gast dan een fotograaf. Tot de late uurtjes bleef hij erbij en zorgde ervoor dat de foto aan het eind van de avond (welke we van te voren hadden bedacht en Simon een nog beter idee voor had) uiteindelijk nog gaver is geworden dan we konden bedenken! Wat een top dag en daarna zo benieuwd naar alle foto’s! Op zondag stuurde hij er al een paar door, dit beloofde veel moois. Tijdens onze huwelijksreis kregen we een mailtje dat alle foto’s online stonden, wat waren het er veel en wat waren ze mooi! Inmiddels hebben we ook het trouwalbum met 2 ouderalbums ontvangen en wat zijn we hier blij mee!

Simon is echt een top fotograaf; vakkundig, ongedwongen, enthousiast en professioneel!
Iedereen die de foto’s ziet, maakt een opmerking over de kwaliteit van de fotograaf. Beter compliment kan niet.
Voor aanstaande bruidsparen die twijfelen, laat dit los en boek Simon; hij legt de herinnering van een onvergetelijke dag voor altijd vast! Lieve Simon, nogmaals super bedankt voor je fantastische inzet!

 

Benieuwd naar onze mooie foto’s? Bekijk ze via deze link

Martijn & Lianne - Asperen

recensie_martijn_martine_kasteel_kasteel_wijenburg_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Martijn & Martine
Kasteel Wijenburg – Echteld

Op 26 maart zijn wij in Kasteel Wijenburg getrouwd. Een schitterende locatie, waarbij Simon en Wouter de prachtigste plekjes wisten waar we foto’s en filmopnames konden maken. En… het resultaat mag er wezen! Vorige week hebben we ons trouwalbum in ontvangst genomen en ook de videoclip was professioneel in elkaar gezet en zag er erg leuk uit. Kortom, een prachtig aandenken om onze huwelijksdag niet meer te vergeten. Met betrekking tot Simon en Wouter willen we vooral hun vakkundigheid en flexibiliteit benadrukken. Niks was teveel en doordat de hele dag vlekkeloos verliep, hebben we optimaal van onze trouwdag kunnen genieten. Heel erg bedankt en we zullen jullie van harte aanbevelen!

Bekijk hier ons mooie fotoblog! En via deze link kan je onze weddingclip bekijken. Veel plezier!

Martijn & Martine - Leusden

recensie_bjorn_angelique_kasteel_wijenburg_echteld_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Björn & Angélique
Kasteel Wijenburg

5 maart 2016 was onze sprookjesachtige Trouwdag…

De Locatie
De Jurk
Het Pak
De Ringen
De Gasten
De Huwelijksreis

Teveel mooie dingen om op te noemen wat je regelt voor je mooiste trouwdag.
Wat ontbreekt er nog? Juist, een heel mooi foto album.
De keuze voor een fotograaf is niet eenvoudig, je legt immers een groot vertrouwen in iemand die je eigenlijk niet kent.
Simon “zag” ik voor het eerst via zijn website. Hoewel we al een aantal sites hadden bekeken, sprak de website Photos4ever.nl ons direct aan.
Dit wordt onze fotograaf !

Het eerste contact en het tweede contact verliepen prima.
Simon is een alledaags persoon, prettig en gezellig in de omgang en weet waar hij over praat.
Op onze trouwdag was Simon al vroeger dan ‘geboekt’ op het Kasteel aanwezig voor mooie omgevingsfoto’s inclusief de vroege (ijs)rijp van die dag.
Door de vakkundigheid van Simon hebben wij absoluut een prachtig mooi verloop van dé dag in een album weten te vastleggen. Met een werkelijk erg mooie kaft houdt dit album zijn foto’s vast.

Alle gemaakte foto’s hebben wij via een fotolink kunnen downloaden zodat wij in het bezit zijn van nog meer mooie foto’s om te bekijken of om na te bestellen.

Lieve Simon, reuze bedankt voor je geweldige inzet !
Het in jou gestelde vertrouwen heb je meer dan waar gemaakt.

Bekijk hier ons fotoblog.

Lieve groet,
Björn & Angélique Linschoten

Björn & Angélique - IJselstein

recensie_ben_evelien_kasteel_henkenshage_sint_oedelrode_bruiloft_feest_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Ben & Evelien
Kasteel Henkenshage – St. Oedenrode

Tijdens ons eerste gesprek met Simon wisten we eigenlijk al meteen dat we hem erbij wilde hebben tijdens onze geweldige dag.
Knettergek, maar wel op een leuke manier.
Hij is de hele dag op ons feest geweest, inclusief de avond. Zelfs de avondfoto’s zijn prachtig geworden.
We kunnen Simon bij iedereen aanraden, wat enorm toffe top-fotograaf!
De foto’s die we gekregen hebben zijn enorm mooi en het album met ouderalbums nog mooier

 

Simon, bedankt voor het aanwezig zijn op onze geweldige dag,
De dag was voor  ons een stuk minder compleet geweest zonder jouw aanwezigheid.

 

Bekijk hier onze super gave blog!

Ben & Evelien - Eindhoven

Enthousiast geworden? Neem dan contact op!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan nog maar even verder…

recensie_sabrina_michel_kasteel_groeneveld_baarn_amersfoort_bruidsfotografie_trouwen_bruiloft_photos4ever

Michel & Sabrina
Kasteel Groeneveld

Via een collega van Michel zijn wij in contact gekomen met onze fotograaf Simon! Onze eerste kennismaking was te gezellig! Bij het gedag zeggen was voor ons 1 ding duidelijk! Die wordt het! Zijn manier van werken en inzage albums en info was voor ons perfect!

 

 

 

Simon is een enthousiast persoon die zijn vak verstaat! Gek doen maar op leuke professionele manier brengt een glimlach op je gezicht! Wij voelde ons erg op onze gemak bij hem. Of we hem al jaren kende!

Onze fotoshoot op kasteel Groeneveld te Baarn was in 1 woord geweldig! Wat wil je ook met 18 gr en volop zon! Beter kan niet op je mooiste dag van je leven.

Het prachtige album is in een woord forever! Iets waar we zeker met plezier in terug kijken! We kregen onze proefdruk al te zien op ons huwelijksreis naar Australië! Zelf aan de andere kant vd wereld werd duidelijk hoe blij we met Simon waren! Wij zijn zelf niet veeleisend. De druk was precies zoals het voor ons moest wezen! Met onze wensen was rekening gehouden!

Na 6 weken kregen we deze in handen! Top! Moet zelf stiekem zeggen dat afscheid nemen van Simon voor ons niet makkelijk was! Wij zullen hem dan ook zeker aanschrijven voor een volgende reportage of aanraden bij derden!

Voor ieder die een professionele spontane fotograaf zoekt die z’n vak super verstaat kunnen wij alleen maar zeggen bel Simon! Hij is het waard!
Je foto’s zijn forever! Of te wel Photos4ever!

Liefs van ons!

 

Bekijk hier ons blog! Wij zijn er super trots op 😀

Michel & Sabrina - Veenendaal

recensie_vincent_michelle_kasteel_wijenburg_echteld_huwelijk_trouwen_beste_trouwlocatie_winterbruiloft_winter_photos4ever

Vincent & Michelle
Kasteel Wijenburg – Echteld

Nadat we onze trouwlocatie ‘kasteel wijenburg’ besproken hadden kregen wij een stick met informatie en hofleveranciers van het kasteel. Erg fijn want als toekomstig bruidspaar komt er zoveel op je af.
En daar stond dan Photos4ever tussen. De demoalbums en de weddingclips spraken ons meteen aan. Simon werkt samen met een vaste videograaf (wouter), dat leek ons wel zo fijn. Een fotograaf en videograaf die vaak met elkaar samen werken en dus goed op elkaar ingespeeld zijn.

Nadat we contact hadden opgenomen met Simon kwam hij al snel een keer bij ons thuis. Wat een vriendelijke en spontane man. We hebben wat albums mogen door kijken, erg mooi! Na dat eerste gesprek hebben we een loveshoot met Simon gehad. Hier kwamen hele mooie foto’s uit en we gingen vol vertrouwen de bruiloft tegemoet. Dat zou helemaal goedkomen! Vlak voor de bruiloft nog een gesprek om alle wensen nog te bespreken, het verloop van de grote dag en niet te vergeten een mooie kaft voor ons trouwalbum. Simon had verschillende stoffen/materialen bij zodat we zelf iets konden samenstellen.

Op de grote dag waren Simon en Wouter er al vroeg. Vanaf begin tot eind hebben zij onze dag vast gelegd. Door het enthousiasme en lekker gek doen voelde wij ons lekker op ons gemak. Simon is goed bekend op het kasteel en weet alle leuke plekjes voor de foto’s.
Familie en vrienden zijn helemaal fan! Helemaal na het zien van alle foto’s en de weddingclip. Complimenten hoe jullie al ons en al onze dierbaren hebben vast gelegd. Een mooie herinnering voor het leven.

Bedankt hiervoor!

Simon en Wouter we wensen jullie het allerbeste en voor alle toekomstige bruidsparen: Dit is de fotograaf die je moet hebben. Of zoals mijn opa vandaag zei na het zien van het fotoboek: die man die kan er wat van!!!

 

Vincent & Michelle - Arnhem

recensie_nick_imke_pluktuin_huize_bergen_vught

Nick & Imke
Huize Bergen – Vught

Via de Love & Marriage Beurs in Eindhoven zijn wij bij Simon als fotograaf terecht gekomen. Op korte termijn konden we een afspraak maken bij ons thuis en maakten we kennis met zijn werk en hemzelf. We waren onder de indruk van de albums die hij mee had gebracht en merkten dat hij dezelfde humor had als Nick, dus dat zat wel goed! Voorafgaand aan de grote dag hebben we allerlei ideeën met Simon besproken en hebben we met hem onze fotolocaties bezocht. Heel fijn dat dit allemaal kon!

Op de dag zelf heeft Simon echt schitterende foto’s gemaakt. Alle foto’s zijn raak en geven een heel compleet beeld van hoe het was. Door zijn flauwe opmerkingen en grappen tijdens de fotoshoot voelde het niet geposeerd, maar hadden we gewoon lol en maakte Simon ondertussen foto’s. Hij heeft een joviale manier van doen, daar moet je van houden, maar in ons geval zorgde dat er juist voor dat we ontspannen op de foto staan. Dat onze planning behoorlijk uitliep maakte Simon niet uit; hij is anderhalf uur langer gebleven dan van tevoren afgesproken om toch nog alle foto’s te kunnen maken.

Simon had zoveel bijzondere, originele, leuke en emotionele foto’s gemaakt dat het voor ons moeilijk kiezen was welke er in ons album moesten komen… Maar wat zijn we blij met het eindresultaat! Vol trots laten wij ons trouwalbum zien aan vrienden en familie en de reacties zijn enthousiast. Het kost wel wat, maar dat vinden wij het meer dan waard. Als je dus een professionele, fanatieke en flexibele trouwfotograaf zoekt met gevoel voor humor, dan raden wij Simon zeker aan!

Nick en Imke

 

Bekijk ons blog via deze link.

Nick & Imke - Waalwijk

recensie_ruben_petra_amersfoort_onze_lievbe_vrouwe_kerk

Ruben & Petra
Onze Lieve Vrouwe Toren
Amersfoort

Op 9 oktober 2015 zijn wij getrouwd in Amersfoort in de ‘Onze lieve vrouwe toren’

Het voorbereiden van onze bruiloft was enorm leuk om te doen; de grote lijnen, maar ook de details. We vonden het belangrijk dat onze dag goed werd vast gelegd, en dat is zeker gelukt! 

Simon maakt snel contact, en houdt wel van een grapje. Dit geeft een ontspannen sfeer, wat prettig is voor de foto’s. 

Onze trouwfoto’s zijn gemaakt bij ‘Kasteel Groeneveld’. Ruben zijn broer was hier ook bij, en het was voor Simon geen probleem om 1 van zijn camera’s even aan hem  ‘uit te lenen’. Hierdoor hebben we erg gelachen, wat weer tot veel leuke en ook mooie foto’s heeft geleid.

Simon verstaat zijn vak, hij maakt enorm mooie foto’s. Wij zouden hem zeker bij bruidsparen aanbevelen.

Bekijk hier ons mooie blog

Ruben & Petra - Amersfoort

bruidsfotografie_ferdy_thirsa_tiel_huwelijk_trouwen_neerijnen_kasteel_brasserie_nu_photos4ever_wedding_bruid_bruidegom_vintage

Ferdy & Thirsa
Kasteel Neerijnen

De vraag is gesteld, “Wil je met mij trouwen”. En deze is beantwoord met “Ja”…. Allemaal leuk en aardig maar dan moet je gaan regelen en zoeken wat je nog allemaal moet doen (elle lange to-do lijst).
 
Één van de punten op de lijst is, “Welke fotograaf nemen we”. Gelukkig zijn er niet zoveel dus ga je zoeken, zoeken en zoeken. Uiteindelijk kom je Photos4ever tegen. Even contact gehad en al snel zaten we thuis aan de keukentafel. Je weet niet wat je moet verwachten maar het ijs breekt al snel genoeg als je merkt dat Simon eigenlijk goed-gek is en dat je veel dingen en interesses gemeen hebt.
 
Resultaat van de avond:
–          een super goed gevoel
–          veel voorbeelden gezien
–          tips voor de trouw en foto locatie
–          lekker gelachen
 
Dan is de dag zover en blijkt Simon overal op de goede momenten te staan. De foto’s zijn ‘spot-on’ en op iedereens gezicht kan hij een lach toveren. Zo sta je niet met een gemaakte lach op elke foto, maar gewoon spontaan en enigszins gek op de foto (heerlijk dus).
 
Simon is gewoon prettig gestoord en dat merk je, bijna alle gasten die we gesproken heb melde ons dat de fotograaf zo ‘los’ was i.p.v. ‘up tight’.
 
Dan krijg je ongeveer 5 weken later een WhatsApp dat het boek klaar is en of hij ‘even’ langs kan komen. Dat ‘even’ werd al snel weer 1 uur waarin de bruiloft nog eens besproken werd bij het zien van het boek.
 
Wij willen Simon bedanken voor het vastleggen van onze onvergetelijke dag.

Bekijk hier ons blog!

Ferdy & Thirsa - Tiel

bruidsfotografie_ronald_suzan_hellevoetsluis_huwelijk_trouwen_wedding_

Ronald,Suzan & Andrea
Oude Raadhuis – Hellevoetsluis

21 Augustus 2015 was onze dag en Simon Meindertsma heeft dit perfect weergegeven.

 

 

Van te voren alles doorgesproken en samen naar onze trouwlocatie geweest om mogelijkheden voor de reportage te bekijken.

Simon komt over als een spontane, gezellige en meedenkende fotograaf die meteen een klik had met onze twee jarige dochter. Hij zorgt voor een gemoedelijke en ontspannen sfeer waardoor familie en vrienden zich af vroegen of hij een vriend of familielid was.

De foto’s zagen er prachtig en professioneel uit.

Prijs is gelet op de kwaliteit die geleverd wordt mooi in balans.

We hebben een geweldige dag gehad en dankzij Simon een prachtig fotoboek en digitale foto’s om onze dag opnieuw te beleven.

Wij zouden hem zeker bij anderen aan bevelen.

Ronald, Suzan & Andrea - Tiel

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_huwelijk_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_Harm_Joke_pijnacker

Harm & Joke
Kasteel Wijenburg – Echteld

Toen wij onze keuze hadden gemaakt voor kasteel Wijenburg gingen wij op zoek naar een fotograaf die een beetje bekend is op de locatie: je wilt immers iemand die de beste plekjes weet te vinden voor de mooiste foto’s. En dat weet Simon zeker! Niet alleen rond en in het kasteel weet hij prachtige spots te vinden, maar ook de omgeving kent hij goed, waardoor je veel variatie hebt in de foto’s. Hij heeft echt oog voor originaliteit, er is ruimte voor eigen inbreng, maar hij weet ook goed te leiden wanneer je zelf niet zo’n ster bent in poseren.

