Bruidsfotografie op caribisch eiland Curacao | Destination Wedding

Frank & Joyce  31 januari 2017

 

Frank & Joyce heb ik leren kennen tijdens de bruiloft van hun goede vrienden vorig jaar september en waren getrouwd op Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede. De klik was al snel aanwezig met Frank en Joyce, het was super gezellig.

Niet veel later ontving ik een mailtje waarin ze vroegen of ik eens kon kijken naar de mogelijkheid om naar Curacoa te komen om voor hun de bruidsfotografie op het mooie tropische eiland. Wat een super geslaagde mooie dag was het 31 januari. Op een prive strandje langs de kust, waren wij met een select gezelschap getuige van de huwelijksvoltrekking met als achtergrondgeluid de golven die zachtjes tegen het strand aan rolden. Taart en Toast werd op het mooie gerestaureerde Landhuis klein Santa Martha in het plaatsje Soto, Curacao gehouden waar ‘s avonds ook het feest tot in de late uurtjes heeft aangehouden.

<style>.ss-embed-container {position:relative; padding-bottom:66.6%; height:0; overflow:hidden; max-width:100%} .ss-embed-container iframe {position:absolute; top:0;left:0; width:100%; height:100%} </style><div class="ss-embed-container"><iframe src="https://photos4evernl.smartslides.com/destination-wedding-curacao-2017?pt=ed" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe></div>

Open chat
1
Hi! Heb je een vraag? Stel hem gerust!