Preferred bruidsfotograaf op Landgoed Rhederoord

Trouwen op Landgoed Rhederoord
Beste Trouwlocatie Dutch Wedding Awards 2015

 

Trouwen op een landgoed. Wie wil dat nou niet? Op deze geweldige mooie locatie midden in de bossen van de Steeg bevind zich een locatie die alles overtreft. Exotische bomen in het bos, twee locaties om buiten te trouwen. Personeel dat bevlogen en betrokken is bij bruidsparen, een heuse eigen biologische tuin en geweldige overnachtingskamers.

Als preferred bruidsfotograaf kom ik met regelmaat op Landgoed Rhederoord. De nauwe samenwerking met het management en de ontspannen sfeer samen met het personeel zorgt voor een geweldige wisselwerking.

Net zoals Landgoed Rhederoord is Photos4ever ook in het bezit van Keurmerk Trouwen. Wil je hier meer over lezen? Klik dan op deze link.

Hier vind je meer informatie over deze top trouwlocatie.

 

<style>.ss-embed-container-126030 {position:relative; padding-bottom:66.6%; height:0; overflow:hidden; max-width:100%} .ss-embed-container-126030 iframe {position:absolute; top:0;left:0; width:100%!important; height:100%!important;} </style><div class="ss-embed-container-126030"><iframe src="https://photos4evernl.smartslides.com/impressie-wedding-landgoed-rhederoord?pt=ed" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe></div>

Wedisson Award 2017 – Gemaakt op Landgoed Rhederoord

Het verhaal achter de foto:

Tijdens deze super gave bruiloft op het prachtige landgoed Rhederoord was er nog wat tijd over in de late namiddag om enkele mooie foto’s te maken. Ik nam ze mee naar het prachtige veld voor Rhederoord.

Nadat we twee stoelen aan weerszijden van het prikkeldraad had gezet, kon de bruid over het hek worden gedragen met haar mooie strakke jurk door haar liefhebbende man. De zon had een mooie laatste uur met zacht licht. Soms wil je een mooie foto van een sluier gedragen door de wind.

En dan is er de wet van Murphy: als je een zachte bries wilt, komt er niet één meer. Ik zat op de grond in het hoge gras wachtend op het moment dat maar niet kwam. Ik bleef door mijn 70-200-lens kijken en zag de geweldige connectie die deze twee mensen de hele dag hadden. En toen was er dat onverwachte briesje …

 

Interesse gewekt? Maak een vrijblijvende afspraak bij jullie thuis!

Open chat
1
Hi! Heb je een vraag? Stel hem gerust!