De persoonlijke benadering van Simon vonden wij erg prettig. Bij elk gesprek komt hij helemaal naar jou toe. Simon is daarnaast regelmatig te zien bij de activiteiten van het kasteel en omdat hij ook fotograaf was bij vrienden van ons kenden we elkaar voor onze eigen bruiloft al aardig goed.

Simon weet een goede balans te vinden in ‘aanwezig zijn’ en ‘niet aanwezig zijn’. Tijdens de fotoshoots maakt hij je aan het lachen en hij gaat erg leuk om met de gasten. Op momenten waarop hij niet op de voorgrond moet staan, merk je hem echter niet op. We kunnen ons nog herinneren dat we na het binnenlopen in de kerk dachten ‘Hé, is Simon er eigenlijk wel?’.

Simon, heel erg bedankt voor je aanwezigheid bij onze dag, voor de prachtige foto’s en het geweldige fotoboek!

Bekijk hier ons blog!

Harm & Joke - Pijnacker

bruidsfotografie_Trouwen_kasteel_wijenburg_echteld_huwelijk_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_hans_rosewitha

Hans & Rosewitha
Kasteel Wijenburg – Echteld

Toen wij hadden besloten op Kasteel Wijenburg te trouwen, vonden wij al snel op google één van de bijna vaste fotografen op Wijenburg, fotograaf Simon Meindertsma. We besloten om met hem een afspraak te maken en korte tijd later zagen we hem bij ons thuis in Amsterdam. Hij liet ons voorbeelden zien van zijn werk en gaf ons ook de nodige informatie. Zijn humor, passie voor het vak, de genoemde voorbeelden en de prijs spraken ons direct aan. Daarom hebben wij hem gevraagd onze dag op beeld vast te leggen.
Onze gasten hadden het idee dat Simon een goede vriend van ons was die de foto’s maakte, maar konden het bijna niet geloven dat wij Simon pas 2 keer eerder hadden gezien. De vriendschappelijke manier waarop Simon werkt, doet geloven dat hij deel uitmaakt van de familie.

Om Simon in het kort te illustreren, twee statements:
a. Met koffie, bitterballen met., heb je met fotograaf Simon gegarandeerde pret
b. En weet je hem met een mop te raken, dan zal hij de mooiste foto’s maken.

Bij de samenstelling blijkt ook hoezeer Simon de kwaliteit van zijn product bewaakt, hij gaat voor kwaliteit in de ruimste zins des woords. Ook hebben wij al onze input bij de samenstelling van het boek kunnen geven.
Daarom bedanken wij Simon voor zijn aanwezigheid op onze huwelijksdag en het mooie fotoboek als eindresultaat.
Dus wat ons betreft: Kies voor de foto’s van Photos4ever, een betere/leukere fotograaf vindt je never.

Bedankt voor de samenwerking!

Hans & Rosewitha - Amsterdam

bruidsfotografie_richard_annemiek_kasteel_hoekelum_bennekom_nijmegen_sfeerhuys_bruidsfotografie_fotograaf_photos4ever

Richard & Annemiek
Kasteel Hoekelum – Bennekom

Beste Simon,

Wat hebben wij een schitterende en mooie dag beleefd! Via deze weg willen wij jou hier nogmaals voor bedanken. Je bent echt een topper. We hebben 2 gesprekken met jou gehad en op de bruiloft was je er uiteraard bij en in die korte tijd wist je ons een heel vertrouwd gevoel te geven. Onze familie en vrienden vroegen zich af wie je was, want ze dachten allemaal dat we jou kenden door de manier hoe je met ons en anderen optrok. Je bent een zeer gezellige, spontane en oprechte fotograaf waardoor je er echt bij hoorde.
Daarnaast was je er natuurlijk om foto’s te maken 😉 dit heb je samen met ons op een professionele maar toch erg ontspannen manier gedaan. Dit is terug te zien in het resultaat. Wat zijn het schitterende foto’s geworden! We hebben ze terug gekeken van begin tot het eind en het laat de hele dag in detail weer zien zonder dat je dingen over het hoofd hebt gezien of hebt gemist. We zijn ook erg blij dat we jou er s’avonds bij hebben gehouden. Heerlijk gekke foto’s zijn er op het feest gemaakt. Helaas trouw je maar 1 keer, want anders zouden we jou zeker weer vragen.

Wij raden iedereen photos4ever aan!
De foto’s zijn belangrijk maar de persoon die ze maakt nog veel meer!
Ga zo door Simon, we zullen je niet vergeten!

Veel liefs van ons.

 

Ons blog kan je via deze link bekijken!

Richard & Annemiek - Ede

bruidsfotografie_maarten_annerieke_kastel_heeswijk_dinther_huwelijk_trouwen_photos4ever

Maarten & Annerieke
Kasteel Heeswijk

Terwijl je druk bent met van alles voor je bruiloft komt dan de vraag; ‘Wie gaat onze fotograaf worden?’.
Jeetje wat een klus, er zijn zoveel fotografen te vinden. De website met prachtige foto’s sprak ons meteen aan en we besloten te gaan mailen. Na een super gezellig eerste gesprek waren wij meteen enthousiast. We hebben er dan ook niet lang over na hoeven
denken; Simon zou onze fotograaf gaan worden. Simon maakte het niet uit, hoe laat hij er moest zijn….voor ons wel 
We wilden zoveel mogelijk vastleggen van deze speciale dag. Hij stond dan ook al vroeg op de stoep.
Een dag die om is gevlogen en daarom dubbel zo mooi om super mooie foto’s te hebben. Familie en vrienden dachten dat hij erbij hoorde, zo gedroeg Simon zich tussen de gasten, dat is toch een super mooi compliment?!

Het hele feest heeft Simon vast kunnen leggen met, als klap op de vuurpijl een oh zo mooie foto, dat wij in het bootje rond het kasteel varen, wauw hij blijft sprakeloos!

De dag is voorbij, dan is het wachten op het fotoboek, je wilt natuurlijk heel graag je foto’s bekijken. Als snel kregen we wat foto’s om alvast ‘te proeven’. Al snel volgde het prachtige fotoboek, wat wij met trots aan iedereen laten zien. Ook onze ouders en schoonouders zijn trots op het speciaal voor hun gemaakte ouderboekje. Dank je wel voor al het moois, wij genieten nog heel lang na.

Dus twijfel je over een fotograaf? Vooral niet doen….je bent hier aan het goede adres!

Ons blog staat ook online daar kan je zien hoe onze dag is geweest.

Maarten & Annerieke - Rosmalen

bruidsfotografie_Trouwen_kasteel_wijenburg_echteld_huwelijk_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_martin_sharon

Martin & Sharon
Kasteel Wijenburg – Echteld

Op 3 juli 2015 was het dan zover, onze huwelijksdag op kasteel Wijenburg.

Tijdens de generale repetitie in november 2014 op kasteel Wijenburg kwamen wij Simon tegen. We waren meteen onder de indruk van zijn mooie foto’s en prachtige fotoalbums. Zijn vriendelijke gezicht en zijn enthousiasme sprak ons ook direct aan.
Eenmaal thuis hadden we al snel besloten om een afspraak met Simon te maken.
Tijdens de eerste afspraak voelden we ons meteen op ons gemak, het ijs was direct gebroken. Simon was erg spontaan en zeer geïnteresseerd in ons verhaal. Hij luisterde goed naar onze ideeën en dacht ook goed mee. Het was een zeer gezellige avond, waarin we veel hebben gelachen.
Tijdens de tweede afspraak hebben we, onder een genot van een kop cappuccino en een stuk heerlijke bokkenpootjestaart, de laatste beslissingen genomen wat betreft onze huwelijksdag en daarna uiteraard lekker gepraat over allerlei zaken en enorm gelachen.  Het was weer een zeer gezellige avond.

Op 3 juli was Simon al vroeg aanwezig. Ondanks dat het al hartstikke warm was en de zon volop scheen, was Simon super vrolijk en begon hij meteen met grapjes, de sfeer was gezet en de dag kon wat ons betreft niet meer stuk. Na het uitpakken van de spullen uit onze auto en de spullen van Simon had hij genoeg tijd om kennis maken met al enkele gasten van ons die hielpen met wat voorbereidingen. Hij maakte het ene grapje na het andere en iedereen vond hem geweldig. Zelfs ons zoontje voelde zich prettig bij hem.
Tijdens de fotoshoot bedacht hij super leuke dingen om ons zoontje leuk op de foto te krijgen. We hebben daardoor fantastische foto’s van ons drieën. Tussen de foto’s door overlegde hij met ons wat we leuk vonden en of we het ermee eens waren om op bepaalde plekken foto’s te maken. Hij maakte ook nog even tijd om te lunchen en het zweet van onze voorhoofden te deppen, hierdoor was er een ontspannen sfeer en konden we helemaal onszelf zijn tijdens de foto’s.

Na de ceremonie maakte hij met de gasten een praatje en kreeg ze aan het lachen. Wij hoorden van de gasten dat ze zich op hun gemak voelden en Simon een geweldige fotograaf vonden. Hij mengde zich gedurende de dag in de groep en nam de tijd om mooie groepsfoto’s te maken. Hij maakte er samen met onze gasten een top dag van, een dag om nooit te vergeten.

Het ontvangen van het trouwalbum was een mooi moment. Hij maakte er een echt feest van. We hebben enorm genoten van het album en de mooie foto’s. Wij vonden het fijn dat we van te voren het concept te zien kregen en inspraak hadden om foto’s te veranderen. Hierdoor werd het echt ons trouwalbum waar we nog vele jaren met plezier in gaan kijken.

Wij zijn super blij dat wij Simon als fotograaf hadden op één van de mooiste dagen uit ons leven. Wij en onze gasten hebben een zeer ontspannen dag gehad en zijn super blij met alle mooie foto’s die Simon heeft gemaakt.
Simon heeft die dag iedereen laten stralen.

Martin & Sharon - Elst

bruidsfotografie__heerlijkheid_marienwaerd_trouwen_huwelijk_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_marienwaerd_ruud_eline

Ruud & Eline
Heerlijkheid Mariënwaerdt

Bijna een jaar voor onze bruiloft zijn we op zoek gegaan naar een bruidsfotograaf. We zijn niet echt types die graag op de foto gaan dus voor ons was de klik met de fotograaf het allerbelangrijkst. We waren op zoek naar iemand die ons op ons gemak stelde en waardoor we ontspannen op de foto’s zouden gaan. Simon was de allereerste fotograaf waar we een afspraak mee hadden gemaakt. Hij kwam met een arm vol albums bij ons thuis en heeft ons goede informatie gegeven en een goede indruk gegeven van alle mogelijkheden. De klik was er gelijk, naar ons idee hadden we een hele gezellige avond gehad. Ruud was er eigenlijk gelijk al over uit dat Simon onze fotograaf moest worden, maar Eline, de twijfelkont, wilde nog even verder kijken. Na ook anderen gesproken te hebben, was al snel duidelijk dat Simon onze dag vast moest gaan leggen. We waren dan ook erg blij dat hij onze datum nog als optie had staan in zijn agenda! Na ongeveer een maand van tevoren nog alle details doorgenomen te hebben en handige tips te hebben gehad van Simon, was het eindelijk zo ver. De lijntjes met Simon zijn erg kort, hij reageert snel op mailtjes en denkt echt met je mee.
 
Op de dag zelf was Simon ruim op tijd aanwezig. Met zijn grapjes wist hij het ijs te breken en het was al snel erg gezellig bij de bruid thuis. Ondertussen heeft Simon al wat foto’s gemaakt van alle details en het opmaakfestijn. Aan het eind van de ochtend arriveerde Ruud en konden we vertrekken naar onze trouwlocatie. Eenmaal op de locatie hadden we al snel mooie plekjes gevonden om foto’s te maken en na een waarschuwing van Simon (‘Pas op, het gras is net gemaaid en dan wordt je jurk groen!’) hebben we heel ontspannen de fotoshoot gehad. Tijdens het officiële gedeelte was niet te merken dat Simon foto’s aan het maken was, zo onopvallend gebeurde dit! Van onze gasten hebben we veel complimentjes gehad over onze ‘leuke en gezellige fotograaf’! De hele dag is super ontspannen verlopen en je had bijna niet door dat er ook een fotograaf op de achtergrond aanwezig was. Simon leek gewoon tussen onze daggasten te horen, super!
 
Binnen een week hadden we al de eerste opzet van ons album binnen. Na wat op- en aanmerkingen waren we het al snel eens over de definitieve versie en kon het album besteld worden. Binnen een maand na onze bruiloft kwam Simon het album persoonlijk aan ons overhandigen, wat een super service! Het album was nog mooier dan we gedacht hadden en we kijken er nog regelmatig met heel veel plezier in. Een prachtige herinnering aan een prachtige dag. We hebben veel leuke reacties gekregen op ons album! De foto’s zijn dan ook echt geweldig mooi geworden J
 
Kortom, zijn jullie op zoek naar een gezellige, professionele en creatieve fotograaf, dan ben je bij Photos4Ever zeker aan het juiste adres!

Nogmaals super bedankt voor de geweldige service, we hebben al heel vaak in ons album gekeken en iedere keer worden we er weer blij van. De foto’s zijn echt prachtig en van iedereen krijgen we er hele mooie complimenten over!

Ruud & Eline - Herwijnen

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_huwelijk_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_eric_tamara_hindoestaans

Eric & Tamara
Kasteel Wijenburg – Echteld

Op 16 Juni 2015 was het dan eindelijk zover, ons Sprookjes Huwelijk met een Indiase tint op Kasteel Wijenburg.


Al lang voor onze grote dag tijdens de voorbereidingen kwamen we per toeval op Simon’s site en zijn werk stond ons heel erg aan.

We namen contact op met Simon en ook al was het aan de telefoon, het klikte meteen. We spraken af om elkaar te ontmoetten en het e.a. door te nemen. Simon kwam bij ons thuis, wat een service. Het werd een super leuke avond en wat hebben we gelachen. We wisten het meteen, als we een fotograaf willen op onze dag, dan heel graag Simon.  In de aanloop van onze grote dag hadden we soms contact, heel gezellig. Nog een laatste gesprek voor de bruiloft om de puntjes op de i te zetten, en we waren er allemaal klaar voor. Simon heeft ervoor gezorgd dat wij zeer op ons gemak waren tijdens de shoot en hij heeft werkelijk prachtige foto’s gemaakt op onze grote dag. Ook tijdens ons feest is hij gebleven en ook dit kunnen wij iedereen aanraden. Prachtige foto’s van heel de dag, waar we zo ontzettend blij mee zijn. Simon kan erg goed met iedereen overweg, wat we erg in hem bewonderen. Iedereen die op onze dag aanwezig was heeft het nog over hem…wat een leuke vent is dat zeg, en wat een prachtige foto’s. Simon zou een vriend van ons kunnen zijn, en we vinden het jammer dat hij alleen onze fotograaf was. Dat zegt genoeg denken wij!
Simon bedankt voor jou bijdrage aan deze onvergetelijke dag xxx

Eric & Tamara - Duiven

bruidsfotograaf_destination_germany_duitsland_aachen_aken_huwelijk_fotograaf

Mark & Johanna
Aachen – Duitsland

Een perfecte dag mede door een uitmuntende fotograaf

We kenden het werk van Simon via goede vrienden. Hij had voor hun een aantal jaren geleden ook de trouwreportage verzorgd en het was een leuke gezellige sessie geweest. Na het opnieuw zien van hun prachtige trouwalbum en het bekijken van de website van Photos4ever.nl hebben we contact met hem opgenomen. Onze eerste meet in Den Bosch met een grote hoeveelheid voorbeeld boeken beviel ons erg goed. Daarna kwam hij het hele end naar Aken (Duitsland) vanuit Tiel om de locaties van onze trouwerij en voor de reportage te bekijken. Op de dag zelf heeft hij ook een stukje bijgedragen aan de gezellige sfeer en de dag nog wat extra kleur gegeven. Het enthousiasme van Simon was erg aanstekelijk. We hadden een lijstje gemaakt met zeker te nemen foto’s, waarvan alle wensen voldaan zijn. Ook zelfs met een wat regenactige dag hebben we mooie fotos kunnen maken op de belangrijkste locaties die we uitgezocht hadden. De sessies zelf waren erg levendig en met goed gevoel voor humor heeft hij er een gezellige reportage van gemaakt. Het eerste concept van het boek was een weekje later gereed en in overleg hebben we de uiteindelijke versie samengesteld. We zijn ontzetten tevreden met het eindresultaat. We zijn Simon erg dankbaar voor zijn motivatie, enthousiasme, flexibiliteit en professionele instelling. We kunnen hem daarom ook zeer zeker aanraden voor jullie trouwreportage!

