Wat kost nou trouwen met mij erbij

De kostenpost in jullie begroting

Bruidsreportages vanaf voorbereiding t/m feest (8:30u tot 22:30u) vastgelegd vanaf  € 2295,00
Inclusief:  slideshow, online fotogalerij, 20×20 album met 30 pagina’s én alle digitale fotobestanden in hoge resolutie.

Upgrades zijn mogelijk met 25×25, 30×30 en 35×35 albums
Reportage zonder album? Informeer naar de mogelijkheden.

Mochten jullie andere wensen hebben mbt tot bovenstaande dan hoor ik dat graag!

Videobellen is helemaal te gek en werkt prima voor mij en bruidsparen. We helpen daarmee o.a. het mileu door de auto ritten uit te sparen.  Er is veel mogelijk, dus is het prettig om met elkaar een afspraak te maken om alle wensen eens op een rijtje te zetten.
Ik hoor graag hoe jullie grote dag eruit gaat zien!

Maak een geheel vrijblijvende Zoom afspraak meestal spreek ik rond 19:00 of 20:00 maar overdag kan ook.

 

MaDiWo  &  Winter bruiloft

Trouwen jullie op maandag, dinsdag, woensdag?
Of trouwen jullie in de maanden november t/m februari?
Informeer dan naar de aantrekkelijke tarieven.

 

Wat krijgen jullie allemaal?

Jullie krijgen bij een trouwreportage altijd het volgende:

  • Kennismakingsgesprek via Zoom om alles te vragen en om t ehoren hoe jullie toffe dag eruit gaat zien.
  • Vervolg gesprek om alles nog eens door te nemen voor jullie grote dag.
  • Binnen 1 week ontvangen jullie een super coole slideshow.
  • Binnen 1 week ontvangen jullie een super toffe foto galerij.
  • Vanuit de foto galerij zijn de foto’s in hoge resolutie te downloaden zonder watermerk!
  • Jullie bruiloft door mijzelf vastgelegd.

Trouwalbums

Er word veel tijd en aandacht gestoken in het maken van een mooi trouwalbum. Om het album zo mooi mogelijk en naar jullie wens te maken, krijgen jullie de mogelijkheid inspraak te hebben na het eerste concept.

Twee maanden na jullie trouwdatum is het album GEGARANDEERD klaar!

Per mail ontvangen jullie een concept die jullie online kunnen doorbladeren en waar eventuele feedback op gegeven kan worden. Na het verwerken van de feedback ontvangen jullie weer een nieuw concept.

Interesse? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op!

Vragen over bijvoorbeeld beschikbaarheid, fotostylen of wat anders?

