Over van alles en nog wat.. en over mijzelf

Wedisson Award

waar bruidsfotografen van over de hele wereld aan mee doen…

Mee doen aan Awards zorgt niet alleen voor erkenning van je werk maar het houd je ook geprikkeld om altijd het beste uit elke wedding te halen. Altijd op zoek blijven naar een award waardige beeld. Je wint niet alles, en dat is juist zo goed! Want dat betekend dat er weer ruimte is voor verbetering waardoor je zelf op een steeds hoger level komt.

 

Winnaar voor Toptrouwbedrijven Award!

15 maart 2018

Ding Dong! De deur bel gaat, ik doe open en tot mijn verbasing staat er een heel feest team klaar met confeti kanonnen en ook nog eens met een mooie plaque met daarop Winnaar Toptrouwbedrijven in de categorie: trouwfotografen.!
Yihaaa ik heb hem gewonnen, wat een geweldige verassing was dat! Ik wil iedereen bedanken voor de steun en  het vertrouwen in de afgelopen jaren in mij als bruidsfotograaf! Mijn jaar kan niet meer stuk!

Keurmerk Trouwen

Het Keurmerk Trouwen, onderdeel van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie, staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Zij hebben dit Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers door de screening van een onafhankelijk bureau zijn gekomen, er verschillende referenties positief beoordeeld zijn en de mystery guest goed, professioneel en gastvrij behandeld is.

Photos4ever heeft dit Keurmerk Trouwen ontvangen en is dus onderscheiden als professioneel, betrouwbaar & innovatief.

Professioneel

Een huwelijks reportage is maatwerk. Tijdens het kennismakingsgesprek bij jullie thuis neemt Photos4ever samen met jullie de mogelijkheden en kosten door. Door duidelijke afspraken te maken zijn verassingen achteraf te voorkomen. Natuurlijk is het door de flexibele houding nooit een probleem om in een later stadium te upgraden.

Innovatief

Photos4ever probeert altijd beschikking te hebben over de nieuwste producten die hoogwaardig van kwaliteit zijn. Door met regelmaat professionele beurzen te bezoeken biedt Photos4ever altijd keuze uit de modernste mogelijkheden op het gebied van albums. Met de opkomst en groeiende populariteit van de online valuta neemt Photos4ever het voortouw. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een reportage volledig met Bitcoins te betalen.

Betrouwbaar

Foto’s zijn erg persoonlijk. Beeldmateriaal waarop bruidsparen herkenbaar in beeld zijn gebracht, zal niet zonder expliciete toestemming door Photos4ever gebruikt worden. Ook alle reportages die online zijn geplaatst, staan in een beveiligde omgeving die alleen toegankelijk is met een persoonlijk wachtwoord.

 

Wij zijn goed bereikbaar en reageren snel.

✅Wij houden alle persoonlijke gegevens geheim.

✅Wij doen er alles aan om jullie dag te laten slagen.

✅Wij maken duidelijke en schriftelijke afspraken.

✅Wij werken met een heldere opdrachtsbevestiging.

✅Wij komen onze afspraken na.

✅Wij factureren conform de wettelijke regels.

✅Wij zoeken altijd naar nieuwe producten of diensten.

✅Wij zijn representatief en discreet aanwezig op jullie mooiste dag.

 

logo_mpn copy

dupho-logo

ntbo-contact

 

 

Trouwen in de Betuwe

Over mij… Simon Meindertsma

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mezelf. Ik fotografeer verschillende stijlen, kijk maar eens onderaan deze pagina. Ik kan hele verhalen over mij gaan vertellen maar wie kan dat nou beter dan bruidsparen die mij al kennen. Lees hun ervaringen, en oordeel zelf. Interesse gewekt? Vul het contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact  met jullie op!

Vergeet niet via deze link alles te lezen over een 2nd shooter op je bruiloft!

 

Bekijk onderstaande video hoe ik te werk ga. Vanaf de eerste kennismaking tot het afleveren van het trouwalbum!

Bruidsfoto Awards

De Bruidsfoto Award wordt jaarlijks georganiseerd door Bruidmedia die o.a. het magazine
Bruid & Bruidegom op de markt brengt. Photos4ever heeft zich dan ook in drie edities
van deze Awards bewezen.

  • Bruidsfoto Award ’08 Nominatie – Bruid & Bruidegom
  • Bruidsfoto Award ’09 Nominatie – Dag in Detail
  • Bruidsfoto Award  ’11  Winnaar – Vrije Categorie

Bruidsfoto Award Nominatie 2008

Categorie “Bruid & Bruidegom”

Bruidsfoto Award Nominatie 2009

Categorie “Dag in Detail”

Bruidsfoto Award Winner 2011

Categorie  “Vrije Categorie”

Romance Style

Lekker samen veel knuffelen, in een rustige omgeving, geen druk gedoe maar lekker opgaan in de natuur…

Trendy/Urbex Style

Lijkt het je ook zo gaaf om in oude verlaten gebouwen een fotoshoot te laten maken? Daar komen we samen zeker wel uit. Bekijk maar eens wat voorbeelden hiervan.

Vintage Style

Hoe hip is het om een vintage wedding te hebben maar ook in dezelfde stijl te fotograferen! Als je niet vintage trouwt kan je wel een reportage in deze retro stijl digitaal laten omzetten.. Een heel cool effect!

Destination Wedding

Trouwen in het buitenland, hoe te gek is dat! Wil je hier meer over weten wat ik voor jullie kan betekenen? klik dan snel op de foto!

Recente Blogs

Love Shoot Spoorzone 013 Tilburg – Pieter & Thania maart 2018

Love Shoot bij spoorzone 013 te Tilburg Pieter & Thania  25 maart 2018   Pieter en Thania wilden graag voor af gaande aan hun trouwdag die aanstaande juli plaatst vind graag een pre wedding / love shoot doen. Ze wilden dit graag in Tilburg waar ze veel...

Enthousiast geworden? Neem dan contact op!

Vragen over bijvoorbeeld beschikbaarheid, fotostylen of wat anders?