Mark & Johanna - Aachen (Duitsland)

bruidsfotograaf_tiel_casper_steenfabriek_zennewijnen_mark_maartje_huwelijk_fotograaf

Mark & Maartje
Caeciliakapel Tiel

Simon kende ik al een aantal jaar en toen ik hem belde om te vragen of hij kon fotograferen op onze bruiloft was het gevoel gelijk goed. Mark is geen snelle beslisser, maar twijfelde geen moment. We hebben direct Simon geboekt als bruidsfotograaf. De same day edit maakte ons zo enthousiast dat we dit ook voor onze dag wilden hebben. Dit heeft fantastisch uitgepakt. Door de spontane foto’s van Simon en prachtige videobeelden van Wouter hebben we twee video’s waar we nog dagelijks op terug kijken. De prijs/kwaliteit verhouding is helemaal naar wens, want de foto’s en videos zijn van topkwaliteit.

Wij raden Simon iedereen aan voor je een mooie foto’s en video van je bruiloft. De same day edit is een absolute aanrader. De avondgasten waren enorm enthousiast en lyrisch over de video, want ze kregen direct een mooi beeld van de gehele dag. Zelfs een maand na de bruiloft krijgen we nog reacties van mensen die op deze manier een korte impressie kregen van onze mooiste dag tot nu toe. Wij hopen dat nog meer mensen plezier zullen hebben van Simon en Wouter hun kwaliteiten en diensten.

Wij willen Simon en Wouter bedanken voor het vastleggen van onze bruiloft op 12 juni 2015 in de Caeciliakapel in Tiel. De foto’s op de steenfabriek in Zennewijnen en het feest bijCasper & de Beurs zijn fantastisch en we zijn nog steeds aan het nagenieten!

Bekijk hier onze Same day edit video
Bekijk hier onze Wedding clip video

Mark & Maartje - Tiel

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_huwelijk_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_marius_nathalie

Marius & Nathalie
Kasteel Wijenburg – Echteld

Wat moet je met een fotograaf als je een hekel hebt aan foto’s maken? Maar een bruiloft zonder foto’s kan natuurlijk ook niet. Via kasteel Wijenburg kwamen we in contact met Simon.

Vanaf het allereerste telefoontje verliep het contact vrolijk en spontaan. Dat gaf de doorslag om voor Simon te kiezen, naast dat hij prachtige foto’s liet zien van hoe een bruidsreportage eruit kan zien. Simon heeft echt vakwerk geleverd met een leuke sfeer tijdens het foto’s maken en het opleveren van een prachtige reportage.

Complimenten!

Marius & Nathalie - Nunspeet

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_melvin_laura

Melvin & Laura
Kasteel Wijenburg – Echteld

Simon maakt foto’s én sfeer!

Op onze winter bruiloft eind 2014 was Simon de fotograaf. Bij de kennismakingsgesprekken met fotografen kwam Simon als winnaar uit de bus. Zijn foto’s oogden mooi en zijn persoonlijkheid paste goed bij ons. Voorafgaand aan ‘onze grote dag’ brachten wij met Simon in kaart wat voor foto’s wij wilden.

Sfeermaker
Op de dag zelf was Simon ruim op tijd aanwezig. Al vanaf moment 1 wist hij de sfeer er goed in te brengen. Met zijn leuke grappen en vriendelijke gezicht heeft Simon het talent om bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Zelfs bij de meest stugge personen. Foto’s maken doet Simon ‘ernaast’. Hij is vooral bezig met een gezellige sfeer te creëren. Als die sfeer goed is, start Simon met zijn ‘kunst’: prachtige beelden vastleggen zodat je ze nooit meer zult vergeten. Omdat Simon een ervaren fotograaf is en onze locatie, Kasteel Wijenburg, goed kent, straalde Simon naast vrolijkheid ook een bepaalde soort rust uit. Die rust konden wij goed gebruiken.

Geen ogen dicht
De hele dag wist Simon de mooiste plaatjes te schieten. Zelfs onze ouders stonden goed op de foto, en dat is een grote uitdaging! Tussendoor liet Simon soms wat van zijn foto’s zien en dat waardeerden wij enorm. Na de bruiloft ontvingen wij al na enkele dagen (tijdens ons huwelijksreis) de beelden. Wat een plezier om al die foto’s te zien! Geweldig! Wij kozen ervoor om zelf de beelden uit te kiezen die in het album moesten komen. Simon heeft die selectie netjes geplaatst en na een paar correcties en aanpassingen was ons album klaar. Natuurlijk waren wij ontzettend blij met het eindresultaat dat we al na twee weken in huis hadden.

Zenuwachtig
Onze opdracht was best ingewikkeld. We hebben veel verstand van fotografie en vormgeving en wilden overal onze eigen stempel op drukken. Waar een ander daar misschien zenuwachtig of chago van wordt, bleef Simon begripvol en gezellig als altijd. We hebben echt niets te klagen over deze bijzondere man.

Samenvattend hebben wij geen spijt van het inhuren van Simon. We hebben prachtige beelden en zijn gezelschap was zeer aangenaam. Boek je Simon niet als fotograaf, vraag hem dan als daggast, want deze entertainer maakt naast de mooiste beelden ook nog eens de leukste sfeer. We zijn vol lof. Bedankt Simon! Je was echt onmisbaar.

Melvin & Laura - Echteld

bruidsfotografie_tiel_fotograaf_gemeente_trouwen_huwelijk_anna_michel

Michel & Anna

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een bruidsreportage maar hoe vind je een fotograaf en weet je of je de goede hebt? Dat weet je eigenlijk pas achteraf!
En bij ons is alles eigenlijk goed gegaan. Super mooie foto’s!!!
Simon is heel vrolijk en stressbestendig! De kapper was anderhalf uur uitgelopen dus ik voelde wel wat stress opkomen of we nog wel genoeg tijd hadden voor de foto shoot. Maar Simon maakte zich nergens zorgen om en alles is ook vlekkeloos verlopen.
Hij heeft super apparatuur en is een vakman.
Echt een aanrader! Ook raden wij hem aan om hem s’avonds bij het feest de foto’s te laten maken, zoveel mooier en beter dan iemand van de familie die dan de foto’s maakt.

Michel & Anna - Tiel

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_trouwfotograaf_tiel_leander_nicole_wedding_clip_video_trouwvideo_huwelijk

Leander & Nicole
Kasteel WIjenburg

Op 21 maart 2015 zijn wij getrouwd op Kasteel Wijenburg. Op zo’n bijzondere dag mag een goede fotograaf uiteraard niet ontbreken. Na een korte zoektocht op internet kwamen wij Simon tegen. Wij waren meteen enthousiast na een kijkje te hebben genomen op zijn website. Niet alleen zijn foto’s waren schitterend, maar hij heeft ook nog eens ruimschoots ervaring met Kasteel Wijenburg! Via zijn website hadden we meteen een bericht achtergelaten en nog geen uur later belde hij ons al op voor het maken van een afspraak. Wat een snelle service en hij komt ook nog eens bij je thuis. Een hele gezellige avond volgde. Simon is niet alleen ontzettend aardig en enthousiast, maar heeft ook een enorme passie voor fotografie. Hij denkt met je mee, komt met goede ideeën en heeft oog voor detail. Een paar weken voor onze bruiloft vroeg Simon of we ook interesse hadden in een Wedding Video. Uiteraard zagen wij dat wel zitten! We hebben tijdens de tweede afspraak ook Wouter mogen ontmoeten. Wat uiteraard weer een gezellige avond was. Op de dag zelf waren Simon en Wouter al vroeg op het kasteel aanwezig. Waanzinnig om te zien hoe die twee op elkaar ingespeeld zijn, maar ze namen ook de tijd om onze gasten te leren kennen. Wij raden Simon en Wouter iedereen aan. Ze weten namelijk alle mooie en intieme momenten vast te leggen, zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Het eindresultaat is dan ook verbluffend te noemen. De foto’s zijn prachtig geworden en zijn een waardevolle herinnering van onze trouwdag. Als kers op de taart heeft Wouter een zeer professionele video gemaakt van onze dag. Kortom, mede door Simon en Wouter is onze bruiloft een zeer geslaagde dag geworden!

Bekijk onze wedding clip hier

Simon en Wouter, nogmaals bedankt!

Leander & Nicole - Breda

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg__drone_echteld_trouwfotograaf_tiel_linda_andre

Andre & Linda
Kasteel Wijenburg

Photos4ever heeft op onze bruiloft de fotografie verzorgd. Dit naar volle tevredenheid! Een gezellige, hulpzame fotograaf die mee denkt, mee helpt en een ontspannen sfeer weet te creëren. Voor de kinderen spontaan, rustig, vrolijk en gezellig. Van de gasten hebben we veel complimenten gekregen zoals wat een gezellige man, vrolijk vent, en spontane fotograaf en vroegen allemaal naar zijn naam. Een fotograaf die aanwezig is maar niet op de voorgrond is. Wij en onze kinderen zijn super tevreden en kijken mede dankzij Photos4ever terug op een prachtige dag. We bevelen hem zeker aan!

Simon, bedankt!!

André & Linda

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_trouwfotograaf_tiel_arian_ingrid

Arian & Ingrid
Kasteel Wijenburg

Op 2 oktober 2014 hebben wij een prachtige trouwdag beleefd op kasteel Wijenburg.

Toen we tijdens de voorbereidingen op Kasteel Wijenburg een prachtige foto zagen hangen die Simon had gemaakt, besloten wij om contact met hem op te nemen. Hierna hebben we een plezierig kennismakingsgesprek bij ons thuis gehad en was de keuze snel gemaakt!

Simon maakt bijzonder mooie professionele foto’s, kent Kasteel Wijenburg op zijn duimpje, is helder over zijn diensten & prijzen en is bovendien een ontspannen en humorvolle man.
Hij gaat gedegen te werk: zo hebben we na ons kennismakingsgesprek, nog een afspraak gehad om de precieze details van de trouwdag door te spreken en onze wensen af te stemmen. Het was prettig om dit zo duidelijk door te nemen en tijdens de trouwdag is Simon zijn beloftes ook zeker nagekomen.

Tijdens de trouwdag heeft Simon de hele dag door foto’s gemaakt. Hij was op de juiste momenten onopvallend aanwezig en wist waar nodig te enthousiasmeren. Alles wat we belangrijk vonden is vastgelegd, en nog véél meer. De sfeer van onze trouwdag en de vreugde van onszelf en de gasten is duidelijk terug te zien op de foto’s.
Het eindresultaat is werkelijk prachtig: heel divers, met oog voor detail, op de juiste momenten, met een goede belichting. De foto’s geven precies weer hoe onze dag voor ons is geweest.

Het was een goede service dat we alle foto’s al enkele dagen na onze bruiloft digitaal konden bekijken. Tijdens onze honeymoon hebben we op deze wijze nog extra kunnen nagenieten van de trouwdag.
Ook heeft Simon een schitterend uitgebreid foto-album gemaakt, die hij persoonlijk bij ons afgeleverd heeft. Inmiddels zijn we al even getrouwd, maar het fotoalbum bekijken we nog vaak. We worden er elke keer weer blij van, het is één grote herbeleving. Een prachtige en blijvende herinnering aan onze trouwdag!”

Bekijk ze hier ons blog!

Arian & Ingrid

bruidsfotografie_enka_ede_joyce_gerald_residence_rhenen_huwelijk

Gerald & Joyce
Residence Rhenen

Na eindeloos zoeken naar een geschikte fotograaf met een stijl die bij ons paste en een album wat ons deze bijzondere dag nooit zal laten vergeten, werden wij getipt door een vriendinnetje op Simon. Na een bezoekje aan de website hebben we snel een afspraak gemaakt om kennis te maken en zijn werk te bewonderen. Het klikte direct en zijn werk was precies wat we zochten. De keuze was dan ook snel gemaakt.

Naar aanloop van de bruiloft moest er natuurlijk van alles gepland en geregeld worden, Simon was hierin zeer flexibel en gaf zijn tips mee waar mogelijk. Voor vragen en vooral snelle antwoorden kon je hem altijd benaderen.

 Op 17 oktober 2014 was het dan zover, na een jaar lang voorbereiden zouden we deze dag toch eindelijk in het huwelijksbootje stappen. Een klein beetje gespannen over wat er allemaal komen ging, was ik mij aan het klaar maken voor deze belangrijke dag. Toen Simon over de drempel stapte met een grapje en een grolletje was de spanning voor even als sneeuw voor de zon verdwenen.

 Na de ontmoeting zijn we bij de Enka fabriek in Ede foto’s wezen maken. Het is toch een beetje ongemakkelijk om van alle kanten vastgelegd te worden. Maar Simon stelde ons op ons gemak en we hebben veel plezier gehad tijdens het maken van de foto’s. Simon schroomde niet om midden op de vloer te gaan liggen in deze toch wel erg stoffige oude fabriek, hij was dan ook op alles voorbereid.

 Nog voor wij vertrokken op onze huwelijksreis hadden we al foto’s van onze bruiloft om na te genieten. Bij het samenstellen van het album wist Simon onze stijl goed te verwoorden en maakte hij precies de goede keuze voor de foto’s. Met de feestdagen in het vooruitzicht konden wij vol trots ons schitterende album aan de hele familie laten zien. Simon heeft ons een prachtige tastbare herinnering gegeven aan deze bijzondere dag.

 En zoals ze altijd zeggen, van een bruiloft komt een bruiloft. Dus in september hoop ik dat de foto’s van de vriendin die ons op Simon tipte minstens net zo mooi zullen worden.

 Simon bedankt voor jou bijdrage aan deze onvergetelijke dag!

Gerald & Joyce - Lienden

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_simon_meindertsma_bruidspaar_rik_helga

Rik & Helga
Kasteel Wijenburg – Echteld

We waren op zoek naar een goede fotograaf voor onze bruiloft. Via internet kwamen we Simon al een keer tegen en via de informatie van Kasteel Wijenburg nog een keer. Simon sprong er voor ons uit omdat we bij hem naast een fotoalbum ook nog alle foto’s kregen. Tijdens de eerste kennismaking bij ons thuis voelde het meteen goed. De beslissing was voor ons snel gemaakt om hem te vragen de foto’s van onze bruiloft te maken.

Een paar weken voor de bruiloft kwam Simon nogmaals op bezoek. Deze keer om door te spreken hoe de dag zou verlopen, specifieke fotowensen door te spreken en een omslag voor het album te kiezen. Ook nu werd ons gevoel bevestigd dat we voor de juiste fotograaf hadden gekozen. Hij is flexibel, zit vol humor en spreekt vol passie en professionaliteit over zijn vak.

Toen de dag was aangebroken was Simon ruim op tijd aanwezig. Tijdens de fotoreportage zelf, hebben we veel gelachen en genoten van het moment, terwijl wij helemaal niet zo makkelijk op de foto gaan. Simon brak het ijs. In de loop van de dag heeft Simon vele foto’s gemaakt en de juiste momenten vast weten te leggen. Hij besteedde ook aandacht aan de kleine details, zoals de sleep van de jurk goed leggen. Ook de momenten waar we zelf niet bij stil hadden gestaan, maar achteraf wel blij zijn dat deze momenten toch op de gevoelige plaat staan. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en ook de gasten waren blij met zo’n leuke fotograaf.

