Aanbevolen fotograaf door Kasteel Wijenburg

De meest romantische locatie

Jullie hebben waarschijnlijk Kasteel Wijenburg als trouwlocatie gekozen.Kasteel Wijenburg biedt tal van mogelijkheden voor een romantische en speelse fotoreportage.Het idyllische Kasteel met haar authentieke uitstraling biedt plek om samen met jullie gezelschap een intieme en sfeervolle dag te beleven.

Reden genoeg om hier jullie onvergetelijke dag te beleven en te vieren.

Hebben jullie nog geen trouwlocatie? Neem dan eens contact op met Kasteel Wijenburg.  Bekijk hier de website.

Kasteel fotograaf

Ik ben op Kasteel Wijenburg een veel gevraagde fotograaf om deze dag professioneel vast te leggen.
Jullie vinden veel testimonials van bruidsparen die op Kasteel Wijenburg hun onvergetelijke dag hebben gevierd.

Door de jarenlange samenwerking met het Kasteel is geen plekje meer onbekend om zo het uiterste uit de fotoreportage te halen.

Neem eens een kijkje op foto’s hiernaast voor een kleine impressie in en rondom Kasteel Wijenburg.

Zijn jullie geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op!

Video Wedding Clip / SameDayEdit

Meer over frisse en vernieuwende manier van wedding videografie
kunnen jullie via deze link lezen en bekijken.

Gewonnen awards gemaakt op kasteel Wijenburg

Enthousiast geworden? Neem dan contact op!

Vragen over bijvoorbeeld beschikbaarheid, fotostylen of wat anders?

Uitstekend
Gebaseerd op 62 recensies
Annemieke Bolmer-Prins
Annemieke Bolmer-Prins
2023-09-04
Top fotograaf! We zijn 27 juli getrouwd op kasteel Wijenburg in Echteld. Simon hebben we daar de eerste keer ontmoet op een open route avond. Hij is een vriendelijk en enthousiast persoon en het klikte meteen met ons. De voorgeprekken via Teams verliepen fijn en op de dag zelf stelde Simon ons op ons gemak. Hij wist goed de weg in en rondom het kasteel, de foto's zijn prachtig geworden! De first look en familie foto's waren relaxt en gezellig. Tijdens de ceremonie en de verdere dag/avond was Simon vrolijk aanwezig en maakte leuke praatjes met de gasten. Een groot compliment voor Simon en door ons zeker aan te raden als fotograaf voor een huwelijk!
Marieke
Marieke
2023-08-20
Simon is echt een top fotograaf; ik zal hem iedereen aanraden! Wij zijn 10 juni 2023 getrouwd op kasteel Wijenburg, waar Simon al veel ervaring had. De voorgesprekken verliepen erg vlot en Simon kwam met goede ideeen. Op de dag zelf mengde Simon zich gemakkelijk tussen de gasten, waardoor we erg veel leuke spontante gasten foto's hebben. Ook zat hij echt te zoeken naar de leuke plekken om foto's te maken. Hij hield het licht in de gaten, gaf goede aanwijzingen en had zelfs een drone meegenomen (niets was te gek :D). Binnen een week hadden we veel foto's al binnen en na een aantal weken zelfs al de opzet van het trouwalbum. Het trouwalbum is goed aangekomen; we zijn hier echt superblij mee! Samengevat zijn we erg blij dat we voor Simon hebben gekozen! Groeten, Marieke en Luke
Marieke Snepvangers
Marieke Snepvangers
2023-08-18
Prachtige foto's geworden. Ziet echt wat mooi is qua hoek en speelt in op lichtinval. En ook niet geheel onbelangrijk: zeer prettige persoonlijkheid. Is aanwezig als je hem nodig hebt en mengt goed met je gasten. Bedankt Simon!
nicole leidekker
nicole leidekker
2023-08-07
We hebben Simon ontmoet op landgoed Rhederoord, en daar was vanaf het eerste moment een klik. We waren gelijk verkocht door zijn prachtige portfolio, foto’s en het leuke gesprek. Hij weet de juiste plekken en momenten te pakken. We zijn echt super blij met ons prachtige boek en foto’s! Simon is op een fijne manier aanwezig tijdens de dag. Hij was er wel, maar toch ook niet😉 We hadden ons geen betere, creatieve en professionele fotograaf kunnen wensen! Bedankt Simon!
Tim Jongerden
Tim Jongerden
2023-08-07
Uitstekende bruidsfotograaf. Als je nog op zoek bent naar een fotograaf, dan moet je voor Simon kiezen
Anton Klaassen
Anton Klaassen
2023-08-06
Een geweldige fotograaf maar bovenal een heel prettig persoon om de hele dag om ons heen gehad te mogen hebben grappig maar ook heel vakkundig in de manier van werken Simon Je heb de geweldige dag voor ons fantastisch voorzien van fotografie
Corine Gielen
Corine Gielen
2023-08-06
Wij zijn erg blij dat Simon onze trouwfoto's heeft gemaakt. Tijdens het eerste gesprek was er direct een klik en net voor de bruiloft hebben we nog een fijn tweede gesprek gehad. Simon is goed bereikbaar en reageert snel op mail, erg fijn. Wat wij als groot voordeel hebben ervaren is dat hij Kasteel Wijenburg op zijn duimpje kent en daardoor ook alle fotogenieke plekjes. We zijn erg blij met de foto's en het fotoalbum. Van onze gasten hebben we ook veel complimenten gekregen over de kwaliteit van de foto's. De slideshow was een groot succes. Simon, dank voor jouw mooie bijdrage aan onze trouwdag.
Nathalie Waltmans
Nathalie Waltmans
2023-07-22
Vanaf het eerste moment verliep het contact erg prettig. Simon was de fotograaf op de bruiloft van mijn beste vriendin en gelijk wisten we dat wij hem ook op onze bruiloft wilde. Niet alleen is Simon super fijn in de omgang, maar ook het resultaat van de foto's is echt fantastisch. Iedereen is omvergeblazen door hoe mooi alle foto's zijn geworden. Hij weet precies de juiste momenten vast te leggen en hij mist niks. Alles straalt kwaliteit uit. Wij raden hem aan iedereen aan!
Lisa Power
Lisa Power
2023-07-14
Ik heb Simon ontmoet op een bruiloft beurs, en meteen was er een klik! naarst dat die heel professioneel is , is die ook nog eens heel gezellig en z’n werk liegt d’r niet om. Simon nogmaals bedankt voor de mooie foto’s op onze onvergetelijke dag
Bianca van Kester
Bianca van Kester
2023-07-10
Simon was een aanwinst voor onze bruiloft. Hij verzorgt de fotografie met veel enthousiasme, plezier en deskundigheid. Het was ontzettend leuk om met hem de fotoshoot te doen en dat is te zien aan de foto's. Wij en onze gasten stralen op elke foto. Ook de locatie (kasteel Wijenburg) kent hij op zijn duimpje waardoor je in een mum van tijd een super professionele fotoshoot voor elkaar hebt waarin alle mooie plekjes super goed zijn benut. En het album is in 1 woord FANTASTISCH. Ook de kleine aanpassingen van onze kant werden direct verwerkt. Een top samenwerking! Kan niet beter.
Open chat
1
Hi! Heb je een vraag? Stel hem gerust!