Uitstekend
Gebaseerd op 51 recensies
Vivienne van Leeuwen
Vivienne van Leeuwen
2023-02-26
Wij hadden geen betere keuze kunnen maken dan Simon als fotograaf in de arm te nemen voor onze bruiloft op Kasteel Wijenburg. Hij zorgde voor een heel goede sfeer en voor fantastische foto’s. Simons positieve energie heeft echt bijgedragen aan een ontspannen en gezellige sfeer op de dag. Zo zeer zelfs dat gasten ons achteraf vertelden dat ze Simon zo’n leuke man vonden. Hij heeft een goed gevoel voor humor en voelde ons goed aan. Hierdoor hebben we echt gelachen tijdens de fotoshoot. Simon was er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat (22.30 uur) en voelde alsof hij één van de genodigden was. Van begin tot eind was alles super. We hadden ons geen betere en leukere fotograaf kunnen wensen.
Peter van Eck
Peter van Eck
2023-02-23
Simon is echt een geweldige fotograaf en een geweldig persoon! Wij hebben onwijs mooie foto's overgehouden aan onze mooiste dag van ons leven. Simon heeft daar zeker een rol ingespeeld, en hij voelde als one of the guys de gehele dag. Onze gasten waren ook erg te spreken over Simon, dus niets anders dan lof!! Simon denkt met je mee, luistert, support en fotografeert. Een beetje alles in 1 en heerlijk ontspannen, en dat is zo prettig als je zelf een relatief spannende dag beleefd!
Renée Straver
Renée Straver
2023-02-12
Simon Meindersma (Photos4ever) hadden wij als fotograaf op onze trouwdag. Wij waren direct in de ban van onze trouwlocatie Kasteel Wijenburg in Echteld op basis van de foto’s op hun website. Dit bleken foto’s te zijn die Simon had gemaakt. Dus logisch dat wij Simon benaderden. Een eerste kennismaking via teams die totaal niet ongemakkelijk was. Het was een hartstikke spontaan en gemakkelijk gesprek en dit is gelijk ook typerend voor Simon. Een maand voor onze trouwdag ontmoette wij elkaar fysiek op Kasteel Wijenburg. We spraken de dag en de eventuele locaties voor de foto’s door, omdat ik nogal van het plannen ben. Simon bleef er heel relaxed onder en het beste advies wat Simon mij gaf: ‘De planning op de dag zelf loslaten en gewoon genieten, anders ga je dat zien op de foto’s’. Vanaf het moment dat Simon binnen kwam op onze trouwdag bracht hij zoveel ontspannenheid, humor en spontaniteit met zich mee. Hij stelde zowel ons als bruidspaar als onze gasten op het gemak en bracht een lach op onze gezichten met zijn humor (en ja, dit was ook te zien op de foto’s). Het was een genot om Simon erbij te hebben op onze trouwdag. Hij is één van de hofleveranciers van Kasteel Wijenburg en dit is ook te merken, omdat hij precies weet wanneer en waar hij foto’s moet maken op locatie en dit is ook goed te zien aan zijn foto’s. De foto’s zijn PRACHTIG geworden en hebben ook de sfeer van de dag weten vast te leggen. Inmiddels heeft Simon al 30 Award-winning foto’s op zijn naam. Voor ons zijn de foto’s van onze trouwdag onbetaalbaar en velen Awards waard. Een aanrader dus voor alle bruidsparen. Hij is een topper!
Valleria Morelli
Valleria Morelli
2022-12-19
Simon is een ervaren fotograaf die onze bruiloft op een prachtige manier heeft vereeuwigd! Hij weet de mooie plekjes op Kasteel Wijenburg! Ook het fotoalbum is schitterend geworden en super snel geleverd! Bedankt Simon, ga vooral zo door! Groeten, Paco & Valleria
Ian Donker
Ian Donker
2022-11-24
Wij kwamen Simon tegen op Kasteel Wijenburg waar we een van zijn albums aan het bekijken waren. Vanaf moment 1 waren we enthousiast. De gesprekken die we met Simon hadden voelde fijn en vertrouwd, en het klikte goed! Op onze grote dag voelde Simon als een extra gast op de bruiloft. Hij is enthousiast en grappig! Al onze gasten vonden hem een gezellige toevoeging, zo gezellig zelfs dat je soms vergeet dat hij ook nog foto’s maakt.. 🙂 Maar juist die foto’s zijn geweldig! Niets dan lof over het werk dat Simon levert. Al een paar dagen na onze bruiloft kregen we de slideshow en we waren verbluft van het eindresultaat. De foto’s zijn zo waanzinnig mooi, echt alle 1023 foto’s waren stuk voor stuk geweldig. Simon hield rekening met onze wensen en wist alles perfect op beeld vast te leggen. Wij kijken nog dagelijks naar de foto’s van onze bruiloft en zijn enorm dankbaar voor de manier waarop Simon deze bijzondere dag heeft vastgelegd. Simon dankjewel!
Danielle Van Der Waal
Danielle Van Der Waal
2022-11-19
Simon is een fantastische trouwfotograaf die ons op de dag gerust stelde en veel sfeer gaf aan de dag. De foto's zijn echt prachtig geworden. Hij heeft zo veel oog voor details en alle foto's zijn fantastisch. Heel fijn is dat hij het preview filmpje heel snel deelt en de foto'sook super snel klaar zijn. Wij zijn heel blij dat hij onze trouwfotograaf was en zouden hem aan iedereen aanbevelen. Dankjewel Simon!
Mandy Van der horst
Mandy Van der horst
2022-10-23
Echt een aanrader! Simon is echt een aanwinst. Zulke mooie foto’s gekregen. Hoe hij alles ook aanpakt tijdens de bruiloft echt helemaal top!!! Zoek je een goede fotograaf zoek dan niet verder!
Anne-Wil van Lohuizen
Anne-Wil van Lohuizen
2022-10-17
5 sterren en niets minder! Simon is een geweldige toevoeging aan je bruiloft. Gepassioneerd, flexibel, fijn om mee te communiceren en natuurlijk de mooiste foto's. Het trouwalbum is ook echt prachtig geworden. De combi van professionaliteit en gezelligheid maakt hem een echte topfotograaf.
Roelof Koster
Roelof Koster
2022-08-21
Prachtige foto’s op een hele relaxte manier
Thieme Wels
Thieme Wels
2022-08-07
Simon is een gezellige fotograaf met veel humor, waardoor hij het ijs snel weet te breken. Hij zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelden met prachtige foto's als resultaat. De communicatie was vlot, hij dacht graag mee en levert echt kwaliteit. Ook ons trouwalbum is prachtig geworden én werd snel geleverd. We zijn enorm blij met het eindresultaat en kunnen hem dan ook echt aanbevelen!
Open chat
1
Hi! Heb je een vraag? Stel hem gerust!