Na een aantal weken kwam het bericht met het concept voor het fotoalbum. Hierop hadden we geen opmerkingen en kon direct gemaakt worden. Enkele weken later kregen we weer een bericht dat het album klaar was. Nog diezelfde avond was Simon weer bij ons thuis om het album te laten zien en op te leveren. Het album was nog mooier dan we hadden gehoopt. We hebben nog nagepraat over de grote dag, die naar onze wensen perfect is verlopen. Mede dankzij de bijdrage van Simon!

Bedankt voor je inzet en het mooie resultaat!

 

Rik & Helga - Oss

trouwen_in_woudrichem_oude_raadhuis_bas_femke

Bas & Femke
‘t Oude Raedhuys – Woudrichem

Onze videograaf tipte ons Simon (en nog 2 andere fotografen). Al vanaf het eerste contact maakte Simon het onderscheid: we kregen snel antwoord en hadden meteen al leuk spontaan contact. Ontzettend fijn, dat hij zijn werk kwam showen bij ons thuis! Wat een service! Tiel-Woudrichem ligt nou niet echt bepaald dicht bij elkaar. De keuze was snel gemaakt: Simon liet ons prachtige foto’s zien in verschillende stijlen. Allemaal even mooi en passend bij het gefotografeerde bruidspaar. En enkele weken voor de bruiloft kwam hij nóg eens op-en-neer. Ook om kennis te maken met onze dochters. De klik was er meteen: wat een goede keus!

18 juli 2014: een schitterende, zonnige en bloedhete dag. Met 4 meiden én de bruid zelf zijn we de hele ochtend onder de hoede van de kapster geweest. Súper-relaxed was het. En dat stralen de foto’s ook uit! Op het heetst van de dag zijn we de fotoshoot gaan maken. Simon heeft absoluut een goed oog voor mooie composities. Onze dochters (alle vier verschillend) wist hij op hun gemak te stellen en zo te fotograferen zoals ze écht zijn.

Stuk voor stuk zijn het schitterende foto’s geworden! Simon heeft écht een súpermooi album gemaakt met práchtige foto’s die ons de dag weer doen herbeleven elke keer als we het album openslaan. Hij is een fijne fotograaf om erbij te hebben: weet zich op zijn eigen spontane manier prima aan te passen aan het gezelschap. Hij levert vakwerk met een top-service en heeft zichtbaar veel plezier in zijn werk! Zoek je een fotograaf? Níet verder zoeken! Je hebt hem gevonden!! Bij Simon moet je zijn!

Bekijk hier ons blog!

Bas & Femke - Woudrichem

bruidsfotograaf_kasteel_wijenburg_Arne_anne-Maria_exhteld_Photos4ever_fotografie

Arne & Anne-Maria
Kasteel Wijenburg – Echteld

Op 20 augustus 2014 was onze grote dag. Waar we hoopte op een mooie warme augustusmaand was het tegendeel waar. Augustus bleek koud, nat en winderig te zijn! Het leek wel herfst. Dat worden leuke trouwfoto’s, dacht ik… (not). Onze fotograaf Simon daarentegen had er alle vertrouwen in….  het zonnetje zou schijnen, zei hij overtuigt. Een week van tevoren liet hij zelfs een weerbericht zien op z’n mobiel; het zou zeker mooi weer zou worden. Naar mate de bruiloft dichterbij kwam werd ik somberder. Twee dagen voor de grote happening stormde het en daalde de temperatuur naar 12 graden.
Maar Simon bleek gelijk te hebben! De dag begon zonnig. Het leek wel een prachtige voorjaarsdag; een strak blauwe lucht en prachtig zonlicht op het mooie landgoed. Simon stond buiten samen met mijn toekomstige man en zoon om een filmpje te maken met zijn drone. Zag er spectaculair uit. Even later kwam Simon de torenkamer binnen waar ik werd opgemaakt. Enigszins gespannen vertrouwde ik het nog niet met het weer, maar Simon bracht opnieuw rust. Als een waar –  zonnetje in huis – bracht hij sfeer en gezelligheid én kwam ik eindelijk tot rust. Onze zonovergoten bruidfoto’s zijn prachtig geworden. Mede door Simon is onze bruiloft zeer geslaagd geworden én vonden het jammer dat we afscheid van hem moesten nemen. Hij was niet alleen onze fotograaf, maar het voelde alsof hij één van onze daggasten was. Het prachtige album is het kersje op de taart na onze mooie dag én dit blijven we voor altijd koesteren.

Arne & Anne-Maria - Barendrecht

bruidsfotograaf_woudenberg_henschotermeer_heijgraaf

Wilger & Marianne
Henschotermeer – De Heijgraaf

Ik heb Simon leren kennen via zijn vrouw doordat wij bij dezelfde organisatie werkzaam zijn. Tijdens een gezellige avond met wat collega’s liet hij trots een paar trouwalbums zien, want er waren die avond wat collega’s die net als ik gingen trouwen. Eenmaal thuis gekomen vertelde ik Wilger dat Simon onze fotograaf moest worden. We hebben hem snel bij ons thuis uitgenodigd zodat ook Wilger kennis met hem kon maken en die twee hadden al snel een klik met elkaar. Dus de knoop was  gelijk doorgehakt, Simon gaat onze dag vastleggen!

Door zijn energie en humor hebben wij een ontspannen en gezellige dag gehad . Hij is een spontane, persoonlijke fotograaf die 100% voor zijn vak gaat. Je hoeft ook niet voor de foto te lachen hij maakt je vanzelf wel aan het lachen. Wat hebben we een lol gehad tijdens de fotoshoot. Van alle gasten hebben we ook alleen maar positieve berichten over hem gehoord. Binnen een week stonden de foto’s online en wat waren die mooi geworden we hebben ze wel 20 keer bekeken.  Binnen de afgesproken periode kregen we via de mail een concept van ons trouwalbum. Dit was ook weer een super resultaat en na wat kleine aanpassingen is hij inmiddels in de maak.

Simon je Ben echt een top fotograaf! Dus zoek je nog een fotograaf voor je bruiloft dan is Simon is echt een aanrader.

Bekijk hier ons blog!

Wilger & Marianne - Kootwijkerbroek

bruidsfotograaf_eindhoven_berenkuil_klooster_nuenen

Toon & Bregje
Het Klooster – Nuenen

We zijn Simon tegen het lijf gelopen op de Love and Marriage beurs in Eindhoven. Binnen een halve minuut hadden we in de gaten dat de visie van Simon op bruidsfotografie net even anders is dan die van een ‘standaard’ bruidsfotograaf. We hadden dan ook snel besloten Simon uit te nodigen bij ons thuis voor een gesprek ter kennismaking.
Die avond liep net even anders dan wij ons hadden voorgesteld, in positieve zin. In plaats van een uurtje kennismaken en foto’s kijken werd het een avondvullend programma waarna je oprecht het idee hebt dat je elkaar ‘kent’.  De beslissing was vervolgens ook snel genomen…

Op de grote dag zelf was het een plezier om Simon om je heen te hebben. Door zijn duidelijke aanwijzingen, droge humor en enthousiasme zijn de zenuwen snel verdwenen en is het niet moeilijk meer om te ontspannen voor de camera. Vóór de ceremonie een reportage gedaan op verschillende locaties. Hierbij maakte Simon zelfs gebruik van een ‘Drone’ voor beelden vanuit de lucht! Tijdens de ceremonie en ‘Taart en Toost’ heeft Simon de bijzondere momenten op een perfecte manier vast weten te leggen.

Al snel kregen we via mail het concept album waarin wij nog alles konden laten aanpassen indien gewenst. Nu ligt het album hier voor ons op tafel en kijken wij met een grote glimlach naar onze dag, vastgelegd in schitterende foto’s.
Simon, bedankt voor het lachen, je geduld, je vakmanschap en al het plezier dat we met je hebben gehad. Het resultaat is geweldig!

Een aanrader voor iedereen!

Bekijk via deze link ons blog!

 

Toon & Bregje - Eindhoven

kasteel_wijenburg_trouwen_op_bruidsfotografie_fotograaf_Photos4ever_huwelijk_martin_irene

Martin & Irene
“Kasteel Wijenburg Echteld”

We hebben met Simon kennis gemaakt op de generale repetitie bij Kasteel Wijenburg en waren meteen erg te spreken over zijn foto’s. En na een gezellig avondje bij ons thuis was de kogel door de kerk: Simon zou bij onze grote dag aanwezig zijn als trouwfotograaf! Voor ons was het erg belangrijk om niet alleen iemand te vinden die prachtige foto’s maakt maar ook een spontaan iemand met dezelfde droge humor 😀 . Die persoon staat namelijk ’s morgens vroeg voor je deur en is er de hele dag bij. En dat is zeer goed bevallen! We hebben een superleuke dag gehad, mede dankzij Simon. En het eindresultaat mag er zijn! Wow wat een prachtig album, we blijven nagenieten iedere keer als we het open slaan.

Simon bedankt!!!!

Bekijk hier ons blog met onze onvergetelijke foto’s!

Martin & Irene - Woerden

kasteel_neerijen_bruidsfotografie_huwelijk_cor_rosita_restaurant_den_tol

Cor & Rosita
“Kasteel Neerijnen”

Wij hadden bij kennissen van ons een mooi trouwalbum gezien en bleek dat Simon hun fotograaf was. Snel een afspraak gemaakt en het was gelijk al super gezellig. Wij dachten gelijk al…Hij wordt onze fotograaf! Wij wisten niet echt waar wij trouwfoto’s konden maken, want hier uit de buurt gaat iedereen naar dezelfde foto locaties. Simon had vaker trouwfoto’s gemaakt in een mooie grote tuin in Eldik. Wij vertrouwde gelijk dat het goed zat.

6 juni 2014 was onze trouwdag. Wat hebben we toch gezellig gehad.  s’ ochtends vroeg gingen we al foto’s maken en onze monden vielen letterlijk open, wat een tuin! En zo groot! We hebben daar hele gave foto’s gemaakt, met als mooie topper een foto samen met de Ferrari. Hij wist goed te vertellen hoe wij moesten staan en daar hebben we ook weer veel lol samen aan beleefd..

Na een kleine 7 weken kregen wij een heel mooi dik fotoalbum. Hij was helemaal perfect. We mochten zelfs nog wat aanpassingen laten maken! En Simon had heel veel geduld daarvoor. Een trouwalbum is best een kostbaar bezit de rest van je leven. Dus wij raden Simon echt aan!

Simon bij deze willen wij jou nogmaals ontzettend bedanken! Wij hebben het zo leuk gehad! Wij gaan jou gewoon missen! Gelukkig waren wij de eerste die trouwde van de vriendengroep dus we gaan je waarschijnlijk vaker zien 🙂

Cor & Rosita - Meteren

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_davy_ilse

Davy & Ilse
“Kasteel Wijenburg Echteld”

In februari 2014 hebben wij besloten te gaan trouwen in kasteel Wijenburg. Wij vonden het belangrijk een goede fotograaf aanwezig te hebben die ook de omgeving van echteld kent. Door het zoeken op internet vonden wij photos4ever en Simon’s werk sprak ons direct aan. Na een mail gestuurd te hebben, nam Simon dezelfde dag nog contact met ons op en gaf aan graag eens op bezoek te komen om de eventuele mogelijkheden te bekijken.
Bij het eerste bezoek was het ijs al snel gebroken, Simon bleek een hele gezellige iet wat gekke man te zijn die met veel plezier sprak over het werk wat hij doet.
Niet alleen zijn karakter, maar juist hoe hij sprak over bruidsfotografie, vol passie en zo betrokken bij het bruidspaar! Hij heeft voor ons de keuze heel makkelijk gemaakt. Simon werd de man die onze dag vast mocht gaan leggen, dat wisten we gelijk!
Het tweede gesprek was vooral heel gezellig. Simon stond weer netjes om klokslag 20.00 voor de deur met nogmaals kilo’s aan fotoalbums. Meegenomen omdat wij nog niet wisten wat we nu eigenlijk wilden.
Tijdens het bekijken van de albums bleken Davy en Simon verschillende hobby’s te delen. Zo kwam de vorige keer hun grote passie voor films al naar voren, nu bleken zij beide ook veel te hebben met video. Na alles besproken te hebben rondom de bruidsfotografie waren de mannen op internet aan het kijken voor een drone! Dit zou geweldig zijn om te gebruiken tijdens bruiloften! Om 2.00 besloot Simon toch echt naar huis te gaan, maar kon dat geweldige idee van een drone toch niet loslaten!
Nog geen 12 uur later kregen wij een mail dat de drone inclusief benodigdheden om te filmen bestelt waren en al snel in zijn bezit zouden zijn! Geweldig wat hebben wij hierom gelachen!
Op de dag dat wij getrouwd zijn,was Simon wederom ruim op tijd om al zijn apparatuur uit te laden. Terwijl wij bezig waren met de grote metamorfose en de eerste gasten binnen kwamen,liep Simon lekker heen en weer met zijn camera en zocht op een leuke manier contact met onze gasten. Spontaan, open, gewoon lekker zichzelf!
Na de ontmoeting van elkaar zijn we rondom het kasteel foto’s gaan maken. Simon bracht ons op mooie plekjes in de omgeving en wist ons met zijn professionele houding dusdanig op ons gemak te stellen dat we genoten van het samen zijn. Door hem hebben we ons tijdens de foto’s zo op ons gemak gevoeld. Niet met de camera bezig maar lekker met elkaar, en Simon die bleef maar schieten.
Ondanks de warmte van die dag, spatte de energie van Simon af. Hetgeen wat hij uitstraalt als hij met fotograferen bezig is, is geweldig om te zien.
De dag was door het weer, de locatie en de mensen voor ons heel speciaal en zijn super trots op Simon dat hij dit op geweldige wijze heeft vastgelegd. Het album, wat nu in de maak is, gaan we ook geweldig vinden daar twijfelen wij niet aan! Dat wordt een SUPER mooie herinnering aan onze trouwdag!

Bekijk hier ons blog met super coole foto’s!

Davy & Ilse - Zundert

trouwen_in_kasteel_wijenburg_bruidsfotografie_huwelijk_barry_harma_echteld

Barry & Harma
Breda
“Kasteel Wijenburg Echteld”

Donderdag 22 mei was onze trouwdag. Wanneer je begint met voorbereiden besef je dat je een goede fotograaf wilt. Je wilt immers niet dat je trouwfoto´s mislukken! Het is namelijk een bijzondere dag! Na een relatie van 14 jaar wilden we onze liefde bezegelen met een huwelijk.

Maar hoe vind je dan zo´n fotograaf? Na wat zoeken op internet kwamen we ook de site van Simon tegen en lazen we dat hij vaker op Kasteel Wijenburg kwam.

Hij zou bij ons langs komen en op zijn site stond dat het bezoek anderhalf uur in beslag zou nemen. Nou dat hebben we geweten! J Om 8 uur stond de koffie klaar en om half 12 ging Simon weg. Het open karakter en het flexibel omgaan met de mogelijkheden, sprak ons aan.

Op de dag zelf hebben we ons al snel op ons gemak gevoeld. Je bent toch zenuwachtig en wilt mooie foto’s maar met Simon in de buurt, komt het goed!

Simon staat overal voor open. Toen we niet uit de uitnodigingen kwamen heeft Simon een mooie foto gemaakt die we uiteindelijk hebben gebruikt. Simon was op tijd aanwezig, kwam ’s avonds nog weer terug en bleef langer dan afgesproken. Ook hadden we de foto’s al snel tot ons beschikking en was ons trouwalbum snel klaar. Toen we nog het een en ander wilden wijzigingen was dit geen enkel probleem. En tenslotte komt hij dan ook nog dat prachtige album thuis bezorgen!

Van begin t/m eind is het in de puntjes geregeld!

 

We kunnen nog lang na genieten van deze SPEKtaculaire dag!

Simon, bedankt voor je fantastische inzet en het mooie resultaat!

