Destination Wedding - Trouwen in het buitenland

trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Wie droomt er niet van om in het buitenland te trouwen? Samen met je familie en beste vrienden genieten van de mooie omgevingen waar je gaat trouwen. Dat kan zijn in Duitsland, Italië, Frankrijk, Thailand, De Bahama’s of misschien wel Bora Bora.

Hoe dan ook gefeliciteerd met de voorgenomen bruiloft in het buitenland! Waarschijnlijk lezen jullie deze pagina omdat jullie nog een fotograaf zoeken die de dag(en) professioneel vastlegt, en dat geeft ook nog eens geen taal barrière! Combineer je dat ook nog eens met professionele video, dan ben je verzekerd van een perfect vastgelegd buitenlands trouwfeest.
Kortom een WIN WIN situatie.

Bekijk hier het blog van Rob & Maura – Chiang Mai Thailand.

Bekijk hier het blog van Frank & Joyce – op het mooie Curacoa

Hebben jullie een mooie buitenlandse locatie en nog geen fotograaf?
Vul dan snel het contact formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

Romance Style

Lekker samen veel knuffelen, in een rustige omgeving, geen druk gedoe maar lekker opgaan in de natuur…

Trendy/Urbex Style

Lijkt het je ook zo gaaf om in oude verlaten gebouwen een fotoshoot te laten maken? Daar komen we samen zeker wel uit. Bekijk maar eens wat voorbeelden hiervan.

Vintage Style

Hoe hip is het om een vintage wedding te hebben maar ook in dezelfde stijl te fotograferen! Als je niet vintage trouwt kan je wel een reportage in deze retro stijl digitaal laten omzetten.. Een heel cool effect!

Love Shoots

Loveshoots of ook wel pre-weddingshoots is een leuke manier om jullie verloving of liefde te vieren met een super gave fotoreportage

Recente Blogs

Open chat
1
Hi! Heb je een vraag? Stel hem gerust!