2nd Shooter.. over Brenda & Sophie...

Waarom een 2nd shooter?

Emoties vliegen vaak op huwelijken rond om je oren. Als fotograaf alleen kan je niet alle momenten pakken. Daarom vinden veel bruidsparen het fijn dat het vanuit meerdere hoeken wordt vastgelegd. Wij bieden jullie ook deze mogelijkheid.

Brenda is mijn vaste 2nd shooters. Wij kennen elkaar door en door, weten op welke momenten we waar moeten staan. Hierdoor gaat niets verloren van jullie dag en hebben jullie zelfs meer foto’s tot jullie beschikking.

5uur € 500,00 of de hele dag € 1000,00

 

 

 

 

Over Brenda

Veelzijdig professioneel fotografe van mens en dier, woonachtig in Babberich samen met Dirk. Fotograaf bij Brenda Beumer Fotografie.

Ik ben altijd op zoek naar het juiste moment, het gevoel, die speciale blik. Dierbare momenten vastleggen en voor een mooie tastbare herinnering zorgen, dat is mijn passie.

Gespecialiseerd in paarden- en hondenfotografie, paardengek, levensgenieter, bezige bij, oog voor details, gek op uitdagingen, feestjes en lekker eten!

Interesse gewekt? Vul het contact formulier in.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Romance Style

Lekker samen veel knuffelen, in een rustige omgeving, geen druk gedoe maar lekker opgaan in de natuur…

Trendy/Urbex Style

Lijkt het je ook zo gaaf om in oude verlaten gebouwen een fotoshoot te laten maken? Daar komen we samen zeker wel uit. Bekijk maar eens wat vooobeelden hiervan.

Vintage Style

Hoe hip is het om een vintage wedding te hebben maar ook in dezelfde stijl te fotograferen! Als je niet vintage trouwt kan je wel een reportage in deze retro stijl digitaal laten omzetten.. Een heel cool effect!

Love Shoots

Loveshoots of ook wel pre-weddingshoots is een leuke manier om jullie verloving of liefde te vieren met een super gave fotoreportage

Recente Blogs

Enthousiast geworden? Neem dan contact op!

Vragen over bijvoorbeeld beschikbaarheid, fotostylen of wat anders?

Open chat
1
Hi! Heb je een vraag? Stel hem gerust!