Barry & Harma - Breda

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_albert_ellen

Albert, Ellen & Vincent
Kasteel Wijenburg – Echteld

Wij zijn getrouwd op 11 september 2014 en tijdens onze voorbereidingen zochten we natuurlijk ook nog een fotograaf. Via het internet kwamen wij aan het nummer van Simon. Een afspraak was snel gemaakt en op een avond zou Simon bij ons langs komen. Vanaf het begin was er een bijzonder leuk contact met hem. Ook met onze adoptiezoon kon hij goed overweg. Hij liet hem in zijn waarde en hoefde er uiteindelijk niet veel moeite voor te doen om zijn vertrouwen te winnen.

Op de dag zelf was het prachtig weer. Wij waren aan de late kant maar Simon bleef relaxed en humoristisch. Voor we het wisten waren wij allemaal met groot plezier de foto’s aan het maken. Eigenlijk vergaten wij zenuwachtig of wat dan ook te zijn omdat we samen enorm veel plezier hadden. En wat een mooie foto’s zijn het geworden. Eindelijk hadden we een hele mooie foto van onze zoon.

Simon, je bent echt geweldig, niet alleen als fotograaf maar ook als mens. Echt een vakman. Je levert topprestaties en ook nog extra werkzaamheden zoals de uitvergrotingen van onze foto’s.

Wij waarderen het bijzonder dat jij onze trouwfoto’s gemaakt hebt; met jouw vakmanschap, jouw enthousiasme en jouw humor. Jij begreep precies dat op onze trouwdag alles draaide om onze zoon.

Albert, Ellen & Vincent - Tiel

bruidsfotograaf_kasteel_wijenburg_echteld_roland_iris

Roland & Iris
Kasteel Wijenburg – Echteld

De reden dat wij Simon Meindertsma van Photos4ever als fotograaf hadden gekozen was om zijn prachtige reportages en albums.
Tijdens onze bruiloft hebben wij Simon leren kennen als een zeer enthousiaste, sympathieke en flexibele vent. Je voelt je gelijk op je gemak. Onze gasten liepen ook met hem weg. Mede door hem hebben wij de dag van ons leven gehad.
Zijn nazorg wat betreft het album is geweldig. Geen wens of vraag is hem teveel. De communicatie verloopt zeer vlot.
And last but not least het resultaat is prachtig geworden!

Hartelijk bedankt voor je prachtige werk!

Roland & Iris - Papendrecht

trouwen_in_almere_bruidsfotografie_photos4ever_huwelijk_jan_jacomijn

Jan & Jacomijn
Almere

Onze eerste ontmoeting met Simon Meindertsma was in oktober 2013 op een bruiloft van een bevriend bruidspaar. Dit vond plaats op kasteel Wijenburg te Echteld. We hadden tijdens die dag al een aantal keer contact met elkaar en wat ons op viel was zijn leuke, spontane, professionele werkwijze.
Simon is een fotograaf die zich makkelijk mengt tussen de gasten en niet in de weg loopt, wat de foto’s alleen maar ten goede komt.

Wij hadden vóór die bruiloft al het voornemen om te gaan trouwen en tijdens die bruiloft zijn visitekaartje gevraagd. Wij hebben niet lang nagedacht over een fotograaf, wij wilden graag Simon. Tijdens het kennismakingsgesprek werd onze keuze meer bevestigd.
De fotoalbums die hij uit eigen werk liet zien spraken ons meteen aan.

Op 28 mei 2014 zijn wij getrouwd in Almere en op het laatste moment moesten wij nog een binnen locatie bedenken vanwege regenachtig weer.
Simon heeft prachtige foto’s gemaakt in de Tropische tuin op stadslandgoed de Kemphaan en op andere plekken in Almere.
Hij is een groot deel van de dag erbij geweest en wij hebben dat als zeer prettig ervaren. Het boek is ontzettend mooi geworden en wij zijn erg tevreden.
Kortom, ben je op zoek naar een leuke, gezellige en professionele fotograaf dan is Simon zeker een goede keuze!

Jan & Jacomijn - Almere

trouwen_in_tiel_bellevue_ambtsmanhuis_photos4ever_simon_meindertsma_huwelijk_danny_lianne

Danny & Lianne
Tiel

Wat zijn wij blij dat Simon onze fotograaf was op onze bruiloft. We hebben mede dankzij hem een perfecte dag gehad met een fantastisch album om hierop terug te kijken. Toen mijn vrouw en ik waren verloofd hoefden we niet na te denken over de keuze van de fotograaf op onze bruiloft. Simon heeft in het verleden al eens een photoshoot gedaan voor mijn vrouw en haar vriendin. We kennen hem hierdoor al een tijdje en waren al op de hoogte van zijn gewonnen Award en nominaties. Qua fotografie hoef ik weinig te vertellen over hem. De gewonnen Bruidsfoto Award , de nominaties voor deze Awards én de foto’s op www.photos4ever.nl zeggen wat mij betreft voldoende over zijn fotografeerkwaliteiten. Wat minder in beeld is vast te leggen, is de wijze waarop Simon met zijn vak en klanten omgaat. Tijdens de gesprekken voorafgaand aan onze de bruiloft was het ontzettend gezellig om te sparren over wat we graag wilden op onze mooie dag. Simon was er vanaf het begin tot aan het eind bij en dat was zeker de moeite waard. We hebben een perfecte dag gehad en daar heeft Simon ook zijn bijdrage aan geleverd. Hij heeft onze bruiloft perfect vastgelegd en we zijn ontzettend blij met ons trouwalbum. We hebben na de bruiloft nog vele positieve reacties gekregen over de bruiloft in het algemeen, maar ook over Simon als persoon in het bijzonder. In een paar kernwoorden kan ik hem omschrijven als zeer toegankelijk, sociaal, professioneel, creatief, oog voor detail en gezellig. Ik kan iedereen aanbevelen om in ieder geval een keer met hem af te spreken.

Danny & Lianne - Tiel

bruidsfotografie_kasteel_wijenburg_echteld_photos4ever_huwelijk_trouwen_op_wijenburg_gijsbert_kelly

Gijsbert & Kelly
Kasteel Wijenburg – Echteld

Onze grote dag was op 11-06-2014. Een dag waarin wij onze wens hebben kunnen vervullen op Kasteel Wijenburg en samen de grote stap hebben kunnen maken.
In Photos4ever hebben wij een geweldige verslaglegging van deze dag mogen betrekken. Alleen al “even” kennis maken, en na 2,5 uur plotseling tot de conclusie komen dat het hoog tijd is om naar huis te gaan, geeft al aan dat er met Simon een geweldige klik was. Op de dag zelf was Simon een leuke aanvulling op onze gasten en was er een leuke chemie tijdens de ceremonie en het verdere dagprogramma. Een boek waarin de dag op mooie en overtuigende wijze in kaart is gebracht zorgt ervoor dat deze herrinnering vers in het geheugen blijft.

Gijsbert & Kelly - Culemborg

bruidsfotograaf_tiel_ambtmanshuis_zoelen_bruidsfotografie

Dicky & Albertine
Tiel

We kwamen Simon tegen op de bruidsbeurs “trouwen in de Betuwe” op kasteel Ophemert. Volop aan het oriënteren, geen idee wat we nou precies van een fotograaf verwachten mochten en konden…. Simon had die dag een hoop voorbeeld albums bij, en zijn fotografiestijl stond ons eigenlijk direct aan. Onderweg naar huis zeiden we nog tegen elkaar; “goh, leuke vent!”

 Enkele weken later hebben we Simon uitgenodigd bij ons thuis. Hij had (wederom) vele voorbeeldboeken bij en de passie voor zijn vak, in combinatie met een flinke dosis humor zorgde ervoor dat de avond onvergetelijk werd. Ik denk dat we voor Simon thuis was al een mailtje gestuurd hadden met de vraag of hij onze fotograaf wilde zijn.

 5 september was onze dag. In afwachting van de komst van mijn aanstaande, overmand door emoties en spanningen van wat komen gaat, weet Simons humor mij hiervan los te breken. Dit effect had hij ook op de gasten. Hierdoor is het eindresultaat een album vol prachtige herinneringen, iedereen staat er ontspannen op.

 Wat ook zeker niet onbelangrijk is; het trouwalbum was zoals afgesproken binnen 8 weken gereed!

Dicky & Albertine - Tiel

bruidsfotograaf_culemborg_Ron_Iris

Ron & Iris
Culemborg

Op 20 Juni 2014 zijn wij getrouwd. De keuze van onze fotograaf was al lang bekend! SIMON GAAT DIT DOEN !! We kennen Simon inmiddels een poosje en wij weten dat hij een echte sfeermaker is. Hij heeft passie voor zijn vak en doet er alles aan om het bruidspaar blij te maken. De foto albums die hij maakt zijn ontzettend mooi! Dus wij kozen natuurlijk voor Simon op onze trouwerij! Hier hebben wij absoluut geen spijt van gekregen. Wat hebben wij een mooie dag gehad, mede dankzij Simon. Hij lag in de raarste posities op de grond, zolang wij er maar wat moois aan over hielden! En het resultaat mag er zijn, wat een prachtige foto’s. Wij zijn ontzettend dankbaar voor al zijn moeite. Als je een fotograaf moet kiezen, kies Simon! Je zal er geen spijt van krijgen.

Ontzettend bedankt Simon!

Ron & Iris - Culemborg

niels&elsa

Elsa & Niels
Vleuten
“Kasteel Wijenburg Echteld”

Toen we Simon via zijn website om informatie hadden gevraagd, reageerde hij direct. Hij kwam bij ons thuis en vanaf het eerste moment was er een klik, vooral vanwege Simons openheid, spontaniteit en humor. Hij liet ons voorbeelden zien van de trouwalbums die hij heeft gemaakt en wij waren direct enthousiast over zijn manier van fotograferen. We waren er al snel over uit; Simon wordt onze fotograaf.

Op de grote dag was Simon al vroeg aanwezig. Door zijn goedlachse persoonlijkheid zat de sfeer er al snel goed in en voelde iedereen zich meteen op zijn gemak. Hij mengt zich tussen de gasten en hoort er helemaal bij. Omdat hij Kasteel Wijenburg als geen ander kent, weet hij de ideale locaties en opstellingen voor de mooiste foto’s. Simon neemt echt de tijd voor de shoot en zorgt ervoor dat alle mooie momenten worden vastgelegd.

Simon is heel flexibel; hij is bijvoorbeeld langer gebleven om ook wat foto’s van het feest te maken. Tijdens het maken van het trouwalbum was hij ook flexibel (en vooral heel geduldig 😉 ) als we het net iets anders wilde, was dat geen probleem en paste hij het naar ons wens aan. Hier kwam Simons professionaliteit ook naar voren, want hij liet het eerlijk weten als hij het zelf anders zou doen, omdat dat veel mooier zou zijn. En hij kreeg gelijk!

Het uiteindelijke trouwalbum heeft al onze verwachtingen overtroffen, het is zo ontzettend mooi geworden! Door het fotoboek kunnen we onze fantastische dag weer herbeleven en heerlijk nagenieten. We krijgen er heel veel complimenten.

Dank je wel Simon; je bent echt een aanrader!

Nieuwsgierig naar ons album? Bekijk dan hier ons hele album.

Elsa & Niels - Vleuten

recensie_thijs_joyce_photos4ever

Joyce & Thijs
De Westerbouwing – Oosterbeek

Na een een zoektocht op internet kwamen we bij Simon terecht. De foto’s spraken ons aan en we hebben een afspraak gemaakt. Er was gelijk een klik bij onze ontmoeting en na 10 minuten wisten wij al dat Simon onze fotograaf moest worden op onze grote dag! In de voorbereiding heeft Simon meegedacht over de indeling en tijdsplanningen.
Op de grote dag zelf heeft Simon mij zelfs kunnen geruststellen, gezien mijn styliste niet op kwam dagen. Van alle markten thuis dus! Zelfs Thijs hebben we niet horen klagen maar wel zien ontspannen tijdens de fotoshoot, terwijl hij ‘verplichte’ foto’s maken verschrikkelijk vindt. Tijdens de shoot bleken we tijd over te hebben en kwam Simon zelf nog met het idee om een mooie locatie in de buurt te bezoeken voor nog een shoot. Met natuurlijk hele mooie foto’s als eindresultaat.
Ook voor de foto’s met de kleine kinderen (6 stuks) had hij al het geduld en pakte hij leuk op. Deze foto’s zijn dan ook geslaagd en erg leuk geworden. Omdat Simon zich zo flexibel opstelde is hij ‘s avonds wat langer gebleven zodat we ook daar nog een aantal mooie foto’s van hebben. En achteraf zijn we hier toch wel erg blij mee!                                                                                                                             
Van onze bruiloftgasten hebben wij ook leuke verhalen terug gekregen over hun ervaring met Simon. Sommige zeiden zelfs dat hij wel een ‘gewone’ bruiloftsgast leek doordat hij zich makkelijk mengt en dat zijn camera niet eens is opgevallen.
Wij hadden ook nog een videograaf geregeld en Simon en hij moesten dus ook samenwerken die dag. Dit verliep naar onze mening goed en was er nergens een probleem bij beide, professioneel zijn heet dat.
Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en krijgen veel complimenten van anderen, ook over de kwaliteit/het materiaal van het trouwalbum.

TOP! Simon is zeer spontaan, flexibel en meedenkend.
Mochten we vrienden hebben die gaan trouwen dan moeten ze zeker bellen met Simon!

Thijs & joyce - Heelsum

roy&marielouise

Marie Louise & Roy
Kasteel Wijenburg – Echteld

Wat ons in het begin erg aansprak aan Simon was niet alleen zijn open karakter, ook zijn ervaring met fotograferen bij Kasteel Wijenburg, onze trouwlocatie. Hij had wat fotoalbums bij zich, waarin al diverse mooie plaatjes van bruiloften bij het kasteel stonden. Op deze manier kregen we vooraf een duidelijk beeld wat we tijdens onze trouwdag van Simon konden verwachten.

Op onze huwelijksdag was Simon al eerder aanwezig dan wij. Goed voorbereid, want de dag voor onze bruiloft stond op zijn Facebook pagina dat hij zich voor onze bruiloft aan het voorbereiden was. Erg attent! In de ochtend hebben wij een fotoshoot in en rondom het kasteel gedaan. Makkelijk hierbij was dat Simon het kasteel goed kent, dus mooie plekjes weet. Sommige ideeën wezen we af, eigen ideeën inbrengen kon ook, allemaal geen probleem. Leuk was ons korte uitstapje naar de Waal, wat we in de eerste instantie niet zo zagen zitten, maar wat erg mooie foto’s heeft opgeleverd.

Dat Simon oog voor detail heeft, bleek onder andere uit het feit dat hij Roy adviseerde zijn hand in zijn zak te houden. Roy kneep deze door de spanning stijf samen, wat er gek uit zou zien op de foto’s.

Nadat de gasten gearriveerd waren, heeft Simon foto’s gemaakt die naar ons idee de sfeer van de dag goed weergeven. Achteraf gezien vragen we ons af hoe hij dat gedaan heeft, want we hebben hem zelf nauwelijks opgemerkt.

Enkele weken na de bruiloft ontvingen wij het eerste concept van het trouwboek. Na het doorgeven van wat aanpassingen, zijn wij inmiddels in het bezit van een prachtig trouwboek. We moesten er wel even op wachten, maar dat was het zeker waard. Mooie foto’s op dik papier, stevig ingebonden en een mooie, stevige kaft. Tevens kregen we er een passende doos bij, om het boek goed te kunnen bewaren.

Simon, bedankt!

