Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2nd Shooter.. over Gennifer...

Waarom een 2nd shooter?

Emoties vliegen vaak op huwelijken rond om je oren. Als fotograaf alleen kan je niet alle momenten pakken. Daarom vinden veel bruidsparen het fijn dat het vanuit meerdere hoeken wordt vastgelegd. Wij bieden jullie ook deze mogelijkheid.

Gennifer is de vaste 2nd shooter. Wij kennen elkaar door en door, weten op welke momenten we waar moeten staan. Hierdoor gaat niets verloren van jullie dag en hebben jullie zelfs meer foto’s tot jullie beschikking

Gennifer komt al mee fotograferen vanaf  € 450,00 ( 5 uur.)

 

 

Over Gennifer

Gennifer Meijer-Polder | bouwjaar 1983 | sinds 2009 getrouwd met mijn man Dennis | Moeder van Luuk

Wat zegt mijn omgeving over mij: creatief, behulpzaam, vindingrijk, manusje-van-alles.

Beleven, genieten en creëren van kunst in alle vormen is mijn ding. Of het nu gaat om mode, grafisch werk, muziek of dans. Fotografie hoort ook in het rijtje thuis. Op jonge leeftijd is deze hobby aangewakkerd door mijn ouders en ik doe het nog altijd met plezier. Het prachtig vastleggen van emoties met de camera, daar ga ik voor!

Gennifer is grafisch vormgever, je kan haar niet alleen als 2nd shooter vragen voor jullie trouwdag, maar je kan haar ook benaderen voor een persoonlijke trouwkaart. Mochten jullie van een loveshoot gebruik willen maken dan kan je een of meerdere foto gebruiken voor de kaart. Willen jullie meer info over trouwkaart ontwerpen? Neem dan contact op via haar website www.gennifer.nl

Interesse gewekt? Vul het contact formulier in.
Wij nemen zo snel mogelijk contact  met jullie op!

Romance Style

Lekker samen veel knuffelen, in een rustige omgeving, geen druk gedoe maar lekker opgaan in de natuur…

Trendy/Urbex Style

Lijkt het je ook zo gaaf om in oude verlaten gebouwen een fotoshoot te laten maken? Daar komen we samen zeker wel uit. Bekijk maar eens wat vooobeelden hiervan.

Vintage Style

Hoe hip is het om een vintage wedding te hebben maar ook in dezelfde stijl te fotograferen! Als je niet vintage trouwt kan je wel een reportage in deze retro stijl digitaal laten omzetten.. Een heel cool effect!

Love Shoots

Loveshoots of ook wel pre-weddingshoots is een leuke manier om jullie verloving of liefde te vieren met een super gave fotoreportage

Recente Blogs

Enthousiast geworden? Neem dan contact op!

Vragen over bijvoorbeeld beschikbaarheid, fotostylen of wat anders?

1
×
Vragen? Appen is vaak echt wel sneller dan mailen ;)