Marie Louise & Roy - Tiel

willem&corina

Corina & Willem
Kasteel Wijenburg – Echteld

Ons verhaal over Simon, onze reddende fotograaf…..3 juli 2009 was onze sprookjesdag… onze trouwdag. We hebben mooi weer gehad en van alles genoten. Al anderhalf jaar waren we bezig met de voorbereidingen en alles liep gesmeerd, de locatie was super, de mensen hadden het naar hun zin, onze dag kon niet meer stuk. Na deze dag wil je zo graag de foto’s zien om alles nog een keer te beleven. Toen we terug kwamen van onze huwelijksreis konden we niet wachten, we hebben de koffers in de hal gezet en zijn achter de computer gekropen. Maar wat viel dat tegen, dit hadden we niet verwacht van onze trouwfoto’s, ik kon wel huilen. I.p.v. de fotograaf die we hadden geregeld hebben we die dag een freelancer gekregen en deze heeft volledig de plank misgeslagen. Op dat moment moest ik gelijk aan Simon denken. Ik ben hem tegengekomen op de bruidsbeurs in Echteld en vindt zijn foto’s geweldig, maar wij hadden al een fotograaf. Met al mijn emoties heb ik hem gemaild en alles uitgelegd. Hij belde mij die dag gelijk terug en was bereid om ons te helpen…. Zo gezegd zo gedaan, 19 september 2009 zijn we opnieuw in onze trouwkleding gekropen. Simon had geregeld dat we weer op het kasteel foto’s konden maken, en ook kende hij iemand die mijn boeket opnieuw wilde binden. De kapster heeft mijn haar en make-up weer gedaan… en ik voelde me wederom als een prinses. Een hele dag is hij met ons op pad geweest. In de ochtend hebben we foto’s gemaakt bij het kasteel en ‘s middags op de dijk en op het strand langs de waal. We hebben een super dag gehad, veel gelachen en het belangrijkste de foto’s zijn prachtig geworden. Al snel stonden ze online en na een tijdje hadden ook wij een mooi boek in handen. Een boek waar hij met de foto’s van de andere fotograaf toch nog een mooie reportage heeft gemaakt van onze dag en de reportage van onze portretfoto’s. Wij raden alle bruidsparen aan om Simon te boeken, iemand met hart voor zijn werk. Wij hadden hem graag de hele dag op onze bruiloft gehad, natuurlijk voor de mooie foto’s maar ook voor de gezelligheid en de humor!!”

Corina & Willem - Tiel

vincent&birgit

Birgit & Vincent
Landgoed Mariënwaerd – Beesd

De eerste kennismaking met Simons werk was op een verjaardag, waar hij ons vol trots zijn prachtige fotoboeken liet zien. Toen wij enkele jaren later zelf trouwplannen hadden, was de afspraak snel gemaakt en Simon kwam vol enthousiasme bij ons thuis voor een gezellig gesprek. De klik was er eigenlijk meteen. We konden het goed vinden met Simon en over zijn werk waren we ook zeer te spreken. Simon nam alle tijd voor het gesprek en dacht goed mee over de indeling van de dag m.b.t. het fotograferen.

Op de dag zelf was Simon vroeg van de partij om de make-up sessie van Birgit vast te leggen. De eerste fotosessie was meteen in de ochtend gepland op Landgoed Mariënwaerdt. Helaas was het een erg regenachtige dag en moesten we de buienradar goed in de gaten houden. Simon hield dit nauwkeurig in de gaten en op het goede moment gingen we van start. Ondanks het weer is er een prachtig resultaat geboekt. Simon kwam tijdens het fotograferen met goede ideeën en de fotosessie was ontspannen en spontaan, zoals we dit graag wilden.

Simon, bedankt voor het fantastische fotoboek en het fijne contact!

Vincent & Birgit - Leerdam

joris&nathalie

Nathalie & Joris
Theetuin – Eemnes

Als wij terugdenken aan onze trouwdag (16 juli 2009), dan denken wij terug aan een zonovergoten, romantische dag waarop alles werkelijk klopte. En elk moment en alle belangrijke details zijn door Simon op prachtige wijze vastgelegd.
Toen wij onze trouwdag aan het voorbereiden waren, vonden wij het best lastig een fotograaf te vinden totdat we door een ander bruidspaar in contact kwamen met Simon. Hij kwam op een avond bij ons thuis langs om zijn werk te laten zien. Wij vonden zijn albums prachtig en omdat het ook direct klikte, besloten we met Simon in zee te gaan. Vlak voor de bruiloft zijn we samen met Simon op stap gegaan bij ons in de omgeving om de beste plekjes op te zoeken voor de foto’s. Dat was voor Simon prettig omdat hij de omgeving niet goed kende, maar het gaf ons ook een zeker gevoel. Je wilt tenslotte dat die foto’s op de leukste en mooiste plekjes worden gemaakt.
Op onze trouwdag was het erg leuk om te zien hoe snel Simon zich mengde tussen de gasten. Hij was meteen een onderdeel van de groep. De reportage op de hei zullen we niet snel meer vergeten. De mooiste foto’s zijn daar gemaakt. Wat een lol hebben we gehad, met de champagne, aardbeien en het reflectiescherm. Het uiteindelijke trouwalbum heeft al onze verwachtingen overtroffen, het is zo ontzettend mooi geworden.

Dank je wel Simon!”

Nathalie & Joris - Huizen

maarten&eveline

Eveline & Maarten
Kasteel Wijenburg – Echteld

Simon is echt GEWELDIG!

Het begon al gelijk goed: een kwartier nadat we Simon hadden gemaild, belde hij ons al op om onze vragen te beantwoorden. We kletsten zo een half uur, superleuk! Het voelde zo goed aan, dat we gelijk een afspraak hebben ingepland ter kennismaking en om zijn voorbeeldboeken te bekijken. Na het zien van zijn fantastische werk en zijn gezellige bezoek aan ons wisten wij het zeker: wij kiezen voor Simon! We voelden ons zeer op ons gemak bij hem, hij is een ontspannen persoon met veel humor en echt alles is bespreekbaar. Simon denkt met je mee en stelt alles in het werk om je wensen te vervullen. Hij zet echt vele stappen extra om de fotoreportage op je huwelijksdag fantastisch te laten verlopen. Zo hebben we enkele weken voor onze bruiloft samen met Simon de plekken bezocht waar we foto’s wilden gaan nemen, hier maakt hij ook echt tijd voor. Dat hij ook nog eens in het ‘complot’ zat voor onze vrijgezellendag, vonden wij én onze vrienden/familie echt helemaal geweldig! Dat bevestigt nog eens extra hoe betrokken hij zich voelde en opstelde!
En dan breekt je huwelijksdag aan! Simon’s professionaliteit, ontspannenheid, gezelligheid, humor, geduld en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat wij met een brede glimlach terugdenken aan onze fotoreportage! Voor ons en onze gasten hoorde Simon er ook echt bij op onze bruiloft, echt een heel fijn gevoel! Dat we zo fijn voelden en geweldig hebben samengewerkt is ook echt terug te zien op onze foto’s, ze zijn echt schitterend! Ons boek is ook zo fantastisch mooi geworden, dat is echt vakwerk van topklasse!

Simon: nogmaals BEDANKT!!! We komen elkaar in de toekomst zeker nog eens tegen!”

Eveline & Maarten - 's Hertogenbosch

maaike&chris

Maaike & Chris
Huis te Voorst – Eefde

Be different……Dat was onze dag zeker.
Via een eerder bruidspaar kwamen we bij Simon terecht. Na een super gezellige avond waren we het er samen duidelijk over eens Simon wordt onze fotograaf !!
We zijn geen types die een standaard reportage wilde en Simon paste daardoor prima in ons plaatje voor de foto’s. In een oud pand op een bedrijven terrein hebben we onze reportage gemaakt.
Het zijn fantastische foto’s geworden. We hebben deze dag gigantisch gelachen en er heen een super relaxte sfeer. Ik kan niet anders zeggen dat dat deze dag perfect geworden is ook dankzij Simon!

Super bedankt voor de geweldige dag met veel humor !!!

Maaike & Chris - Maarssen

madelon&nicky

Madelon & Nicky
Kasteel Wijenburg – Echteld

Simon, is echt helemaal SUPER!

Op de Generale repetitie van Kasteel Wijenburg hebben wij Simon voor het eerst ontmoet.
Gelijk voelden wij de klik. Simon is lekker spontaan en het voelt gelijk of je hem al jaren kent. Voor het eerste echte gesprek hadden wij dus eigenlijk onze keuzen al gemaakt.
Ons eerste gesprek was bij Simon thuis, en voelden ons daar ook gelijk thuis.
Toen konden we rustig de albums bekijken die hij gemaakt had als voorbeeld. Zijn stijl sprak ons gelijk aan, dus toen was het natuurlijk helemaal duidelijk, Simon wordt onze fotograaf!

Op de grote dag zelf was Simon om 7.00 uur al gezellig aanwezig bij de voorbereidingen van de bruid.
Met zijn leuke verhalen en grappige opmerkingen zat de sfeer er gelijk goed in. Bij de foto reportage was het lekker ontspannen, en het zijn super mooie foto’s geworden. Voor Simon was niks te veel op onze dag.
Hij denkt met je mee en hij heeft goede ideeën om GEWELDIGE foto’s te maken.
Wij hebben doordat hij lekker spontaan en ontspannen was extra kunnen genieten van ONZE dag. Toen wij ons foto album aan iedereen lieten zien, was iedereen super enthousiast over onze mooie foto’s + het geweldige fotoboek.

Simon, nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s!

Madelon & Nicky - Tiel

matthijs&miranda

Miranda & Matthijs
Kasteel Wijenburg – Echteld

Beste Simon, heel erg bedankt voor de fantastische foto’s van de mooiste dag van ons leven, onze trouwdag!

Simon is een getalenteerde en ervaren fotograaf die met zijn goedlachse persoonlijkheid een ontspannen sfeer creëert voor de photoshoot. Hij schrikt niet terug voor halsbrekende toeren om die ene originele foto te maken. Zijn geweldige interactie met de gasten zorgt voor dynamische groepsfoto’s. Omdat hij Kasteel Wijenburg kent als geen ander weet hij de ideale locaties en opstellingen voor de mooiste foto’s. De kwaliteit van de foto’s is fantastisch!
Simon ‘really goes the extra mile’ tijdens het hele traject. Hij heeft mooie foto’s gemaakt voor de uitnodiging. Ook heeft Simon zich goed voorbereid op de bruiloft, en heeft hij veel tijd besteed aan het prachtige fotoboek.


Wij adviseren elk bruidspaar om de bruiloft te verzetten als Simon voor die dag al geboekt is!

Miranda & Matthijs - Utrecht

wilco&diana

Diana & Wilco
Kasteel Wijenburg – Echteld

Op de generale repetitie van Kasteel Wijenburg hebben we Simon voor het eerst ontmoet. Gelijk een leuk gesprek en ook zijn stijl van foto’s en zijn voorbeeldboeken spraken ons erg aan. Weer op weg naar huis wisten we het eigenlijk al: Simon wordt onze fotograaf! We hebben een afspraak gemaakt voor een offerte en we waren verrast dat Simon naar ons toe kwam voor deze afspraak. Nog meer verrast waren we dat de afspraak bijna de hele avond duurde omdat we zo gezellig zaten te praten, natuurlijk over de bruiloft maar ook over vissen (dit bleek een gezamenlijke hobby van Simon en de bruidegom). We voelden ons gelijk op ons gemak bij hem en hadden er vertrouwen in dat het helemaal goed zou komen op onze trouwdag.

Op de grote dag zelf was Simon om 9.00 al gezellig aanwezig bij de voorbereidingen van de bruid. Met zijn leuke verhalen en grappige opmerkingen was de sfeer ontspannen en dit ging de hele dag zo door. Er is geen enkel moment geweest dat we geforceerd aan het lachen waren voor de camera, alleen echt gelachen en genoten van een hele mooie dag. Tegen de planning van de ceremoniemeester in stond Simon erop om nog een groepsfoto na de wijnproeverij te maken. Dit bleek een geweldig idee met een fantastische foto als resultaat. Samen met de andere foto’s heeft dit een schitterend fotoboek als kostbare herinnering opgeleverd.

Simon, heel erg bedankt hiervoor!

Diana & Wilco - Schiedam

werner&marianne

Werner & Marianne
Wamel

Na diverse bezoekjes aan fotografen en talloze boeken en prijslijsten gezien te hebben hadden we het wel even gehad met de bruidsfotografen.
Maar Marianne zei: “Ik heb er nog ééntje gevonden in Tiel, hij klonk best aardig aan de telefoon, en hij komt zelfs langs.” “Mmmm Tiel, das vast nie viel” dacht ik nog, maar goed als hij de moeite neemt om langs te komen dan staan we er wel voor open.
Simon zou even een half uurtje wat van zijn werk laten zien en vertellen wat hij kon doen. Twee en een half uur later, na het zien van vele mooie foto’s en veel gelachen te hebben, vertok hij pas weer. Als je denkt dat je alle fotografen al wel gehad hebt en ze allemaal op elkaar beginnen te lijken, en de één vindt zichzelf nog beter dan de ander, nou dan doe je er net als ons goed aan om Simon uit te nodigen.
Een gezellige man waarbij je absoluut niet het gevoel hebt dat je een gespannen dag tegemoet gaat, of dat het héél belangrijk is om goed te poseren voor de foto. Hij maakt het zo dat het een gezellig en speciaal uitstapje is met iemand die toevallig een camera bij heeft en daarnaast ook nog eens super gave foto’s maakt!

Onze trouwdag was helemaal geweldig. Dat zeggen natuurlijk alle bruidsparen, en terecht ook want het is een hele speciale dag.
We hadden er vooraf wel een beetje zorgen over of we, met zo’n grote gebeurtenis in het vooruitzicht, nog wel ontspannen en natuurlijk op de foto zouden kunnen staan. Die zorg was gelukkig na 5 seconden verdwenen toen we Simon ‘s ochtends vroeg op onze trouwdag ontmoette. We zouden ons geen leukere en relaxtere manier kunnen bedenken om onze trouwdag te beginnen. De fotosessie was erg ontspannen en we hebben veel gelachen. De tijd vloog voorbij en de foto’s zijn erg mooi geworden. We durven dan ook Simon van harte aan te bevelen aan elk aanstaand bruidspaar!!
Simon bedankt dat je deze speciale dag zo mooi op de foto’s hebt kunnen weergeven, want dit is een hele mooie tastbare herinnering die we overhouden aan de dag.
We hebben het erg naar onze zin gehad, bedankt daarvoor!”

Marianne & Werner - Wamel

marcel&patricia

Marcel & Patricia
Nijmegen

Simon is gewoon super!

Toen hij voor het eerst bij ons thuis kwam voor de kennismaking was het al snel erg gezellig en we voelden meteen een klik. Ook op de dag zelf zorgde hij voor een ontspannen sfeertje met zijn gezelligheid en humor.
Alles was ook nog eens goed geregeld en hij bood goede service. Zoals van te voren samen de locaties bekijken en we konden ons fotoboek zo laten maken als we dat zelf wilden. Als er een foto anders in het boek moest komen, geen probleem! Simon regelt het allemaal en het resultaat is ook helemaal geweldig! Het regent complimenten als wij trots ons fotoboek showen.
Kortom hij draagt bij aan een mooie geslaagde dag en geeft je iets moois om nog jaren in terug te kijken. We zouden hem aan iedereen aanbevelen!

Nogmaals bedankt Simon!

Patricia & Marcel - Nijmegen

mark&karin

Mark & Karin
Culemborg

Voordat wij de datum gingen prikken van onze trouwdag hadden we de locatie en de band geregeld, nu nog een fotograag! Mijn zusje had met Simon op een bruidsbeurs gestaan, ze zei dat het een erg leuke man is. We hebben contact opgenomen met Simon en hij heeft bij ons thuis zijn fotoboeken laten zien. Dit was gelijk al erg gezellig en het voelde goed, zijn foto boeken zijn erg mooi. Onze datum is 27 april 2012 geworden!
Iedereen die ons fotoboek ziet vind hem super, nog nooit zoiets mooi’s gezien. Voor onze ouders hebben we ons fotoboek in het klein kado gedaan. Die waren helemaal trots en het boekje ging overal mee naar toe.
Onze trouwdag was helemaal geweldig en lekker ontspannen en daar heeft Simon zeker aan mee gewerkt, helmaal top! Bedankt!

 

Karin & Mark - Culemborg

bruidsfotograaf delft

Laura & Rob
Delft

Zomaar ineens word je droom werkelijkheid. Je wordt ten huwelijk gevraagd. Van af dat moment wil je samen maar één ding: “deze bijzondere gebeurtenis de mooiste dag van je leven laten worden”.
Aangezien deze dag helaas niet eeuwig voort duurt, wil je de herinnering hieraan zo tastbaar mogelijk houden. Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe goed Simon onze dag en zelfs onze gevoelens, voor eeuwig vast heeft weten te leggen in een prachtig trouwalbum.

Tijdens onze trouwdag hebben we enorm genoten van Simon zijn aanwezigheid. Het is geweldig om een vakman zo aan het werk te zien. Ongelooflijk hoe iemand zo één kan zijn met een camera. Voordat je het in de gaten hebt zijn de mooiste foto’s al gemaakt en ieder intiem moment vastgelegd. Simon heeft hierbij ook nog eens de gave om je jezelf geheel op je gemak te laten voelen voor de camera. Verder beschikt deze energieke fotograaf over een enorme dosis humor, een oog voor unieke achtergronden en is hem werkelijk waar niets te veel.
Zo ook was Simon bereid om zijn vakantie te onderbreken om als verrassing op mijn vrijgezellenfeest een fotoshoot op het strand te verzorgen.

Lieve Simon, bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt, je bent een kanjer!”

 

Laura & Rob - Delft

Bruidsfotografie bruidsfotograaf Oosterbeek

Rijk & Ilse
Oosterbeek

fotograaf arnhem oosterbeek bruidsfotografie

Aktie foto met de kids van bruidspaar

Na bijna 5 jaar samen, waarvan 2 jaar samen gewoond te hebben, ging Rijk onverwachts op z’n knie. Het moest dan ook maar snel gebeuren en binnen 3 maanden moest het dan maar ook geregeld worden. Dat lukte. Alles geregeld, locatie, oude auto, kaartjes, adressen en ook de fotograaf. Op het laatste moment kregen we te horen dat de fotograaf niet kon. Snel zoeken en rondvragen. Een collega gaat in juli trouwen en heeft alles al geregeld. Bij een bezoekje wordt er tussen neus en lippen door gevraagd welke fotograaf ze hebben. Een hele leuke wordt er direct en zonder enige twijfel beantwoord. Z’n site is www.photos4ever.nl, kijk daar maar eens. Zo gezegd zo gedaan. We sturen om 21:55uur nog een mailtje of hij nog tijd heeft op zo’n korte termijn, na 5 minuten gaat de telefoon. Simon, ja ik heb toevallig nog tijd is het antwoord en een afspraak is zo geregeld. De kennismaking was al te gezellig. Simon weet precies hoe hij mensen moet benaderen.
Dan de dag.
Simon was ruim op tijd. Zodra hij binnen kwam begon hij al te schieten. Een bakkie en een grap bewondering en de compliment. De toon en gezelligheid was dan ook snel gezet.
Wij hebben 3 zoons. Ilse een zoon (6) en Rijk 2 zonen van 9 en 10. Natuurlijk is zo’n dag voor zulke knapen niet altijd even makkelijk. Laten we zeggen dat ze al een aardig rugzakje hebben. Vooral de twee oudste. Papa gaat trouwen met Ilse. Laten we wel even duidelijk maken dat ze allemaal even gek op elkaar zijn maar …… ’t blijft een moeilijk moment.
We hebben er allemaal zin in. Foto’s maken in het park met een picknick, de bruiloft, de receptie en dan lekker BBQen. Tot het moment daar was. De jongst van Rijk (9) knapte en wilde niks meer. Simon probeerde hem nog met allerlei manieren af te leiden maar niks mocht baten. Dikke tranen en boosheid overmeesterde de knul, ontroostbaar. Maar Simon is niet zo maar uit het veld geslagen. Simon heeft meerdere camera’s bij zich en drukt de zeer verdrietige jongen een camera in z’n handen. Zo en jij gaat me vandaag helpen wordt er heel gemakkelijk gezegd. Jij mag ook foto’s maken. Maar als hij ‘m nou laat… voordat we uitgesproken zijn heeft Simon al z’n antwoord. Ik ben toch verzekerd. Tegen zo’n kop en antwoord heb je geen weerwoord. De knaap heeft, net als ons, de dag van z’n leven gehad. Zo’n mooie camera en dan overal foto’s van mogen maken. Dat was niet het enige. Simon vindt alles best. Hij kruip, ligt, staat op z’n kop, desnoods in de modder, ’t interesseert ‘m allemaal niks. Als het maar goed is. Zelfs tijdens de foto’s maken lagen er 3 kinderen op z’n rug hij vind alles goed.
Op deze manier weet Simon een stempel op je bruiloft te zetten. Maar dan wel een positieve zin. Zo gezellig en ontspannen als alles verlopen is. ONBESCHRIJFELIJK.
Simon is dan ook wel iemand die van gezelligheid houd, en als het dan gezellig is dan…… Ontdek dat zelf maar.
Simon. Hoe kunnen we je bedanken dat je ONZE dag zo fantastisch gemaakt hebt. Jouw humor gezelligheid en gastvrijheid is geweldig.
Laten we eerlijk zijn, welke fotograaf zou zoiets doen. Voor ons geldt natuurlijk ook als de kinderen het goed naar hun zin hebben dan hebben wij dat ook.
Natuurlijk waren de resultaten (1031 foto’s) ook bijzonder mooi (ja ook die van onze zoon)
Simon… Hoe zeg je zoiets….. je bent gewoon SUPER.”

We treffen je ongetwijfeld weer.

 

Ilse & Rijk - Oosterbeek

Fotograaf Arnhem

Stan & Marjolein
Arnhem

Wij hadden via de huwelijksgids een aantal fotografen aangeschreven. Heel snel kregen wij een reactie van Simon; hij wilde graag langs komen met zijn eigen werk. Meteen inplannen maar!
Die avond hebben we veel gezien, erg mooie foto’s, een geweldige bewerking en veel gepraat (over vanalles en nog wat). We hebben nog even gewacht op de andere ‘offertes’, maar Simon bleef in ons achterhoofd. Net als met trouwkleding: een echt JA-moment, hem willen we hebben!
Daarna hebben we Simon laten weten dat wij hem graag wilde hebben voor onze fotoreportage. Niet alleen om zijn werk, maar zeker ook omdat wij ons heel vrij bij hem voelden. En dat maakt het schieten van de foto’s toch net wat makkelijker en spontaner!

De dag zelf was uit de kunst. De mooiste bruiloft die wij ooit hebben meegemaakt (maar dat
zal iedereen zeggen)!!! Het weer zat mee, dus we konden buiten trouwen. De fotoreportage was gezellig en gelukkig ook vrij ‘los/spontaan’ geworden. Vanwege het ceremoniële tenue wat Stan aan had was dit voor ons een groot pluspunt, we wilden zeker geen staatsieportretten in ons album! En dat is zeker gelukt!
Nu hebben we een geweldig album, we zijn er erg trots op. En nog leuker: niemand kende het albumconcept, de bewerking dat het over meerdere pagina’s doorloopt. Dus niet alleen wij, maar iedereen die het ziet vindt het een uniek en prachtig album. Dat maakt het voor ons nog leuker. Na weer uitgebreid de dag opgehaald te hebben met Simon tijdens het afleveren van het album, hebben we ook afscheid mogen nemen van Simon.
We zijn nog steeds heel erg blij met onze keuze en raden het iedereen aan! Want je hebt echt een hele leuke dag en een heel mooi album en dat laatste is iets wat er nog vaak bij gepakt zal worden.

Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens met een andere foto-shoot.

 

Marjolein & Stan - Arnhem

Fotograaf Kerdriel Bruidsfotografie

Mariek & Gian
Kerkdriel

Na lang zoeken naar de perfecte fotograaf was daar eindelijk Simon. Gelukkig schrok onze wens over ‘alles behalve groen’ op de foto’s hem niet af. Een rondleiding door ons koelcomplex leidde tot enthousiaste uitroepen over gele deuren, lichtval op zolder en de mogelijkheden van een roestende zeecontainer. We hebben vervolgens veel lol gehad bij de proeffotosessie om onze “aparte” fotolocatie te testen. Ook onze trouwdag op 22 november 2008 was een succes. Simon ging volledig op in de groep en heeft daardoor onopgemerkt erg mooie foto’s gemaakt. Er werd later zelfs gevraagd bij welk deel van de familie hij hoorde…
De foto’s en het boek zijn nog mooier geworden dan we hadden kunnen wensen. Alle herinneringen aan deze dag komen terug als we door het boek bladeren. En de grote achtergrondfoto’s geven zeker een extra dimensie aan het boek. Ook de ouderboekjes (goede tip van Simon) zijn erg in de smaak gevallen bij de ouders en oma’s. Mocht een twijfelend bruidspaar dit lezen… niet twijfelen maar bellen voor een afspraak! Je krijgt er geen spijt van!”

 

Marieke & Gian - Kerkdriel

Bruidsofotograaf Veenendaal

Annet & Thijs
Veenendaal

Toen wij op zoek waren naar een fotograaf voor onze bruiloft op 09-09-2009, kwamen we toevallig op de site van simon terecht.
Na wat email-contact volgde een afspraak bij ons thuis. Het klikte meteen! we hebben een super gezellige (lange) avond gehad. het was echt alsof hij al jaren bevriend was met ons…! Wij hoefden er niet lang over na te denken, en wilden Simon graag als fotograaf!
Een aantal weken voor de bruiloft weer een avondje ingepland om alles definitief door te spreken. je raad het al; weer een geweldige avond gehad! Toen eindelijk onze grote dag was aangebroken begonnen we al vroeg met het maken van de reportage. Het was echt te gek! we hebben er beiden van genoten, geen moment het idee gehad dat we met een ‘fotograaf’ op pad waren. We hebben mega veel lol gehad, en de tijd ging veel te snel om. Ook kregen we veel positieve reactie’s van familie en vrienden over Simon.
een dag na onze bruiloft zijn we wéér op pad gegaan, om nog wat foto’s te maken op het strand. (we hadden daar op de dag zelf geen tijd voor) We hadden voor de bruiloft erover gesproken om een zgn trash-the-dress shoot te doen. Maar eigenlijk had ik (Annet) het al uit m’n hoofd gezet, het leek me zo zonde van de jurk! Maar Simon wist mij op een geweldige manier te overtuigen, en heb het uiteindelijk toch gedaan. Iets waar ik geen moment spijt van heb gehad! Het weekend na de bruiloft stonden de foto’s al online, en hebben we ze tijdens onze huwelijksreis al bekeken. Toen eindelijk dan het eindresultaat daar was, waren we er zo ontzettend blij mee! En we kijken er nog steeds met veel plezier in terug. Kortom, twijfel geen moment om met Simon in zee te gaan! je krijgt er zeker geen spijt van!!”

 

Annet & Thijs - Veenendaal

Bruidsfotograaf fotograaf tiel neerijnen geldermalsen

Dennis & Gennifer
Tiel

Ik zag een stralend bruidspaar met hun familie op trappen van de Barbara Kerk in Culemborg, klaar voor de foto, en in eens beginnen ze hard te schateren naar de fotograaf. Gezellig! En ja hoor, daar stond Simon Meindertsma. Het was heerlijk om dit tafereel te zien, want we hadden hem pas geboekt voor onze eigen bruiloft. Het bekende verhaaltje: Bruidsbeurs Rivierenland gevolgd door een afspraak en KLIK, we wisten dat Simon de juiste fotograaf voor ons was. Kwaliteit, passie, perfectionistisch, creatief en vooral ontzettend veel lol in zijn werk. Hij stelt je op zijn gemak en lachen gaat vanzelf wanneer je bij hem bent. Je bent niet met een fotograaf op stap, maar met een vriend die toevallig geweldig kan fotograferen. Hij zoekt zijn grenzen op (liggend op hete asfalt toen het 30 graden was) en doet er alles aan om deze speciale dag naar je eigen wensen perfect vast te leggen.
Hij heeft een fantastische indruk achter gelaten bij onze familie en vrienden, zij weten voortaan bij welke fotograaf ze kunnen aankloppen. De foto’s en vooral het album konden we ons niet beter voorstellen. Hij heeft aan onze verwachtingen voldaan met nog wat schepjes erbovenop! “

 

Gennifer & Dennis - Tiel

Fotograaf Ommen Bruidsfotograaf

Wendy & Raymond
Ommen

Trouwen! Het is één van de mooiste dagen van je leven! En wat is er dan mooier dan om die mooiste dag te laten vast leggen in een schitterend boek. Zodat je elke keer weer op een regenachtige dag in dat trouwalbum kan gaan zitten bladeren en weer die mooie herinneringen aan een fantastische dag kan herbeleven! Het is fantastisch dat Simon voor ons dat prachtige album heeft gemaakt. Tijdens het kennismakings gesprek hebben we het over van alles en nog wat gehad, behalve over wat voor foto’s we wilden. Het was voor ons ook al snel duidelijk: we voelden ons bij Simon op ons gemak. En dat is toch erg belangrijk! Als je namelijk een klik hebt met je fotograaf, dan sta je ook ontspannen op de foto’s. We konden zelf aangeven wat ons leuk leek, maar Simon kwam ook zelf met ideeen voor de foto’s, zelfs waar hij achteraf spijt van had omdat hij hoog op een ladder moest gaan staan voor een foto van boven af. Daardoor werd de reportage echt een leuke en prettige ervaring. De dag was schitterend en dat zien we nu ook aan het fotoalbum! Wij zouden tegen iedereen willen zeggen die gaat trouwen en nog twijfelt, nodig Simon gewoon eens uit!

Wendy & Raymon - Ommen

Bruidsfotografie achterveld veenendaal

Marianne & Erwin
Achterveld

Een goede fotograaf vinden is niet makkelijk. Na het zien van de website van Photos4ever en het lezen van de enthousiaste reacties van bruidsparen was onze keuze snel gemaakt. Simon heeft onze trouwdag met zijn foto’s op een prachtige manier vastgelegd. Door zijn enthousiaste karakter weet hij je snel op je gemak te stellen. Hij staat open voor alle ideeen en neemt echt de tijd voor je. Dit resulteerde bij ons in een prachtig album, met oog voor detail. Simon, bedankt!”

 

Marianne & Erwin - Achterberg

fotograaf tiel bruidsfotografie

Daniel & Lisette
Tiel

Wij hebben Simon ontmoet tijdens de trouwdag van onze vrienden Sander en Petra. Hij deed het zo leuk!! Hij stelde iedereen op zijn gemak en houdt van een geintje. Daarom hebben we Simon gebeld en gevraagd om op 11 september 2009 tijdens onze trouwdag te fotograferen. Het was echt super!! Als je dan nog geen model bent, nou dan ben je dat op je trouwdag wel. Hij zet je echt overal neer en in elke positie. Hij haalt het mooiste in je naar buiten!!! Echt een aanrader. Hij zet de boel op zijn kop!! En dan uiteindelijk de foto’s. Oh wat zijn die geweldig. Wij hebben de foto’s digitaal en er is een heel mooi boek van gemaakt. Het boek staat op onze schouw en is al regelmatig open gegaan. Ontzettend veel goede reacties gehad op de foto’s en het fotoboek. Geweldige fotograaf!!”

 

Lisette & Daniel - Tiel

bruidsfotograaf tiel

Diana & Gerrit
Tiel


Na een korte zoektocht naar een fotograaf kwamen we bij Simon (photos4ever) uit.
Na een aantal keer e-mail contact te hebben gehad hebben we maar eens een afspraak gemaakt.
Van af het eerste moment klikte het ook tussen ons, het was ook heel gezellig hij was er om 8 uur en ging pas laat weg.
Na maanden wachten was het eindelijk zover de trouwdag.
Hij was al vroeg aanwezig en we waren allemaal lekker ontspannen.Toen was het zover we gingen foto’s maken.
We hebben zoveel lol gehad met de foto’s maken! Want er waren meer mensen aanwezig bij de reportage en onze grote trots onze zoon.
Simon ging er gewoon super mee om was niet bang voor vieze kleding en of schoenen haha.
Hij verzon gewoon hele leuke, gekke en spontane dingen.
We hebben zo’n mooie dag gehad met Simon en het eind resultaat is ook echt super super gaaf .We hebben er geen andere woorden voor.
We kunnen echt iedereen Simon en photos4ever aan raden dan weet je zeker dat het goed komt en hoef je nergens over in te zitten.”

 

Diana & Gerrit - Tiel

Bruidsfotografie Amersfoort

Lena & Rob
Amersfoort


28 augustus 2008” was voor ons de grote dag van het Nederlands – Russische bruiloftsfeest! Dit is een zeer geslaagde dag geworden, mede dankzij de inzet van Simon. Wij hebben erg veel gelachen op deze dag en Simon wist zich wel raad met zowel de Nederlandse als Russische gasten. Naast de creativiteit en persoonlijke aanpak van Simon, hadden wij zelf veel aanvullende wensen die hij keurig heeft verwerkt om ons fotoalbum het sprookje van onze dag te kunnen laten navertellen. Het resultaat overtrefde onze verwachtingen, het is een prachtig album geworden! Elke pagina is uniek met kwalitatief zeer mooie foto’s. Van onze familie en vrienden ontvangen wij veel complimenten. Simon, wij willen je enorm bedanken voor je inzet en een zeer bijzonder resultaat.”

 

Lena & Rob - Amersfoort

bruidsfotograaf capelle ad ijsel rotterdam

Sonja & Maarten
Capelle ad IJsel

Als jullie nu op de site van Simon zijn aangekomen en alle ervaringen aan het doorlezen zijn, houdt dit waarschijnlijk in dat jullie jezelf aan het voorbereiden zijn op een van de mooiste dagen van jullie leven samen. Mogelijk heb je al gemerkt dat de voorbereiding van een dergelijke dag alles behalve een wandelingetje in de lentezon is. Zo word je regelmatig geconfronteerd met goed bedoeld maar vaak nodeloos advies. Wij hebben echter een van de adviezen die wij toen kregen wel ter harte genomen. En dat was de raad om vooral niet de neef van de beste vriend van je collega uit te nodigen omdat hij toevallig een mooie EOS bezit. Tenslotte beschouwd iedereen zijn fotoalbum als de meest tastbare en dierbare herinnering aan die ene dag. Dus dat moet gewoon goed zijn. Zodoende hebben wij diverse fotografen bezocht en albums bekeken.
Waarom kozen wij voor Simon? In de eerste plaats omdat bij Simon, in ieder album wat hij liet zien, er minimaal 1 “wauw!” foto in zat. Alle fotografen verstaan hun vak, maar Simon heeft naar ons idee net dat ene beetje meer. In de tweede plaats werd hij onze fotograaf omdat het een gezellige gozer is. Ook dat is belangrijk voor een belangrijke dag zoals je bruiloft. We hebben echt om en met Simon kunnen lachen. We hebben een prachtige mooie dag beleeft op Landgoed Rhederoord.
Uiteindelijk was de dag een enorm succes en is ons album een prachtig stukje vakmanschap geworden, welke wij graag aan mensen laten zien en regelmatig zelf nog even inkijken.”

 

Sonja & Maarten - Capelle ad IJsel

Bruidsfotograaf Vianen

Marco & Suzanne
Vianen

Op een echte regenachtige Hollandse 23 januari 2009 zijn wij getrouwd. Ook wij zochten dé fotograaf die deze dag voor ons perfect zou kunnen vastleggen. Als enthousiast hobby fotograaf waren wij kritisch in onze keuze. Via Bruidsfoto Award kwamen we uit bij Simon. Zijn eigentijdse stijl en oog voor compositie trok onze interesse en een bezoek bij hem thuis was snel geregeld. Ondanks de regen is het hem toch gelukt bijzondere en vooral mooie foto’s te maken, die prachtig zijn verwerkt in ons trouwalbum, welke we geheel naar onze stijl en fotowensen hebben kunnen samenstellen. Wij zullen Simon altijd herinneren als enthousiast, kundig, spontaan en altijd vrolijk. Simon, bedankt voor jouw onmisbare bijdrage aan onze dag! “

Suzanne & Marco - Vianen

Trowfotograaf Veenendaal

Claudia & Marcel
Veenendaal

Op zoek naar ideëen voor onze bruiloft besloten we om naar de Bruidsbeurs Rivierenland te gaan in Echteld. Daar kwamen we ook Simon tegen. We waren erg onder de indruk van zijn fotoalbums, maar het was te druk in kasteel Weijenburg om er even rustig over te praten, dus besloten we om Simon uit te nodigen bij ons thuis. Wat een enthousiasme neemt hij mee je woonkamer in en vol passie verteld hij over zijn werk. Het klikte meteen tussen ons. We waren er dan ook snel over uit dat hij de foto’s mocht gaan maken op deze voor ons zo bijzondere dag.
Hij heeft ook een goede indruk achtergelaten op onze gasten, iedereen heeft het nog over hem. En er zijn zelfs al een aantal stellen die Simon inmiddels ook de foto’s gaan laten maken op hun bruiloft! Nou dat zegt genoeg lijkt me…
Simon nogmaals bedankt voor het prachtige fotoalbum dat je voor ons hebt gemaakt!”

Claudia & Marcel - Veenendaal

Trouwfotograaf Wageningen

Martijn & Margriet
Wageningen


Wij hebben Simon bij de trouwdag van Mark & Janneke (zie verder hieronder) ontmoet. En daar heeft hij toen al een goede indruk achter gelaten. Bij de zoektocht naar een fotograaf was een gesprek bij ons thuis snel geregeld en verliep zodanig positief dat de keuze snel gemaakt was. De vraag om moderne foto’s, terwijl we op een klassieke locatie (Kasteel Doorwerth) zouden trouwen, was ook geen probleem. Op de dag zelf, een prachtige zonnige dag, werd de fotosessie een klein feestje op zich. We hebben er enorm plezier aan beleefd en dat is op zijn foto’s terug te zien. Simon blijft ten allen tijde motiverend, vrolijk en professioneel (zelfs als het bruidspaar erg perfectionistisch is over de opmaak van het fotoalbum. 😉 ). Simon is de man om een een prachtige, blijvende herinnering aan je trouwdag te verzorgen.”

Margriet & Martijn - Wageningen

Bruidsfotograaf Ochten

Gijsbert & Janneke
Ochten

Onze bruiloft is al even achter de rug, het was op 6 maart 2009. Een koude dag met erg veel wind. Maar voor ons was het weer mooier dan ooit. We hebben de foto’s grotendeels binnen gemaakt, Simon wist dit geweldig te doen, enthousiast als hij was over de locatie Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Hij gaf ons vooral veel zelfverzekerdheid toen we nog wat onwennig waren en het poseren ons nog vreemd was.
We hebben later pas beseft hoe ongelofelijk belangrijk de keuze van een fotograaf is! De gehele dag is hij degene met wie je het meeste contact hebt! Tijdens de fotosessie, het maken van de bedankjes, de familiefoto’s, het dineren, hij was er overal bij, en vooral telkens die leuke momenten heeft Simon nooit gemist! Een traan, een lach, even gek doen, het is allemaal vast gelegd. Het digitale album is fantastisch en boven onze verwachting. Het was leuk dat we zelf mee konden beslissen wat er in het album kwam.
Simon heeft aan alles veel tijd besteed, bezoeken aan huis als kennismaking en met het assortiment, samen van te voren bekijken van verschillende fotolocaties, vooruit een vormgeving bedenken voor het bedankkaartje, na het trouwen telefonisch contact en opnieuw 2 bezoeken aan huis met als laatste het eindresultaat: Het album! Kortom: Twijfelen hoeft niet wanneer je Photos4ever bezoekt!”

Jannieke & Gijsbert - Ochten

Trouwfotograaf Wageningen / Ede

Mark & Janneke
Wageningen

Onze bruiloft is een zeer geslaagde dag geworden. Mede dankzij de professionele en toch vrolijke inbreng van jou, Simon. De voorbereidingen waren al gezellig en op de dag zelf heb je ons helemaal op ons gemak weten te krijgen, waardoor wij ontspannen en vrolijk op de foto’s staan. We hadden echt niet verwacht dat iemand in staat was zulke mooie plaatjes van ons te maken. Het album is ook erg goed in elkaar gezet. Al met al een zeer geslaagd resultaat en wij zullen je aan iedereen aanbevelen. Simon, bedankt!”

Janneke & Mark - Wageningen

Trouwfotograaf Tiel

Mario & Sylvia
Tiel

Wat een fantastische dag was 19 september 2008!! Stralend mooi weer en alles verliep op rolletjes. Mede dankzij de geweldige inspanningen van onze fotograaf Simon. En dan te bedenken dat we er in eerste instantie helemaal geen fotograaf bij wilden hebben. Wat een spijt zouden we daar van hebben gehad!! Vanaf het eerste mailtje tot aan het fotoboek was echt alles perfect geregeld. Vol humor en met speels gemak bracht hij ons in de juiste stemming voor de fantastische reportage. En wauw, wat zijn het mooie foto’s geworden en wat een complimenten hebben we ervoor mogen ontvangen! We zijn echt super blij dat we jou als fotograaf op onze bruiloft hadden!!”

Sylvia & Mario - Tiel

Bruidsofotgraaf Tiel en Zoelen

Sander & Petra
Zoelen

29 augustus 2008 zijn wij getrouwd. Wij hebben een fantastische dag gehad, zelfs het weer werkte mee! De foto’s zijn erg mooi geworden. Het enthousiasme en de creativiteit waarmee Simon fotografeert, maakt het poseren een stuk gemakkelijker! Ook de gasten weet hij goed op hun gemak te stellen voor een foto. Vlot na de bruiloft konden we de foto’s online bekijken, wat bij onze nieuwsgierigheid goed van pas kwam! Het uiteindelijke resultaat is helemaal super geworden; we krijgen veel complimenten over de foto’s en het boek! Simon, bedankt voor je inzet”

Petra & Sander - Tiel

Trouwfotograaf Culemborg

Sheilina & Bastian
Tiel

3 oktober 2008 is voor ons en voor onze naasten een onvergetelijke dag geworden! Dankzij het goede weer en onze fotograaf Simon zijn de foto’s prachtig geworden. Simon heeft ons gelijk in de juiste sfeer gebracht, waardoor we ontspannen en lachend op de foto’s staan.
Dit blijkt ook uit het album dat echt fantastisch is geworden, Simon bedankt! Je hebt er weer twee tevreden klanten bij, we zullen je zeker promoten bij andere potentiele klanten….”

Sheilina & Bastian - Tiel

bruidsfotograaf ophemert tiel

Wendy & Daniel
Ophemert

Wat een onvergetelijke dag was 1 augustus 2008!
Niet in de laatste plaats door het geweldige fotowerk dat door Simon is gemaakt.
Net even anders, precies de goede sfeer te pakken.
De spontaniteit en de ontspannenheid waarmee Simon zich door de dag heen beweegt is zeker ook door onze gasten als erg prettig en natuurlijk ervaren.
Plan op je trouwdag dus gerust ruim de tijd om een minstens zo mooie reportage als die je op de website kunt vinden te laten maken.”
Wij wensen jullie een hele fijne en stralende dag toe.

Wendy & Daniel - Ophemert

bruidsofotograaf tiel

Rob & Annalies
Tiel

Met één woord GE-WEL-DIG! Deze overgetelijke dag is zo mooi vastgelegd door Simon, en dan dat mooie dikke fotoalbum wat hij ons kwam brengen was helemaal superrr gaaf!

Wij zijn heel erg blij, dat wij jou hebben gevonden als fotograaf..

Annalies & Rob - Tiel

Trouwfotograaf Vlijmen Vught

Sarah & Richars
Vlijmen

Onze dag met Simon was verrassend leuk en onze samenwerking verliep van heel intens tot geheel onopvallend. Het meest aanwezig was hij bij de fotoshoot in het Vughtse park, waar hij ons op ons gemak stelde (wat erg moeilijk was) en natuurlijk erg aan het lachen maakte. Ook de grote groepsfoto was een leuke uitdaging en verliep met veel plezier en gemak. De rest van onze fantastische avond is hij druk bezig geweest en het resultaat hebben we later mooi uitgewerkt teruggezien op DVD en in ons trouwboek wat hij met veel zorg heeft gemaakt. We hebben ons trouwboek vaak meegenomen naar vrienden en familie en kijken er zelf telkens met plezier in terug.”

Sarah & Richard - Vlijmen

trouwfotograaf neerijnen tiel

Martijn & Claudia
Kapel Avezaath

6 september 2008 was onze grote dag! Mede dankzij Simon, het mooie weer en onszelf zijn de foto’s schitterend geworden!
Simon had veel leuke ideeen maar stond ook open voor ideeen die wij zelf hadden, dit maakte de reportage tot een schitterend trouwalbum. Ook de reacties op ons mooie album zijn echt geweldig.. Wij zullen Simon dan zeker aanprijzen als DE fotograaf voor een onvergetelijke dag!”

Claudia & Martijn - Kapel-Avezaath

Trouwfotograaf regio gelderland

Martine & Jan
Appingedam

Wij zijn getrouwd in december, en jammer genoeg was het weer niet zo goed.
Gelukkig heeft Simon aan alles gedacht en hebben we prachtige herinneringen gekregen aan een heel erg bijzondere dag.
Ook super handig dat alle familie en vrienden
al zo snel de foto’s op internet konden bekijken. Bedankt!!!

Martine & Jan - Appingedam

bruidsfotograaf capelle ad ijsel trouwfotograaf

Marije & Pieter
Capelle ad IJsel

Op 08-05-2008 zijn wij getrouwd! Een mooie dag met lekker weer.
Wij hebben een goede keus gemaakt om Simon als fotograaf te kiezen voor deze dag.
Vanaf het eerste contact voor onze trouwdag bij ons thuis, tot het laatste contact na onze trouwdag, hebben we ons bij hem op ons gemak gevoeld.
We hebben de flexibiliteit van Simon erg gewaardeerd, want hierdoor was het voor ons mogelijk om de bedankfoto op tijd te krijgen en konden we nog extra foto’s met onze oma maken.
Ook onze families waren erg te spreken over de fotograaf, en dat hij kwaliteit levert kunnen we nu nog elke dag zien in het super mooie en dikke album waarin ook aan onze wensen gedacht is!”

Simon super bedankt!

Marije & Pieter - Capelle ad IJsel

trouwfotograaf opheusden

Kees & Trijnie
Opheusden

Onze trouwdag 27-03-2009 was een geweldige dag, maar zonder professionele fotograaf is zo’n belangrijke dag niet compleet. Wij kwamen via de bruidsbeurs rivierenland met Simon in gesprek en na 2 gezellige avonden om alles door te nemen was hij op onze bruiloft aanwezig.
Simon is een gezellige fotograaf en wij hebben veel plezier gehad die ochtend met foto’s maken. Met veel iedeeën maakte hij leuke foto’s.
Het fotoalbum zegt al genoeg, het is een schitterend album. Wij raaden hem dan ook iedereen aan.

Wij kunnen alleen maar zeggen” “Bel naar simon en je dag is compleet!”

Trijnie & Kees - Dodewaard

Yes!! Na het lezen van al deze mooie verhalen willen wij ook!

Trouwfotograaf regio gelderland

Martine & Jan
Appingedam

Wij zijn getrouwd in december, en jammer genoeg was het weer niet zo goed.
Gelukkig heeft Simon aan alles gedacht en hebben we prachtige herinneringen gekregen aan een heel erg bijzondere dag.
Ook super handig dat alle familie en vrienden
al zo snel de foto’s op internet konden bekijken. Bedankt!!!

Martine & Jan - Appingedam

Open chat
1
Hi! Heb je een vraag? Stel hem gerust!